sunt nelamurita

sunt nelamurita | Autor: hannen

Link direct la acest mesaj

Acum am intrat si am gasit subiectul cu scandalul de aseara la ZZ si inchis.Cu stupoare am citit ca ne-am agitat degeaba si ca ccc contul lui Tanti Zavaidoc a fost deschis aseara dupa aprox. 15 min.

Eu stiu de la sursa sigura ca userul Tanti Zavaidoc inca nu isi poate accesa contul.
Asadar ???

Pi.Es. pina nu`mi trimite Tanti Zavaidoc un pm de amor,nici ca nu cred ca are contul deschis.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Tanti Zavaidoc e on-line acum, deci se pare ca are contul deschis si e logata pe DC...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Acum am intrat si am gasit subiectul cu scandalul de aseara la ZZ si inchis.Cu stupoare am citit ca ne-am agitat degeaba si ca ccc contul lui Tanti Zavaidoc a fost deschis aseara dupa aprox. 15 min.

Eu stiu de la sursa sigura ca userul Tanti Zavaidoc inca nu isi poate accesa contul.
Asadar ???

Pi.Es. pina nu`mi trimite Tanti Zavaidoc un pm de amor,nici ca nu cred ca are contul deschis.

In meniul din stanga, ai 'Membri'. Mergi acolo, in partea de sus ai camp de cautare, scrii 'Tanti Zavaidoc' si o sa iti apara o lista cu userii care se portivesc criteriului de cautare. Daca sub poza ei nu apare nici un lacatel, inseamna ca este contul deschis.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Multam Laura!
Tanti,vezi ca astept pm-ul de amor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gata,primit piemul de amor.
multumesc pt. raspunsuri .Puteti inchide subiectul.

Mergi la inceput