Fulguleti de nov-dec 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutz Donia, iau deja fier de saptamana asta, nu simt nici o ameliorare, |
Pt a reface rezerva de fier (sau cum sa-i zic) o saptamana nu inseamna nimic.. de abia dupa cateva se mai misca ceva. De obicei tratamentul dureaza 2-3-.. luni. Cel putin asa a fost la noi.
Pana atunci incearca sa te hidratezi bine, sa mananci multe fructe&legume, mai usor cu cafeaua si altele gen cola. Si multe plimbari pe seara, prin parc, si enorm de muuuuuuult somn. Ideal ar fi si un pic de miscare.. Da, da.. si nu traim intr-o lume ideala.. ata ete.
ce buna is la dat sfaturi.. sa ma vaz la aplicare
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
dianav spune:
danutz stiu ca tiroida reactioneaza rau la caldura. eu anul trecut eram terminata. acum am trecut in partea cealalta, unde anul trecut eram saptamanal la analize datorita reactiei adverse ce o facusem la medicamente, cum nu mai am tiroida si nu merg la dr sa vad daca e cazul sa ajustez doza de eutirox.Pur si simplu nu imi gasesc timp de analize sa vad ce tsh mai am.
dandusa spune:
Raza de soare,La multiiii,multiii ani inainte!sa fii sanatoasa,voiasa si la fel de frumoasa!blanda,delicata si la fel de dedicata!dulce,sexoasa si la fel de mamoasa!scuzele de intarziere,nu-si mai au rostul.sant cu capu' in nori!dar...,te-am sunat!:))
La multi ani Raducu!sa cresti mare,sanatos!mami,sa pui pozici de la party cu flacaii tai!
Diana,
admirat printesa cu breton asimetric.ii sta superrrte-am vazut si pe tine in cealalalt albumpune poze mai des ca taree frumoae santeti!
......................................
la noi totul ok.liniste si multa intelegere.se vede clar ca tratamentul minune a fost cel asteptat!acum santem intr-o faza de certuri intre frati.se isca de la cele mai neansemnate lucruri si-i
atat de greu de gestionat.se imping reciproc,strang din dinti cu randul,se incrunta amenintator si uneori lovesc(doar Radu).de cele mai multe cazuri se intampla in casa si ca sa evit,stam afara.in medie la 22.oo intram in casa.dus,mancat si somn.a inceput si Radu sa doarma toata noaptea,adica...,sant boieroaica!de acum,incep sa ma pozez si eu,arat a omieri am avut timp de manichiura/pedichiura epilat cu aparatul,bibilit fata,gomaje/hidratari etc.azi am in plan sa ma tund...singura!urati-mi succes,data trecuta n-a iesit f bine
mami de Crinuta si Raducu
Lavinia_P spune:
La multi ani Roxanico!
Si eu tarziu,dar am avut ,cumva un soc cand am vazut ca ti se ureaza La multi ani...parca mai ieri era ziua ta..si imi placea acum toata lumea iti spunea "la multi ani,raza de soare!"
Si ca de fiecare data cand e ziua cuiva ma craniez sa scriu ceva inteligent ,dar canicula mi-a omorat neuronul.
Dar imi place o urare in engleza:
May you always have
Love to share
Health to spare
And friends that care!
Mihaita a fost la tara 4 zile.Am stat asa cu o inima stransa,dar nu a avut absolut nici o grija de mine sau de venit acasa...
Si pt prima data in 3 ani jumate am stat fara el ..si intr-un fel mi-a fost bine..in altul parca ma simteam vinovata...
A venit mucos si piscat nu stiu de ce ganganii si probabil daca se mai linisti canicula va mai merge.
Off..Danduso..esti la buza mari..ce bine de voi..ma bucur ca ai avut atata timp..waw..!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Donia spune:
dianav, e tare frumoasa blonduta ta!
Lavinia, si n-ai fost si tu la tara? Sa faci poze? Pe drumul ala care in iarna era plin de zapada?
Oh, ce dor mi-e de "tara" mea, insa acum totul e atat de schimbat fata de cand eram mici, in primul rand ca bunicii nu mai sunt, iar casa e vanduta...
iulia-stefy, sanatate, sa nu-i dai si lui Stefy ceva!
danutz, da, da, zice bine ruxandra, eu cam dupa 1 luna de fier am simtit o ameliorare. La mine tratamentul dureaza in total 3 luni si un pic.
Daca iti place baga si niste ficat, sursa foarte buna de fier care se si asimileaza bine. Daaaa, tocmai ce mi-am facut pofta singura Si cand te gandesti ca pana sa ma marit detestam ficatul...
ruxandra, si tu cu fierul?
Advil e acelasi lucru ca si Nurofen sau Motrin, toate contin substanta activa Ibuprofen.
M-ai pus pe ganduri cu timpanul perforat... e drept ca ceara era cam inchisa la culoare, maronie, dar doftoroiu n-a zis nimic, astia se cam abtin pe aici ca sa nu te panicheze, si nici eu nu m-am gandit sa intreb. De fapt nici nu a vazut el prea multe in ureche din cauza de ceara, insa i-a pus un aparat micut care inregistra ceva unde si atunci a spus ca e si ceva fluid pe acolo. Tu de ce te-ai gandit la timpan perforat, ai mai auzit de vreun caz asemanator?
dandusa, si la noi cu scandalurile obisnuite intre frati, lovea si Cristi pana cand Roxana i-a intors-o. Ma cam enervam eu in sinea mea ca ea statea ca un sac de box, dar nici nu puteam sa-i spun nimic, pana intr-o zi cand n-a mai rabdat si l-a lovit si ea. Am incercat sa ma fac ca nu vad, nu aud, ca astea sunt totusi chestiuni pe care trebuie sa si le rezolve ei, si acum vad ca desi certurile continua, cum e normal , macar nu se mai lovesc. Dar degeaba i-am tot spus eu lui Cristi sa n-o loveasca pe Roxi, se pare ca a fost nevoie s-o invete pe pielea lui.
Si ziceti ca e canicula in Ro? Pe aici vine un week-end cu furtuna, macar duminica lucrez, ca oricum nu putem sa facem nimic altceva cu asa o vreme.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Donia,
Eu am fost o zi la tara si l-am lasat..are 2 poze murdar ca un purcel printre gaini...
Si eu ma gandesc ca e norocos ca are bunici la tara..in generatia actuala nu prea mai sunt multi ca el..
Timpan perforat-a avut mihaita de 2 ori..lichidul era exact ca un puroi..nu maroniu..cam ca atunci cand spargi un cos - o alta comparatie nu imi vine acum.
Da,e canicula la noi,in luna iunie nu stiu daca au mai fost 38 de grade..si e abia inceputul..
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P Donia, Eu am fost o zi la tara si l-am lasat..are 2 poze murdar ca un purcel printre gaini... |
Pai si ce faci? Numai ma amagesti?
Ei, daca n-ai pus poze proaspete, m-am uitat pe albumul de iarna, si tare mult as vrea sa vad locurile alea si vara, ca tare frumoase sunt! Nu e graba, cand ai tu timp
M-ai linistit cu puroiul, la noi era altfel, sigur era ceara.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Raluca!
Va ofer o ....
dianav, la noi s-au afisat listele.... si din toaman suntem si noi gradinari... Acum sa vad cum ii explic ca din toaman e la grupa mica, ca ea acum e la grupa mare.... iar pedeapsa pentru obraznicii e mersul la grupa mica.... deci sa mergi la grupa mica e o rusine.....
Ruxandra, Donia, multumesc. Eu sunt mai bine, insa noaptea asta a inceput Stefy sa tuseasca... plin... De joi a tot venit acasa cu secretii uscate in nasuc... si de vineri ii fac si ei aerosoli, nu doar mie.... fiecare cu mascuta ei.... doar cu ser si ulei volatil. Si azi noapte vad ca a inceput sa tuseasca. Azi bifam vizita la CIufulici sa o tund, ca zic eu ca de acolo i se trage, ca transpira foarte tare.... Sa vad cum o conving, ca prietena ei are "parul lung ca printesele" si vrea si ea la fel... si la lungimea de acum e cum e mai rau... nu-i suficient de lung sa i-l pot ridica la spate, doar cel din fata.....
Donia, sanatate lui Cristinelu.
dandusa, ma bucur pentru tine... deja ai doua minuni mari....
Laura13 spune:
salutari mamici,
n-am mai scris ... cred ca ma omoara caldura, plus programul.
despre dani: miercuri am avut prima serbare, emotii mari. a fost super frumos, poezii, cantecele, dansuri, suc si praji pt. juniori dupa. frumos organizat, a foat cam nasol cu caldura si multi oameni intr-un spatiu mic. dar in rest, super ok.
sambata dimineata am facut prima incercare cu inotul, nu prea a fost un succes. din pacate, proasta organizare. multi copiii, de varste f diferite, unii stiau sa inoate deja, altii pe la 6 ani si doi pitici, dani si o fetita. piticilor nu le-a placut. au fost stropiti de vreo 2 ori de copiii mai mari, apa nu f calda, si profesorul dadea din cand in cand pe la ei. dani a inceput sa planga la un moment dat, a spus ca nu mai vrea, ca vrea afara. era o cucoana pe acolo, cu care m-am cam certat, eu incercat sa ii spun antrenorului sa mi-l aduca pe dani la scari sa il scot, cucoana tragea de mine, sa plec de acolo ca de aia plange copilul. ma rog, l-am scos si mi-a spus ca a plans pt ca nu a stat antrenorul langa el si ii era un pic frica. so, miercuri, mai facem o incercare, doar 3 copilasi de varste apropiate. sa vedem ce o iesi, daca nu ii va placea vom amana pentru la anul.
ne pregatim de vacanta de vara, adica de mers la bunici. atat au insistat parintii lui florin, incat ne vom lua inima in dinti si il duce florin la caracal. fara timp stabilit. cat vrea el. o zi, doua, o saptamana. vom vedea cum degurg lucrurile, cat de dificila va fi acomodarea, daca ii va placea sau va dori sa vina acasa. am emotii, mari, e prima data cand va ramane la caracal singur, fara noi. el acum spune ca abia asteapta, ca se bucura, stie ca noi nu vom sta acolo ... dar de la spus la facut e cale lunga. tineti pumnii sa fie ok.
am decis sa il ducem deoarece socrii mei sunt iesiti la pensie, il vor plimba, dus la tara, la curte, la animale, la valcea/olanesti, la munte, la aer, iesit la iarba verde daca e prea cald. in iasi sta doar cu geta mult timp, seara iesim tot in oras si cam atat. ne-am gandit noi ca ar fi frumos pentru el.
cam atat de la noi, pe toata lumea.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....
Aseara am mers la tuns, a mers de buna voie, ca iar era uda toata la spate.
Laura, pai cred ca asta e cauza pentru care nu i-a placut: aglomeratia....