Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
CoriMami spune:
Jeni, mersi de raspuns
Ea mananca bine , lapte este, dar a renuntat la mesele de noapte, are doar 5 mese pe zi.
Sunt o boieroaica din punctul asta de vedere, ca se culca devreme si se trezeste a 2a zi,draga de ea...dar poate daca manca si noaptea lua mai mult. Totusi la "mama si copilul" zice 5 mese la 3 luni. Uffff
Asteropi, ce mai face Ioana? ca ele sunt nascute in aceeasi zi. Ii mai dai LP? Ce greutate are? Eliza s-a nascut cu 3300 si acum are 5350.
Va pup!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Alina- le-am vazut dar ma asteptam la mai multe poze ,stiindu te pe Tine care faci multe Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Am fost atenta si la slujba si nu prea am facut poze..dar, cum am mai zis, a facut cumnatul si cumnata..astept sa mi le dea si va arat mai multe.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
CoriMami spune:
Nibi, pupici si sa traiasca galatenii :)
Cum de ai ajuns in Grecia din Galati? Eu am migrat mai langa casa...adica doar pana la Bucuresti, dar visul meu e Anglia si nu ma las.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
nibi_niki spune:
Corimami.Cum am ajuns in Grecia?!..hhmm..complicat..in urma unei casnicii urate cu un sfarsit si mai urat,mi-am pus trei boarfe in valiza si mi-am luat lumea in cap.Am venit in vizita la fratele meu(era aici impreuna cu familia) si am ramas aici.Prin ce cartier ai stat..scoala,liceu..poate ne cunoastem..
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
honeybaby spune:
Cori - offf daca ai lapte si papa destul nu cred ca ai de ce sa treci la LP. Daca vrei sa cresti productia baga pompa dupa ce suge Petala. La mine doar asta a vut efect. A ajutat si ceaiul dar prea putin. Mai mult are efect diuretic .
Maya tot asa noaptea doarme mult are o singura masa si la aia manaca doar 50-80 ml , cred ca mai mult de sete iar eu pompez sa nu raman fara si sa-i ajunga ziua.
Azi noapte nu am pompat de la 3 la 9 dimineata si la 9 am scos 250 ml.
Asta-i partea buna, ca e lapte si ca am scapat de LP .Partea proasta e ca Maya s-a obisnuit cu biberonul si uite asa s-a dus si timpul liber care il aveam.
Vio ai grija sa nu ajungi si tu aici. Si Maya vrea la tzatza dar nu ca sa manance , doar sa se joace, sa se alinte si sa doarma. Cum zici si tu suge 5 min si gata
Revin... cred
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
corimami, jeni: cam asa si la mine, 250 g in 3 saptamini (2 saptamini n-a luat nimic). Ce sa zic, eu beau ceai de anason, fenicul si chimen cam 1 l pe zi, incerc sa mai dorm... in unele zile am lapte mult si nu prea vrea sa pape (papa putin si nu mai vrea, apoi adoarme sau sta linistit, deci banuiesc ca s-a saturat... In alte zile nu am mult lapte dar nu s-a intimplat sa plinga cind il scot de la sin, si nici nu mi se pare ca goleste complet... Eu mai insist pe alaptat exclusiv, ca slab nu e , nu-i nici gras, e normal...
Eu nu-i zic doctoritei de asta ca ma pune imediat sa-i dau supliment - asa fac pediatrii, ca sa fie siguri ca nu scade rau copilul in greutate din cauza ca n-au intervenit ei si se asigura... Mai insist, pt ca vad ca e vesel cind e treaz - minus perioadele de plins d ela gaze, desigur. Doarme mai bine de citeva nopti, azi si ieri a dormit intre 10 seara si 4 dimineata fara pauza. Per total arata bine, asadar de aia continui alaptat exclusiv.
Ce sa zic, faceti si voi cum simtiti ca e bine pt bebe, dar fiti atente, nu-i scapati din ochi cum se simt, aveti grija sa aiba semne ca-s sanatosi si multumiti de viata lor...
Bordeancavio curaj, ai rabdare, incearca sa te linistesti. Dupa ce face 2 luni va fi sigur mai bine, mai e putin parca la tine, nu? :))
Incearca sa nu mai fii asa de stresata: copilul e bine, are greutate si inaltime buna? Cind nu-l doare burtica e vesel? daca da, totul e in ordine, poti - dupa parerea mea - sa te reincarci cu puterea de a fi incapatinata, sa nu-i mai dai biberon. Alapteaza mai des daca consideri ca nu maninca suficient la sin o data (al meu maninca 5 min, asta e, si asa merg mai departe). Curaj, draga mea, va fi mai bin ef repede , ai sa vezi! Cel mai mult conteaza sa fii mai relaxata, sa constientizezi ca un bebe care nu se comporta cum scrie in carti nu e neaparat ceva rau cu el, e un pic altfel, atit... Si ai grija de tine in primul rind, adu-ti ajutoare ca sa ai timp de respiro!
Plinge, ma duc sa-l hranesc (iar n-a prea mincat azi, si nici kk inca nu avem), apoi fug la dentist, revin mai spre seara!
Ioanact spune:
Buna!
Am iesit si noi afara 1 h ca ne-a gonit' ploaia. Am fost la scoala, acolo au avut loc concursuri, cantece, poezii pt copii. Ioana a fost asa de vesela, a dansat, sarit in sus, aplaudat..pacat ca nu am luat ap foto cu mine. Dar le-am facut cateva poze in casa, Justinei numai una ca adormise inainte sa plecam.
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Ioanact deci inca o data iti spun ca Ioana e superbaDulce foc, si Justina seamana bine cu ea, doar ca e mai grasunici la fatza. Sa fiti sanatoase. |
Multumim!..si eu nu mai pot de dragul ei.
Abia astept sa creasca si Justina..cred ca tot asa va fi ca Ioana..si mai ales vreau sa fie creata dar bruneta.
Oana mi-a mers la inima melodia. Imi place mult..mi s-a facut pielea de gaina. Multumim!
LA MULTI ANI, TUTUROR COPIILOR!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, SARBATORITILOR DE AZI: Luca Alexandru, Iuria Natalia, Eric Mihai si Luana!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ioanaa28 spune:
Ovi a avut in ultimele zile stari febrile, putn peste 37...si multi muculeti dar in rest la fel, papa si doarme regeste. medicul de familie mi-a spus sa-i pun doar supozitor cu paracetamol, nu avea alte simptome...
dar cum nu a trecut azi l-am dus la pediatrie, suspectam infectie urinara...maine o sa avem rezultatele. Totuso doctora de acolo zicea ca ar fi gatul un pic rosu desi medicul de falilie zicea ca nu e...?! asa ca ne-a dat antibiotic, Axycef... Ma supara rau ca trebuie sa-i dau antibiotic da ce sa fac? am o stare naspa..
citesc si revin..vad ca v-ati pus iar pe scris...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
honeybaby spune:
Cori - Anglia ????As tine-o numai intr-o depresie din cauza vremii. Imi place ploaia dar aia de vara torentiala , cu tunete si fulgere dupa care iese soarele si miroase a pamant und si aer curat.
Mie imi place mult GALATIUL ( nu si vantul de acolo).
Vladi - mie mi s-a parut mai bun ceaiul de stimulare a lactatiei de la fares decat cele 3 combinate.
Maya doarme in brate si nu-mi vine s-o pun jos desi ar trebui sa pompez
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
LAlexandra spune:
ALINA, mama am vazut pozicile, fetele sunt tare scumpe, dar vroiam sa te intreb de ce ii dai caciulita si de ce asa de groasa, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...dar eu i-am dat doar caciulita subtire pentru vant si acum il scot fara nimic pe cap in landou, eu stiu ca ei isi regelaza temperatura prin capusor...
Eu sunt la primul bebe, nu stiu eu prea multe, tu stii cum e mai bine
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)