Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
mi-am facut baita, cremuit...si m-am dat cu ulei si acum imi aluneca picioarele dar nu pot sa imi pun pantaloni lungi...
dar greu a mai devenit sa fac treburile astea singura
aa, am inceput de azi sa ma dau cu garmastan..am inteles ca e bine din luna a opta..
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
michelle1981 spune:
Ha ha, ce ma amuza ce scrie la mine la ticker:
31 weeks - Your baby now has toenails and fingernails to complement her frame, though it will probably be a while before your baby requires an official pedicure or manicure
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
nop..salariul de incadrare e suma fixa...iar brutul mai cuprinde pe langa salariul de incadrare diverse adaosuri cum ar fi sporuri, bonusuri, premii etc...deci poate varia de la o luna la alta in caz ca nu iei nimic altceva atunci salariul de incadrare este salarul brut lunar Oana 34+ - Matei |
compensarea se face pana la netul aferent tarifarului/salariul de incadrare, nu media veniturilor pe ultimele 6 luni asta mi s-a rapsuns de la resurse umane
okie..care stie gresit?? ce sa-i mai zic femeii asteia ?? nu intelege sau stie gresit..eu ce fac??!!!
----------------------------------------------
my somebody....
33+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
mya85 spune:
Otiliav multumesc de raspuns... totusi nu cred ca e chiar atat de grava problema Bubitele si mancarimile sunt doar la nivelul abdomenului, adica acolo unde am aplicat sprayul. O sa intrerup administrarea sa vad daca problema se amelioreaza. Daca va persista o sa incep sa-mi pun semne de intrebare. Oricum o sa mai caut si pe net. Deocamdata am gasit ceva, tot legat de problema hepatica si problema ar fi o carenta de vitamine B, ceea ce poate fi deoarece eu nu am luat vitamine de-a lungul sarcinii, in afara de acid folic primele saptamani iar acum Ferretab care contine 0,5 mg de acid folic (vitamina B9).
33+ cu
AMR 6 saptamani
Dragaica spune:
Neata si de la noi.
Otiliav multumesc de PM.
Apropo de mancarimi , pe mine ma mananca de mor intre degete si la picioare si la maini, probabil unde se umfla si dezumfla mereu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
racusor2010 spune:
lala, stai ca nu inteleg...tie ti-au zis ca iti compenseaza pana la nivelul salariului net lunar si nu media pe ultimele 6 luni?
ceva de genul asta mi-au spus si mie: ca 4 luni imi dau salariul intreg brut, la care se aplica taxele...
deci nu tin cont de venitul pe ultimele 6 luni, ci doar de salariul meu brut lunar...practic bonusurile nu sunt luate in calcul...si o sa iau mai multi bani ca nu platesc CAS sau se plateste mai mic,ceva de genul asta ...
Bulina 34+ cu poznas
AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala
racusor2010 spune:
maya
bumbleeblee pozele? cu burtica expandata?
Bulina 34+ cu poznas
lalala13 spune:
racusor sunt depasita sincer de situatie si nu mai inteleg nimic..era atat de clar inainte...acum tipa m-a incurcat mai rau..ori nu stie bine, ori eu nu stiu bine..nu mai stiu nimic..
----------------------------------------------
my somebody....
33+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
crispro spune:
Michelle, formula ta de calcul e exact ce vroiam si eu sa spun, doar ca a ta e mult mai pe intelesul tuturor - corect, vom lua 72.25%. Legat de plata 100% timp de 6 saptamani, nu stiu deloc detalii, doar am pus linkul cu informatia gasita - la mine nu e cazul... Tarta mea a fost cu visine si banane (deasupra) - delicioasa.
Mya, si eu am avut bubite rosii (putine, vreo 3-4) si mici, cand am schimbat crema pentru burtica. NU o mai folosesc pe cea care mi-a dat bubitele, si acum e totul ok...
Nela, sper sa te simti mai bine!
Cristina 33+ cu