Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mesteresc capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa zic bilantul pe luna care a trecut in ceea ce priveste greutatea Irinei: 340 gr. Minimul in grafice este 350 gr. Stiu, mai insist la Stanciu, ieri mi-a sunat permanent ocupat, mai incerc si azi...

ptr incurajare!

si nora!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

[quote]citat din mesajul lui onitza

MAMIDEPUIUTI, NIKOLE, MANDRUTA, BUBU, CATALUTZA, CRISTIES, IOANA, ELEFANTICA, HAIRCUT, MIREMIA, va multumesc frumos pentru urarile frumoase de ziua mea! LA mUlti Ani si puiutilor nostri, pentru primul lor 1 iunie, sa va bucurati de ei , sa le faceeti toate poftele azi! adica tinuti cat mai mult in brate, la san , la joaca, fiecare ce doreste!

LMA Onitza!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce urat e afaraaaaaaaaaa

am fost in cora am luat power juice...si gata am tot ce-mi trebuie momentan pt jiji...hm n-am vase...dar...nu-i bai...

din nefericire..cu mare regret tre sa spun ca am luat si o cutie de aptamil....am fugit la facultate si i-am dat tasu osticla...nu s-a omorat dar a baut vreo 100 ml...imi propun dupa masa de seara sa-i dau completare...si ce reuseam eu sa ma mulg sa-i dau peste noapte...cand se trez..tot completare...poate asa nu se mai trez din ora in ora....ca u mai pot de oboseala..pierd si laptele..

prima data cand voma el...de am incercat sa-i dau lp....am plans rau de tot de saracu nici n-a mancat..acu n-am av timp sa reactionez. nu stiu daca procedez bine dar...incerc si asa....poate vom fi mai odihniti amandoi si io sa am mai mult lapte peste zi..sa pot mulge...

tre sa recuperez..cateva pag

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput