Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

M-am intors si eu de la greva . Am fost sa-i asteptam pe colegii nostri spargatori de greva cu... tot ce li se cuvine. Elevii de-a 12-a au solidarizat cu noi, dragii de ei. Apoi a venit inspectorul si i-a amentitat ca daca nu intra la bac nu se mai organizeaza alta sesiune de bac anul asta asa ca au de pierdut (si asa si este, au schimbat magarii metodologia in dimineata asta, de fapt e un ordin de ministru dat ). In fine...
[b]

Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Ministru asta e o povara pentru invatamantul romanesc

saptamana 32 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

vad ca aellita e de aceeasi parere cu mine despre indemnizatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu am luat un body cu maneca scurta, cu piciorusele goale.
Si mai tb sa-i iau sosetute si eventual o caciulita. Banuiesc ca o sa ma sfatuiasca si lumea prin spital cum sa-l imbrac. I-am cumparat si o bluzita si un pantalon, sa aiba in caz ca e mai rece afara cand iesim din spital, dar asa cum am spus, eu vreau sa cumpar mai multe hainute dupa nastere, ca nu stiu exact care i se potrivesc. Pana reusesc sa plec la cumparaturi, dupa nastere, prin casa, am primit destule hainute pe care sa faca caca... o sa ii cumpar hainute, cand iesim afara la plimbare, sa ma laud cu feciorasul meu...

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

adevarul este ca nici nu sti cum sa o mai dai sa iasa bine cu concediu de crestere copil!

....e jale!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

http://picasaweb.google.com/100988463946787706203/Anca_Vlad#5477330214859244434

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor. V-am citit tot weekend-ul dar n-am scris nimik ca am o stare foarte proasta. Sambata dupa amiaza am iesit putin la plimbare insa mi s-a facut rau si am venit repede acasa. M-a luat o stare de lesin, un tremurat si o senzatie de sufocare.Aseara m-am apucat de plans asa pur si simplu fara motiv. Si cum sotul nu stie prin ce stari trece o gravida, s-a dus in cealalta camera la calculator sa joace poker Nici astazi nu mi-am revenit foarte bine. Sunt intr-o pasa proasta, nimic nu-mi convine, nimic nu ma multumeste, timpul parca sta in loc iar vremea nu ma ajuta deloc, ploua de vineri incontinuu. Sper sa nu va indispun si pe voi, insa am simtit nevoia sa ma descarc iar voi sunteti mai aproape de mine acuma ca nimeni altcineva.

28 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, da, suntem in greva pe termen nelimitat. Asteptam vesti de la eco.

Copiii: cand e frig le dam un rand de haine in plus fata de cum purtam noi, cand e cald le mai scoatem un rand de haine. Sper ca ati inteles, au pielea f fina/subtire prin urmare consumul de caldura / absorbtia de caldura se face altfel decat la noi. Eu sunt de parere ca de pe cap sa nu lipseasca palariuta, oricat de cald ar fi (din cauza radiatiilor)

crispro, cum ai calculat aia 15% din 85? Ca eu dupa regula de 3 simpla:
85...100
15...x
--> x=(15*100)/85=17.64

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Florentina si eu am examene joi si vineri si parca is legata de maini si de picioare, nu pot scrie sau invata nimik. Oricum iti urez bafta si spor la invatat. Ai grija sa nu te stresezi prea tare.
Racusor tare mi-e draga semnatura ta, ma rog la D-zeu sa te ajung cu bine din urma.
Maine am intalnire cu bebelul meu surpriza. De-abia astept.

28 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu pe vlad l-am imbracat exact asa cum ma imbracam pe mine, cate puneampe mine atat puneam si pe el!
nika in plus!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

http://picasaweb.google.com/100988463946787706203/Anca_Vlad#5477330214859244434

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Ooh ce-as vrea sa pot aplica si eu ce spui tu. La voi vine vara si la noi ieri am scos-o pe Elisa afara in costum de iarna, deh, ploaie, vant rece. Acum doi ani in iulie am scos de la naftalina cizmele imblanite .

Azi cica este frumos dar de dimineata erau sub 10°C.

In concluzie cred ca am un body cu maneca scurta. Pentru iesit din spital pregatesc clar ceva cu maneca lunga, body cu strampi sau o salopeta si dupa aceea un costumas de exterior.

[
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

[/quote]

Si eu la fel. Cumpar cu maneca lunga si panataloni cu sosete. Data trecuta in august era un frig si o ploaie de mama mama. Daca e cald vad eu ce fac dar mai mult ca sigur e destul de racoare

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

eu va citesc din umbra si fac calcule
15% din 85% = 12, 75...inteleg ca indemnizatia va ajunge la 72,25% ? nu la 70%?

si se scad ceva impozite din suma rezultata??
27+ cu Printesa

Mergi la inceput