Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 22
ralualexandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Kokiy pachetul l-am dus aseara la tine la servici ,nu am stiut ca estio in concediu,sper ca nu ti-am cauzat probleme. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Am uitat sa spun ca toate hainutele trimise de mine sunt spalate si calcate.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
arwen92 spune:
fetele,am si eu un ghiozdan ptr o fetita nou-nout!este crem cu mov si cu floricele.
si pot face rost si de stilouri sau pixuri,DAR FOLOSITE!
toate ptr copiii de la spital.
ce spuneti?
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
kokiy spune:
Andra, n-am luat inca concediu ,pe 16 abia ...am primit coletul ,am vazut ca te-ai descurcat
....................................................................................
Selene_Bunny spune:
arwen, luni ti-a trimis sotul Leditiei - Constanta - un colet mare cu hainute multe pentru bb, l-ai primit?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
LauraNicole spune:
Selene,a zis fata deja ca a primit un pachet din Constanta si nu stia de la cine.Daca citesti in urma,a scris initialele.
Si o rugaminte,daca nu te superi :la acest topic numai eu si Daniela scriem cu rosu cand avem ceva ff important de comunicat .Poti alege orice alta culoare .Multumesc frumos!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Selene_Bunny spune:
No, inseamna ca eram adormita io... Ii spun Leditiei, atunci.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
luy spune:
Am pregatit hainutele pe care sa le pun alaturi de cutia de cereale pentru Patrik si verisoara lui, daca este ok din partea voastra.
Am vazut in ultima vreme discutii despre donatii si starea in care sunt trimise. Am o intrebare: este ok daca trimit acest costumas care are o mica pata in fata ? Pun poza ca sa vedeti despre ce vorbesc, e f.putin vizibila. Daca voi credeti ca nu-i ok, nu-l trimit.
In rest, am pregatit asa:
pt baietel :
1 costumas cu maneca scurta si pantaloni scurti ( din acela cu totul, 1 piesa, nu stiu cum sa explic )
1 costumas tricou + pantaloni scurti
1 salopetica cu pantaloni scurti
1 palariuta de soare
3 perechi de sosete
pt fetita:
2 tricouri
2 perechi de sosete ( noi)
1 rochita ( noua )
daca spuneti ca este ok si costumasul pt care am pus poza, il pun si pe el.
Astept parerea voastra si daca totul este ok adresa unde pot trimite pachetul saptamana viitoare
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator
luminita2008 spune:
luy, ideal ar fi ca cei care primesc ajutoarele sa stie cum sunt acestea si, daca s-ar putea, sa se pronunte cumva inainte. dar de cele mai multe ori, nu se poate lua legatura cu ei, lucru absolut de inteles. mie mi se pare ok costumasul, iar daca-l trimiti la Patrick, se va bucura si-l va folosi, sigur au nevoie. da' mai bine sa spuna anca, ea ii protejeaza.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ancadragoman spune:
este ok costumasul,mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ADRIANKA spune:
Salutare, fetelor!
Promiteam si eu cu cateva pagini in urma ca voi intra in hainele copilului de cand era micut si pana mai acum sa vad ce pot trimite. Uite ca acushica am intrat si pot sa va spun la cald cam ce am, voi imi ziceti ce si cui sa trimit avand in vedere ca sunt haine de bebe de la 0 la 2 ani. Am body-uri, costumase, unele chiar noi (astea sunt pentru bebe de cateva luni), pantalonasi, tricouri, un pulovarase si mai gasesc, ca inca mai caut. O sa le spal maine si cam pe saptamana viitoare sa le trimit, eu stau f prost cu timpul liber, adica mie personal imi va fi imposibil sa le trimit, dar il voi delega pe sot, cand e el liber in timpul zilei.
Pentru rechizite, ce ar mai trebui?