Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
cricor, sar'na, s-a inteles!
si sanatate multa la voi acolo!
sa-mi dati si mie contul ptr actiunea ghiozdanele pe PM, va rog.
as vrea sa particip si la prima actiune, cea cu rechizitele, insa nu pot decat dupa 19 iunie, daca mai asteptati pana atunci. cum intra banutii, merg si cumpar si trimit.
de asemenea, pentru excursia la Ferma Animalelor, pot ajuta cu banuti, tot dupa 19 iunie, daca nu e prea tarziu, inteleg ca va avea loc pe 24 iunie. daca exista un cont si pentru asta si e ok data de 19-20 iunie, va rog sa mi-l trimiteti si pe asta pe PM.
o noapte linistita tuturor, pe maine!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
alex_andra spune:
Luminita, ai mai vorbit cu Raluca, de tablou?
eu tot zic sa o sun sa vad ce mai face si sa vad in ce stadiu e portretul evei, dar tot ma iau cu diverse alte treburi urgente si aman...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
kariguld spune:
fetelor, luati in calcul si un cont de euro. este foarte bine sa fie, sunt fete din afara care pot ajuta.
si e bine de precizat la subiectul de la generale, carui user sa se adreseze cei care vor sa doneze.
pe fiecare
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Selene_Bunny spune:
luminita, cum sa fie, asa de frumoase, ca i s-a strans inima cumnatei, familia respectiva este cam certata cu ordinea si curatenia, in casa si personala, cumnata, mai in gluma, mai in serios, a zis sa va spun sa puneti si cate o punguta de detergent in pachet...
Multumesc inca o data!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Cricor spune:
Folosim un singur cont, pentru ca banii sunt tot pentru copii din acelasi centru. Pe masura ce actiunile se concretizeaza, folosim banii pentru urmatoarea actiune.
papanash si danielac stiu contul.
alex_andra spune:
maine imi trimite kari bani in contul sotului.
kari
El ii va schimba in lei si apoi sa-mi spuneti cui sa-i trimit, in ce cont.
BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy luminita2008, gasesti aici, in prima postare, detalii despre cum a fost de 1 iunie, la final este si un link catre filmulet . Anca, am inteles, o sa postez maine ce am gasit. Cum se procedeaza cu pachetul ? Ne vedem undeva sa ti-l dau tie sau trimit prin posta la o adresa pe care mi-o dati pe PM ? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator |
Dana sau Laura or sa iti dea adresa lui Patrik,mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ralualexandrei spune:
Kokiy pachetul l-am dus aseara la tine la servici ,nu am stiut ca estio in concediu,sper ca nu ti-am cauzat probleme.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
alex_andra spune:
Am primit ieri 2 saci cu haine de baieti, potrivite ca varsta pt copii de la spital.
Azi ma bag in ele, sa vad daca e nevoie sa spal ceva, sa le sortez, vreau sa bag o parte din ele si la bazar.
Intrebare: copii mai au nevoie de hainute?
Eu ma gandeam sa le mai trimit si lor niste hainute si sa ma mai uit si pe prima pagina ,sa vad ce baieti mai maricei sunt.
O sa mai am si cateva lucrusoare de fete.
BAZAR UMANITAR
luminita2008 spune:
andra, n-am mai vb cu Raluca. sunt si intr-o pasa nu f buna cu banii, asadar nu-mi vine s-o sun inca.
selene, ma bucur ca au fost ok incaltarile.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"