Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.La multi ani iepurasilor,surioarelor si fratiorilor
VLADI eu am folosit miniclismele(la recomandarea medicului).Am avut o perioada in care imi facea cacuta o data la 5 zile.Nu iti zic ce plansete erau pe capul ei si crampe...Sau mai poti incerca cu ceai de musetel dimineata inainte sa-i dai sa pape.
CORIMAMI, esti din Galati?
Roxana,eu consum o cutie de LP(400g) pe saptamana,dar ii dau doar spre seara,in rest tzatza.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

La Multi Ani tuturor piticilor
Sa ne traiasca si infloreasca

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata si de la noi si pt toti copilasii, inclusiv noi.

VLADI, imi pare tare rau sa aud cele intamplate, te rog, fa cumva si odihneste-te putin, restul nu le mai baga in seama...doar acel proiect care inteleg ca e munca ta.

trimit ...ca mi se inchide imediat laptopul

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DIN LUME!!!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Si acum sa si salut BUNA DIMINEATA!
Asa de avantata am fost ca am si scos un pleonasm. Reiau:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!

ELLA mersi de raspuns, in carrefour nu prea am gasit centre de activitati pe gustul meu, dar am comandat unul pe net, sper azi sa il am, ca furnizorul e din Brasov. Asta vreau sa fie cadoul nostru pentru galusca, de 1 iunie.

FREEDELIA asta e. Am un baiat incapatanat.
Ciudat e ca noaptea ia tzitzi, fara discutii, mananca foarte frumos, dar e adormit.
Sper sa nu ajung la muls permanent, ca nu cred ca ma tin nervii.
Incerc sa fiu mai incapatanata ca el, asa cum zicea VLADI, o sa-mi iau protectii de de san de silicon, poate de aia ia tetina, ca e de silicon. Sa vad si asa cum merge.

Mergi la inceput

HAPPYJOY galusca mea nu adoarme niciodata singura.
Doar leganat in carucior si cantat, ori in brate la tati, ori la tzitzi, ori cu foenul.
Daca nu aplic una dintre aceste metode, e in stare sa stea toata ziua treaz si sa planga, ine-nteles, de oboseala. Pe probate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

LA MULTI ANI! TUTUROR COPIILOR

Buna fetele,
Noi am inceput ziua cam prost, Briana a vomat tot ce a papat...am lasat-o vreo jumatate de ora, apoi a papat iarasi si acum doarme linistita...stau sa vad daca se mai repeta...sa sun dr..

VLADI, la noi in farmacii stiu sigur ca sunt microclisme pentru copii(sunt si pentru adulti) si sunt foarte eficiente. Am o prietena care a folosit la bebe-ul ei si cred ca sunt din ceva extracte naturale(nalba etc, nu mai retin exact desi am citit prospectul). Cele de care stiu eu sunt produse de Aesculap.
Uite aici http://www.shopmania.ro/magazin~online-produse-naturiste-diverse~produs-microclisme-pentru-evacuare-copii~p-5283704.html
Si sorry pentru pataniile tale, sper sa se rezolve cat mai repede si fara mari pagube

HONEYBABY, sotul meu nu schimba pampersi(desi tot zice ca "azi trebuie sa o schimb eu"...),nu-i face baita, ma asista doar, dar, sta cu ea cu cea mai mare placere, de exemplu, sambata era la noi in oras meci Romania-Elvetia la handbal si mi-a zis sa merg eu la meci ca sta el cu Briana, ca sa ma mai relaxez putin...iti dai seama ca n-am refuzat

Revin, ma duc sa

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

RAMONA, ti-am trimis PM, sper ca e activat ca sa iti intre mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

RAMONA, ti-am trimis PM, sper ca e activat ca sa iti intre mesajul

Am primit Alexandra, multumesc n-am apucat sa-ti raspund ca s-a trezit printesa...de foameAcum se tine strans de bluza mea in timp ce papa, sa nu cumva sa fug...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata, fetele!

La multi ani tuturor copilasilor!

La noi e inorat de dimineata, asa ca azi stam acasa.

Am vazut ca vorbeati de copii care plana la san. De vreo 2 zile si Andrei are o problema cu tzitzile mele . Inghite de cateva ori, se zbate, lasa sanul, il cauta iar, il ia, iar il lasa, incepe sa planga de nervi... si tot asa. Azi a inceput sa planga tare de tot, ca niciodata, si abia dupa ce l-am plimbat un pic, si mangaiat i-a trecut si am reluat suptul. Oare de ce fac chestia asta? Intr-un final totusi mananca, deci nu cred ca are vreu gust laptele... Biberon nu i-am dat niciodata, ca sa zic ca de asta nu mai vrea tzitzi... Sper sa isi revina, ca ma termina cand vand ca ia sanul in gura si incepe sa planga imediat scarbit, imi vine sa plang si eu langa el de ciuda...

Vladi mamica ocupata si stresata. Spor la treaba cu evenimentul de organizat si rabdare (ca tutun sigur bagi :))
honeybaby si babyangel din cauza numelui tot timpul va incurc, asa ca nu mai stiu cine se plangea de sot neajutator.. Eu l-as lasa 2 ore singur cu copilul, tre sa se invete! Eu sunt o norocoasa din punctul asta de vedere, v-am mai zis ca sotul meu face de toate, il adoarme, il schimba de pampers, de haine daca trebuie, ma ajuta la baie, il tine la ragait, ii si canta :)) Si eu cred ca s-a invatat inca de la inceput, cand eu vroiam sa scap de melancolie si plecam de acasa cate 2 ore, ca atata il tinea papica pe Andrei. Hai ca trebuie educati si ei saracii, ce sa facem?
Castelana ma bucur ca ne-ai mai scris, imi era dor de tine
Ella spor la biciclit! Eu am bicicleta de camera :)) dar uit sa pedalez la ea cu saptamanile. Astept o minune, sa dispara burdihanul meu peste noapte
Sensibila nu te supara si tu cand nu iti raspunde nimeni, mai intreaba o data . Eu una nu prea ma bag la raspuns intrebarilor pentru ca sufar de lipsa de experienta acuta In schimb, citesc si indosariez la scafarlie tot

Mai am de citit vreo 2 pagini si revin

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput