Bazar Umanitar * 22
Raspunsuri - Pagina 21
alexandrina spune:
RHYANNA si alinamoro aveti cate-o licitatie finalizata.
RHYANNA la licitatia catigata de alinamoro ai licitat dupa finalizare.
ACTUALIZEZ.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
LauraNicole... despre ce casa vorbesti? dupa ce ca nu mai dai nici un semn de viata... abia acum ma vezi pe dc?Ce face soricica? venii din honeymoon?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia LauraNicole... despre ce casa vorbesti? dupa ce ca nu mai dai nici un semn de viata... abia acum ma vezi pe dc?Ce face soricica? venii din honeymoon? Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Sper ca nu-s pe langa, cred ca se refera la celalalt subiect de la umanitare unde ea e gazda
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
Eu ma retrag fetelor... o zi buna si spor la licitat si cumpareli la reduceri mari...
georgipuia spune:
Asa o fi... dar eu nu intru in casa omului neinvitata... glumesc... daca nu-mi dati link, nu am rabdare sa caut... dar promit ca de maine sa-mi beau cafeaua acasa la Nicole...
madyrizi spune:
sa stiti ca sunt invidioasa ca n-am si eu fete. ce rochite frumoase !!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
madyrizi spune:
am pus acush pe mail niste botosei...tare dragalasi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
szivarvany spune:
Am ridicat coletul.
RALCAT, multumim
Dragi mamici de baieti, la noapte voi incerca sa pun poze cu produse ... albastre
Acum fug inapoi la gradi.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Flowers imi pare rau eu ti-am spus ce scria pe eticheta nu ma pricep la materiale,eu prefer materialele astea cum este si maieul decat bumbacul care se labarteaza,scamoseaza,decoloreaza,etc.imi cer scuze inca o data nu a fost cu intentie. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
Nu trebuie sa-ti ceri scuze, intr-adevar pe eticheta scrie 90% bumbac, 10% elastan dar din punctul meu de vedere este 100% sintetic. Oricum eu o repun la vanzare la pretul de 3 lei:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruAlex#5470497114927694194
Mami de Brianna si Julia
madyrizi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Nu trebuie sa-ti ceri scuze, intr-adevar pe eticheta scrie 90% bumbac, 10% elastan dar din punctul meu de vedere este 100% sintetic. Oricum eu o repun la vanzare la pretul de 3 lei: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruAlex#5470497114927694194 Mami de Brianna si Julia |
ca veni vorba, rochita de vara este 100% poliester. nu vreau s-o cumperi si apoi sa regreti.
AlexsiMihai
AlexsiMihai