Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani copiilor mici si mari !
Si mai ales celor care desi au o anumita varsta au suflet de copil !
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Luca-Alexandru (de Stefanna), Iuria Natalia (de lorex), Eric Mihai (de Briza_mari), Luana (de nikole)!!!

bordeancavio – eu am nascut la Filantropia si am sunat si saptamana trecuta si acum 2 saptamani si ieri am sunat si mi-au zis ca ei nu stiu nimic si ca s amai sun peste 2 saptamani ca poate afla ceva nu ca ar aduce.
kossir – ms mult

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga

Un copi poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Vad ca Raducu e mai linistit azi, ca ieri n-a dormit deloc. Acum am reusit si eu sa pun cateva fotografii dela Botez.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Am revenit

honeybaby intrebai de tinutul capusorului. Andrei si-l tine foarte bine de ceva timp. El s-a invatat inca de la inceput sa stea in brate in pozitia de scos aerul, adica pe umar. Nu ii place deloc daca il tin la orizontala in brate, se zvarcoleste pana incepe sa planga. Stand pe umar s-a invatat sa isi ridice capul sa vada in jur. acuma, mai nou, cand il pun in scoica, se impinge sa se ridice in fundulet
happyjoy Andrei doarme singur fara probleme. Insa mai nou nu mai doarme prea mult ziua, cate jumate de ora maxim. Eu oricum il tin in casa aproape tot timpul in carucior, asa ca pot sa il car dupa mine in bucatarie sau in dormitor, cand era mai morocanos am facuti si cu el langa mine in baie
Delia bafta cu mutatul, si spor la jucarit azi cu copilasii
CoriMami imi pare rau pentru scaderea in greutate... Sfaturi nu prea stiu sa dau, mai vezi si tu o saptamana daca e tot asa, treci pe completare. Dar totusi, de mancat mananca bine?

Va pup, ma duc sa imi trag niste paste ca se aude si la mine in burta ca in burtica lui Andrei, chior, chior, crrrr ...

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

la multi ani puiutilor mici si mari care inca se considera copii.

am sunat si eu acum la filantropia, si mi-a zis ca o sa se anunte la televizor cand or sa se aduca pentru cei de afara ... si mi-a inchis... stiu pe cineva care a nascut pe 17 mai si l-a facut vaccinul in filantropia, probabil ca nu au adus prea multe, si vaccineaza doar nou nascutii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

neata fetele si LA MULTI ANI TUTUROR IEPURASILOR!!!!!!!!

CHILD, raspund si eu la un subiect, care ma exaspereaza si pe mine de 3 saptamani!!! Tudor NU mananca la san mai mult de 3-5 minute, incepe sa se ajite ffff rau, tipa tare, se enerveaza, da din cap parca cine stie ce ar avea sanul. laptele e super ok, pt ca la disperare am mult in bibe, i-am dat si a papat cate 100 ml. la san insa manaca fff putin, tipa in continuare de foame, pt ca clar nu se satura. deci, dupa lungi incercari, nervi de nu mai pot, ii umplu biberoane cu pompa, le tin in firgider si fac asa: ori ii dau intai tata, pana face urat si continui cu 50-60 ml biberon ori ii dau direct biberon cat poate. ideea e ca el mananca usor si tata si biberon, nu refuza pe niciuna. dar tatica maxim 5 min, orice as face (pauza, ragait, cantat, incercat, etc...) daca insist face si mai urat si eu chiar nu mai am nervi.

oricum, plange mult. e mai mereu marait. cand se scoala plange, cand adoarme plange, de foame, de colici, de nervi, de orice!!!!! deja abia mai pot. sunt varza cu somnul din cauza asta. doarme maxim 2 ore legat. noaptea ceva mai bine. dar si atunci cam 3 ore legat. eu n-am mai dormit mai mult de 3 ore de nu mai stiu cand. iar nopatea abia prind 4-5 ore cu totul, si ziua mai nimic. nu stiu zau de ce o fi asa plangacios. nu trece daca il iei in brate. mai merge cu suzi, daca are chef de ea, ca uneori o scuipa. desi ii place. ma salveaza de multe ori, si cu saculetul cald pe burta cand e de la colici.

eu ii dau numai lapte de la mine, dar fff mult muls. repet ia tata in continuare, cu pofta si nu o refuza dar numai 3-5 minute.

of.... greu mai e cu bebe astia mici. oare cand ii mai trece ??? aveti idee??

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

La multi ani fetite si baietei scumpi!!!

da-eu sunt galateanca

Am si eu o intrebare pt mamicile de ianuarie-februarie: mai e cineva care alapteaza exclusiv???

Ca imi pierd nadejea. Sunt tare trista ca Petala a luat doar 200g in primele 3 saptamani ale lunii a 3a.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele care intrebati de vaccin, am aflat cateva informatii noi, ca daca tot sunt interesata iar m-am pus pe anchetat.

Deci, s-au dat un numar limitat de doze fiecarei maternitati, strict pentru luna mai dintr-un lot care mai avea nitel si expira si asta (sau asa s-a argumentat in unele spitale).
Restul de doze se vor repartiza in viitorul imediat medicilor de familie sau policlinicilor teritoriale.

Acuma, nu ne ramane decat sa stam la panda, cand si cum vom fi anuntati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

La multi ani fetite si baietei scumpi!!!

da-eu sunt galateanca

Am si eu o intrebare pt mamicile de ianuarie-februarie: mai e cineva care alapteaza exclusiv???

Ca imi pierd nadejea. Sunt tare trista ca Petala a luat doar 200g in primele 3 saptamani ale lunii a 3a.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Buna ziua mami,

eu sunt mamica de februarie si alaptez exclusiv . Si piticuta mea a luat mai putin in greutate in ultima luna, dar m-a asigurat pediatra ca este in grafic si ca este absolut normal sa nu mai ia atat de mult ca la inceput. La fel si cu cm in plus.
Daca nu esti tu impacata, mai bine mergi la pediatru si vezi ce spune. sa consulte si bebele si atunci stai linistita.
Te pup, numai bine,

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

L A M U L T I A N I T U T U R O R !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

galateanca mea,vad ca avem si aceeasi varsta.Mi se pare cam putintel 200 de grame in 3 saptamani.Ai intrebat doctorul?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput