Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

da, si eu gandesc ca crispro..

deci fetele...undeva legea aia cu 15 % e suportat de angajator in prenatal?

----------------------------------------------
my somebody....

33+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

LALALA, gasesti aici http://mamici.blogspot.com/2008/01/salariu-de-100-minim-6-saptamani.html

Cristina 33+ cu

...exista cazuri in care cei 85% din venitul pe ultimele 6 luni depaseste 100% salar ...vedeti prima data ce va avantajeaza!

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

invatat!

matusa, ce sa zic... magarii peste tooooot, m-am saturat, mi-e greata de tot ce se intampla, as pleca dar unde draq ca locuiesc in oras mic si oferta de munca e limitata. Si ma gandesc si la zilele pierdute, nervii si stresul examenelor de titularizare, definitivat...

Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Stiu cum este, si eu am fost tentata sa fug, eu sunt inscrisa la Gr II risipa de bani, timp, efort fizic si intelectual- si apare un ministru bou ca asta si spune ca imi anuleaza titularizarea pe care am obtinut=o cu mari eforturi- am invatat de mi-au sarit capacele- sa-i ia dracu pe toti

saptamana 32 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonasin

Buna fetele,va citesc de ceva timp si acum mi-am facut si eu curaj sa ma alatur daca ma primiti. Ma numesc Ramona,sunt din Deva, am 29 de ani si sunt insarcinata in 33 saptamani cu o printesica pe care o va chema Daria-Cristina. O sa nasc prin cezariana in 12 iulie si sper sa fie bine, sa vina sanatoasa langa mine si tati.

Bine ai venit in delfinariu....

31+ Tudor Constantin

AMR -9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Tina draga in caldura n-am stat ca ploua cu tunete si fulgere, era chiar racoare. Si eram in magazin la Real unde de asemenea era destul de racoare. Musai trebe sa repet analizele sa vad poate o fi vreun puiut de anemie de care nu stiu. Sau poate o-i fi avand o cadere de tensiune.

28 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

pai mai, salariul de incadrare nu e brutul?????? ca aici vad ca e neintelegerea...

my somebody....

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Racusor, pai nu ma mai joc. Intai pui poze cu tortul si dupa aceea cu tine manechina si mega sexy. Nu se vad deloc kilogramele de care zici. Esti o norocoasa cu asa constitutie
Michelle, draguta burtica in rochita sau pantaloni.
Mya, nu vreau sa te sperii dar uneori mancarimile de burta spre sfarsitul sarcinii se pot asocia cu probleme la ficat:
Colestaza de sarcina- apare mai ales in trmestrul III si se manifesta in principal prin mancarimi de piele exacerbate noaptea. Rar apare icterul. Biochimic se constata transaminaze crescute mult (de aceea trebuie excluse hepatitele acute), GGT si FAL usor crescute iar in cazurile cu icter bilirubina marita. De obicei simptomele si modificarile sangvine dispar rapid. Daca persista trebuie avuta in vedere o ciroza biliara primitiva frusta. Gravidele cu colestaza de sarcina au risc de litiaza biliara crescut. Tratamentul consta in administrarea de acid ursodeoxicolic (Ursofalk) sau dexametazona. Se mai pot administra Colestiramina si antihistaminice pentru ameliorarea pruritului (mancarimi de piele determinate de depunerea bilirubinei in anumite celule ale pielii).Implicatiile la fat sunt serioase, cu risc mare de boli fetale si chiar deces, de aceea trebuie avuta in vedere cezariana cat mai repede posibil.
Ficatul gras acut de sarcina- forma particulara de steatoza hepatica ce apare in trimestrul III de arcina la femeile aflate la prima sarcina saudincontra, cu multe sarcini. Simptomele sunt reprezentate de greata, varsaturi alimentare, dureri abdominale, mancarimi de piele, sangerari vaginale, miscari reduse ale fatului. Biochimic se deceleaza coagulare prosta a sangelui, fibrinogen crescut, leucocite crescute, transaminaze crescute, bilirubina crescuta, creatinina crescuta. Complicatiile ce pot apare sunt ascita, insuficienta respiratorie sau renala, infectiile, pancreatita acuta, evoluand frecvent la insuficienta hepatica fulminanat cu deces. Diagnosticul imagistic se pune pe ecografia abdominala sau tomografie. Tratamentul necesita ingrijire intensiva de catre obstetrician (declansarea imediata a nasterii)! Daca diagnosticul este pus la timp iar tratamentul este prompt, supravietuirea este de 100%.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Mya welcome ! Eu din cate stiu e normal sa te manance pielicica din cauza ca se intinde. iar daca te-ai si scarpinat poate de aici bubitele. Chiar citeam zilele trecute ca e bine sa incercam sa nu ne scarpinam.

28 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

asae, te mananca cand se intinde pielea...dar daca te dai cu crema si esti hidratata nu ar tebui sa te mai manace

daca esti pe acasa incearca sa te dai cu crema cand te mananca

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

pai mai, salariul de incadrare nu e brutul?????? ca aici vad ca e neintelegerea...

my somebody....

33+ cu

nop..salariul de incadrare e suma fixa...iar brutul mai cuprinde pe langa salariul de incadrare diverse adaosuri cum ar fi sporuri, bonusuri, premii etc...deci poate varia de la o luna la alta

in caz ca nu iei nimic altceva atunci salariul de incadrare este salarul brut lunar

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

otilia ai fost tare haioasa sa stii ca am mancat cu cumpatare

iar kilogramele..sa le vezi si sa le numeri pe picioruse, pe bratuce , la fetisoara...manca-le-ar mama pe ele de kilograme ca le dau afara cu fulgi cu tot

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumesc, Otilia, esti draguta. Sunt convinsa ca si burtica ta e foarte draguta si ca nu arati de cate kg spui tu.

mya eu zic ca e o reactie de la crema/ spray.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput