Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
buna seara dragele mele
va pup pe toate si atat k st fff obosita
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Miremia nu vrei sa fii si dispecerul moldovencelor? Ca-s probleme cu 'networkul' la noi...acusica se face maine si eu nu stiu nik de fete... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Scuze Ayanna de intarziere,m stiu cum e, te-am cam stresat.Dar efectiv nu reuseam sa ma hotarasc, nici plateea nu mai dadea nici un semn!
Abia acum vad ca s-a hotarat ca nu mai vine, deci...nu mai vin nici io...ca daca tot vin vreau s-o vad si pe ea! Hai ca amanam pt wk, poate se reface si Dariutza!
Scuze inca o data!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui lorex Ayanna, io maine vin, daca dimineatza cand ma trezesc e senin afara imi iau plozii si plecam ca-mi arde-a duca! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sa ma suni dimi sau sa-mi dai un sms pliz inainte de a pleca...ca sa stiu sa te astept... ca altfel dormim ca turcii si risc sa ne gasesti dormind, in caz ca ajungi inainte de 11...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
miremia spune:
Lorex wb!
Ziceam ca am luat 2 seturi de bibe, mi le-a adus o prietena din UK. Sunt cu tetina slow flow (doar asa se vand, altfel de tetine se cumpara separat), dar am vazut ca-s pt 0-6 luni astea slow. Daca doresti pot sa-ti trimit.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Scuze Ayanna de intarziere,m stiu cum e, te-am cam stresat.Dar efectiv nu reuseam sa ma hotarasc, nici plateea nu mai dadea nici un semn! Abia acum vad ca s-a hotarat ca nu mai vine, deci...nu mai vin nici io...ca daca tot vin vreau s-o vad si pe ea! Hai ca amanam pt wk, poate se reface si Dariutza! Scuze inca o data! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
lorex spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
...sa inteleg ca intalneala noastra pica...deocamdata... ...dar poate e mai recomandat asa, ca eu am de gand sa giugiulesc si sa tzuc oleaca pastaia si bobitza si n-as vrea sa fiti stresate din motiv de virusi...poate se indreapta si vremea intre timp. Of...si deja intrasem in priza, aveam neshte emotiiiii... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Deci e voie cu giugiuleala???
Ieeeeeeeeeee....abiaa stept sa giugiulesc la Dariutza...la pastaie oare ne da voie???
_
_
blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia
Si noi la fel cu somnul dulce la 11. Dei Micki, Ruxita, haircut, me, suntem ok cu ora 16. Nikole, xela, alexutza voi ce spuneti? Si acum strig catalogul...... Annais, Iulenca, mandruta, cris.d, decenuela, blu_flower, al3csa, evyme, catalutza, onitza, happyella.....voi veniti? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Eu as veni, dar ora nu mi se pare ok, al meu se trezeste pe la 7.30- 8, mananca si apoi adoarme la loc pe la 10 - 10.30. Si doarme pana pe la 1 - 1.30. Asta e programul, n-am ce-i face.
Noi putem iesi de la 2 la 5, ca apoi devine f agitat.
Eu nu am fost niciodata singura cu el in parc, prefer sa il scot in curte, pe acelasi motiv, ca imbracatul, pusul in masina si mersul cu masina pana la parc il agita atat de tare incat nu ma mai inteleg cu el. Bine, eu stau in afara bucurestiului si mi se par departe parcurile. E o adevarata excursie!
Poate cand va mai creste si nu va mai dormi asa ..la ore ciudate....iesim si in parc...sambata si duminica.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
lorex spune:
Ayanna, te-am ametzit de cap! Ba venim, ba nu venim!
Na, ca nu mai venim
Pt asta iti aduc si tie un colacel, ca sa nu te mai aud ca te plangi ca tu n-ai!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita fetele, vreau sa ma plang si n-am cui... Caius se bate pe burtica si nu stiu ce sa-i fac ca sa inceteze sa-si mai dea la ficati si splina... sa-i leg o pernita de burta??? si 2) are ochii un pic inegali, unul mai deschis si altul mai inchis, o sa se corecteze oare? |
Mie mi se pare fermecator cu ochii asa putin...!!
Nu prea intzeleg cum se bate singur? masochistu' lu' mama!
infasha-l
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Lorex wb! Ziceam ca am luat 2 seturi de bibe, mi le-a adus o prietena din UK. Sunt cu tetina slow flow (doar asa se vand, altfel de tetine se cumpara separat), dar am vazut ca-s pt 0-6 luni astea slow. Daca doresti pot sa-ti trimit. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
DA, vreau!
_
_