Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Carmen, eladea, aniversari frumoase si cat mai multe alaturi de sotiori!

Fetelor care sunt in focurile examenelor le urez bafta si spor la invatat!

matusa, ce sa zic... magarii peste tooooot, m-am saturat, mi-e greata de tot ce se intampla, as pleca dar unde draq ca locuiesc in oras mic si oferta de munca e limitata. Si ma gandesc si la zilele pierdute, nervii si stresul examenelor de titularizare, definitivat...

nela_didea, cu glicemia cum stai? Pe mine ma ia cu tremurici atunci cand scade brusc glicemia, asa ca am tot timpul in poseta cubulete de zahar si cioco.

Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anca, aici mai depinde si de copil. Eu tot timpul i-am verificat mainile si nasul, daca erau reci mai bagam o bluza in plus, probabil pt ca la noi in zona e mult mai frig decat prin sud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Racusor, scuze ca am citat gresit... dar ma distreaza tare mult

Deci rectific DeaEla... ma bucur ptr voi ca va apropiati cu pasi sanatosi de 'Liga I, Liga Campionilor si MAREA FINALA' si o sa va cant CAMPIONI, CAMPIONI, oleoleole...

ucenic(aspirant) burtica

vad ca iti place mult, asa ca te astept si pe tine in campionat calificarile sunt mai grele si divizia C lunga de tot...noi am zis ca acum suntem in B, dupa saptamana 34

dar cu putin noroc poti sa ai parte de un campionat usor si nici sa nu stii cand obtii premiul cel mare, un bebelas sanatos

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Florentina si eu am examene joi si vineri si parca is legata de maini si de picioare, nu pot scrie sau invata nimik. Oricum iti urez bafta si spor la invatat. Ai grija sa nu te stresezi prea tare.
Racusor tare mi-e draga semnatura ta, ma rog la D-zeu sa te ajung cu bine din urma.
Maine am intalnire cu bebelul meu surpriza. De-abia astept.

28 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Bafta si tie nela ... Sa trecem toate cu bine peste examene. Iti tin pumnii si tie si fetelor care invata in perioada asta. Va multumesc tuturor pt sustinere.
nela bafta la eco... Sa vii cu vesti bune.
si sa ne spui si noua ce ascunde comoara ta.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 27+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetelor, am si eu o intrebare urgenta. unde si in ce lege se specifica ca trebuie sa luam 100% brut pentru prenatal/postnatal?

----------------------------------------------
my somebody....

33+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Bumblebee multa bafta si tie la examene
Eladeea multi ani fericiti si de acum inainte alaturi de toti cei dragi voua.

28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

eu cand am iesit cu ale din spital, adica pe 15 iulie am imbracat-o cu body subtire cu maneca scurta, salopeta subtire din aia intreaga si o bascalie subtirica pe cap. Am avut si o paturica roz in care o tineam si scoica de masina. Sotul a urcat cu scoica sa o coboram in scoica insa n-a fost chip sa o punem ca urla. A noastra, ca restul bebelusilor ieseau cuminti in scoica.

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

acuma citesc si eu din urma...eu ma gandeam numa in salopetica cu caciulita...si in landou, eventual cu paturica

trebuie si body si salopetica?

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

anca, aici mai depinde si de copil. Eu tot timpul i-am verificat mainile si nasul, daca erau reci mai bagam o bluza in plus, probabil pt ca la noi in zona e mult mai frig decat prin sud.

Noua aici ne-a spus ca mainile si picioarele vor fi mai mereu reci si sa verificam la ceafa. Daca bebe e cald la ceafa inseamna ca e bine

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonasin

Buna fetele,va citesc de ceva timp si acum mi-am facut si eu curaj sa ma alatur daca ma primiti. Ma numesc Ramona,sunt din Deva, am 29 de ani si sunt insarcinata in 33 saptamani cu o printesica pe care o va chema Daria-Cristina. O sa nasc prin cezariana in 12 iulie si sper sa fie bine, sa vina sanatoasa langa mine si tati.

Bun venit in odisee Ramona. Ce mult ma bucur ca mai e o hunedoreanca in delfinariu.
Felicitari pentru printesica, sa dea D-zeu sa se nasca la termen si sa fie sanatoasa.

28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, pai nu e asa...

Adica:

100...85
15...x, atunci x = (15*85)/100= 12.75 - asta e reducerea din 85, adica ramanem cu 72%. De ce e invers fata de cum ai zis tu? Pentru ca totalul (adica 100) reprezinta 85 - ceea ce am scris pe primul rand, iar 15 (cu cat se va reduce) reprezinta x... Sper ca ai inteles ce vroiam sa zic...

Paula, saptamana trecuta intr-o miercuri a facut Boc publice toate reducerile, inclusiv cea de 15% din CIC, moment in care a specificat si limitarea. Era trecuta si pe hotnews.ro si pe incont.ro. Caut mai tarziu exact stirea, sa o vezi.

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput