Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici21

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_n spune:

buan fetelor,revin si eu dupa ceva timp,am incercat sa citesc cat de cat din urma,ma bucur ca sunteti bine,eu am ceva pb.cu netul si de aceea intru mai rar,plus ca micuta mea imi ocupa tot timpul,avem si noi 4dintisori,nu mai sta nici o clipa locului ,umbla peste tot,si este o rasfatata,la capitoloul mancare sta foarte bine,papa aproape orice,are 9.600kg,a zis si ea pentru prima oara ,,apa,,si incepem sa descifram ce spune pe limba ei,Ayla,joklk,Mikaela va pup si pe mamicilor noi le doresc multa sanatate lor si puiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Buna ziua,mami,pitici.
Ce faceti?noi am fost intr-o mica vacanta si abia asteptam sa intru sa vad noutati si daca sa mai inbunatatit ritmul discutiilor aici,din pacate tot slab.
Admirat cateva poze cu cavalerul Razvanel la plaja(mami sunt suparata pe tine ca ai ajuns pe litorat la Mangalia si nu ati dat un semn de viata poate le faceam cunostinta la baieti)acuma ramane pe alta data.
Admirat si Daria pui de Dalma o scumpete de fetita,ma bucur ca va este bine acolo si sa ne tineti la curent cu evolutia voasta.
Admirat putin si pozele tale Mirela,doamne ce-a mai trecut timpul.
Miruna bine ati venit in grupul nostru,vezi ca in datele voastre sa strecurat o greseala...te mai asteptam pe la noi.


poze Luca Daniel
varsta noastra
nascut pe 22.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Noi suntem bine am fost putin raciti la gat,suntem inca pe tratament sper sa ne facem bine cat mai rapid,am inceput sa mai rupem cateva cuvinte(tot greu),la capitolul mancare tot sclifosit am ramas,kg si inaltimea nici acolo schimbari prea mari...asta este sanatosi sa fim ca de restul trecem noi.
Ma retrag sa calc cateva va trimit un mare la toate mamicile(jo,dalma,ayla,mikaela,ramonika,crislo,pepina,sorilea ,mirela,iocrista,iuliapapusa)si cate o inbratisare la toti cavalerii si domnisoarele.


poze Luca Daniel
varsta noastra
nascut pe 22.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mami de Miruna Gabriela bine ai venit!
SoriLea Mirela Valy.
Am si eu 2 intrebari.
Care dintre voi ati nascut natural?
si
In timpul cat bebe a stat la terapie, aveati acces nelimitat sa il vizitati?
Thanx


www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Monica, eu am nascut natural.
Cat a fost Karla la terapie intensiva am putut-o vedea din 3 in 3 ore cand mergeam sa ii duc laptele.
Revin mai tarziu cu vesti noi despre noi.


Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

si eu am nascut natural
o vedeam pe Daria din 3 in 3 ore + cand venea sotul sa o vada (cam 5-10 min pe zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

In sfarsit am putin timp sa va mai spun cate ceva despre noi. Ne apropiem cu pasi repezi de 2 ani. In ultimul timp observ pe zi ce trece cum Karla devine tot mai matura. Vorbeste foarte mult si deja in fraze. Comunicarea e foarte usoara cu ea pentru deja alege singura ce vrea si ce nu vrea.
Greutatea si inaltimea dupa mine e in limitele normale analizand de unde am pornit. Avem 9 kg si ceva si 83 cm. Vazuta din afara poate pare micuta si firava dar e un copil foarte energic si chiar daca manaca dupa parerea mea chiar bine nu poate lua mai mult in greutate pentru ca nu sta locului un minut.
Acum de o vreme are o placere in a zbiera/a stiga ceea ce se resimte la coardele ei vocale si ceea ce o face sa fie putin ragusita. Am fost si la medic pe tema asta dar nu e nimic grav. Ar trebui sa bea ceaiuri calde si putina miere dar nu vrea. Acum i-am facut un sirop de lamaie cu miere si sper sa fie mai bine.
In rest noi mari probleme nu am avut. A facut in iulie o enteroviroza cu varsaturi si diaree care totusi in trei zile a trecut cu tratamentul corespunzator. Dar dupa asta ne-am ales cu o usoara anemie asa ca am fost din nou in tratament cu fier si vitamine. Acum ne-am intremat si suntem bine. Pentru intarirea sistemului imunitar am inceput de vreo doua luni sa ii dau cate zece zile pe luna ceai de echinaceea.
In rest ii place sa se joace in nisip, sa deseneze, sa mazgaleasca, sa i se citeasca poezii. Are o memorie foarte buna. Vorbeste fluent in ambele limbi cu care a crescut dar bineinteles ca uneori vorbeste amestecat.
O sa incer sa pun in seara asta poze noi pe webshots ca sa ne si vedeti.



Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika82 spune:

Buna fetelor!
Si eu am nascut natural si tot la 3 ore mergeam la alaptat dar daca nu il puneai la san si trebuia sa te mulgi, il vedeai o singura data pe zi la ora 16 timp de o jum de ora ,asta daca nu era prea aglomerat,pe noi ne mai lasau cateva minute la ncubator dar doar unele asistente nu toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri!
Johanna astept pozele. Eu v-am dat PM cu link la poze.


www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Vineri dupa amiaza, dupa 8 zile de chin, mi-a murit un nepot de 24 de ani (electrocutat, arsuri pe 80% din suprafata corporala ). Singurul copil al familiei . S-au zbatut ff mult parintii ca sa-l tina in viata, s-a ajuns la interventii de grad inalt ca sa-l trimita in Austria. Si au reusit. Joi trebuia trimis cu avionul, dar a avut o defectiune si l-au amanat pana vineri, dar cand sa ajunga la aeroport s-a stins Nu a mai avut puterea sa lupte. Parintii sunt sfasiati de durere. Maine il inmormanteaza.
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

Imi pare rau ca am inceput asa trist, dar sufletul meu plange intr-una de cand s-a intamplat tragedia. Si ma gandesc mereu, cata putere le trebuie acestor parinti ca sa-si duca viata mai departe??? Nimic nu-i mai greu pe lumea asta ca atunci cand iti ingropi copilasul


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput