Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
lalala13 spune:
da, si eu gandesc ca crispro..
deci fetele...undeva legea aia cu 15 % e suportat de angajator in prenatal?
----------------------------------------------
my somebody....
33+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 da, si eu gandesc ca crispro.. deci fetele...undeva legea aia cu 15 % e suportat de angajator in prenatal? ---------------------------------------------- my somebody.... 33+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
LALALA, gasesti aici http://mamici.blogspot.com/2008/01/salariu-de-100-minim-6-saptamani.html
Cristina 33+ cu
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Crissy, pai nu e asa... Adica: 100...85 15...x, atunci x = (15*85)/100= 12.75 - asta e reducerea din 85, adica ramanem cu 72%. De ce e invers fata de cum ai zis tu? Pentru ca totalul (adica 100) reprezinta 85 - ceea ce am scris pe primul rand, iar 15 (cu cat se va reduce) reprezinta x... Sper ca ai inteles ce vroiam sa zic... Cristina 33+ cu |
= 85/100*S*(1-15/100).. adica 72.25% din S (S fiind media salariului net de pe ultimele 12 luni)
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
LALALA, gasesti aici http://mamici.blogspot.com/2008/01/salariu-de-100-minim-6-saptamani.html Cristina 33+ cu |
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+
racusor2010 spune:
eladea multi ani fericiti si de acum inainte!!!
ramonash bine ai venit printre noi sarcina usoara si la termen
bafta fetelor care mergeti zilele astea la eco, sa veniti cu vesti bune bune
carmen te astepam cu vestile de la eco si sa ne povestesi daca i-a placut sotului cadoul, aseara i l-ai dat nu?
nela si sa te simti mai bine citeste ceva frumos, poate te ajuta
pe mine stare de lesin m-a luat si de la tensiune mica...adica 8 cu 5 si chiar mai mica...
poate maine afli ce e bebelul tau surpriza
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
michelle1981 spune:
Iar referitor la calculul veniturilor pe ultimele 6 (respectiv 12 luni) se face impartind lunar venitul brut (respectiv net) la numarul de zile. Apoi se face o medie intre acestea si se obtine venitul pentru o zi de concediu. E corect?
Intrebare: cum se calculeaza salariul meniu la nivel de unitate?
AMR 8+
lalala13 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle1981
************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu AMR 8+ |
ba tocmai ca se aplica.. si noi avem contract colectiv..
ideea e ca la mine la colegele mele au luat 100 % toate cele 126 zile si acum la mine astia se fac ca ploua..si-s nervoasa
----------------------------------------------
my somebody....
33+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
michelle1981 spune:
ramonasin bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere la termen!
crispro ma bucur ca ti-a iesit tarta. Ce fructe ai pus?
Am facut si eu weekendul trecut tarta dupa reteta lui Carmen, dar am mai modificat-o.. am pus cacao multa si visine. Iammi! Imi place combinatia de ciocolata/cacao cu visine.
AMR 8+
racusor2010 spune:
m-ati zapacit cu calculele
eu intelesesem mai demult ca Boc a zis ceva de genul: calculezi cat ai lua cu 85% si din suma absoluta care iti iese mai scazi 15%...
eu nu m-am chinuit sa calculez, sper sa nu am vreo surpriza va zic la salariul din iunie cum e
mie mi=au zis ca cele 126 zile o sa primesc salariul brut intreg, la care se aplica taxele (care sunt mai mici, deci primesc mai multi bani)
dupa cele 126 de zile o sa primesc banii de la stat ....partea buna e ca inca 2 luni primesc diferenta pana la salariul meu net...
si apoi doar banii de la stat, care s-au imputinat
luna asta ca am tot stat in medicale cu 75% mi-au dat mult mai putini bani dar macar am amanat prenatalul si indemnizatia aia uracios de mica
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
nela_didea spune:
Crissy habar n-am cum stau cu glicemia. Teoretic ar trebui sa stau bine ca la capitolul dulciuri nu cred ca ma intrece nimeni.
Florentina, Racusor . Cu siguranta o sa va spun si voua surpriza mea din burtica.
Ramona de la Deva unde ai disparut? Spune-ne mai multe despre tine. La ce spital nasti si cu ce doctor? Si eu tot la Deva voi veni sa nasc cu Dr. Stanescu prin cezariana. Insa n-am stabilit inca data concreta. In orice caz in perioada 10-15 august.
28 + cu
Mergem inainte cu Doamne Doamne