Bazar Umanitar * 22
Raspunsuri - Pagina 22
mihaela77O spune:
eu am licitat ultima data L471-35 de ron,nu 31 ron(pag 19)!multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
alinamoro spune:
Supralicitez G135 - 15 lei.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5477154691827608946
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi [ ca veni vorba, rochita de vara este 100% poliester. nu vreau s-o cumperi si apoi sa regreti. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai |
Si juponul la fel?
Mami de Brianna si Julia
mari_paun spune:
boticelina, acum am desfacut coletul de la tine cu scutecele...ca a fot la fata care sta cu Ema si lucreaza, eui am casa vraiste... en fin, sunt tare dragute scutecele si multumim mult
olinska, maine merg sa ridic coletul ca nu am buletinul ridicat de la evidenta populatiei.
dodo si letditia au intrat banutii pt produsele care le-am castigat?
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 20+ si mami de Ema
madyrizi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Si juponul la fel? Mami de Brianna si Julia |
pe ala nu scrie nimic, iar eu nu ma pricep deloc. saten nu e sigur.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi pe ala nu scrie nimic, iar eu nu ma pricep deloc. saten nu e sigur. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai |
Doar satenul il recunosti?
Nu stiu ce sa zic,dar sinteticul nu-l suport ca se lipeste de mine...mai ales vara.
Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si
Brianna Theodora (7.11.2008)
madyrizi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Doar satenul il recunosti? |
si lana
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
cristaluna spune:
Am trimis pe mail chitantele pentru hainutele castigate de mine. Dar ametita de cap cum sunt, am uitat de R277. Maine ii dau la Ducky sa-i depuna si pe ai mei.
Multumesc
ana l spune:
Actualizez.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
SLING