Fulguleti de nov-dec 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 10

Yagmur spune:
Lacramioara, mersi de cafea.... chiar aveam nevoie.... in ultima vreme nu ma simt deloc bine, nu stiu daca de la caldura sau prea mult stres.
La Luca in grupa este un caz de scarlatina si unul de varicela, deci ma astept sa se imbolnaveasca si el... are Varilixul facut... dar ma astept la orice. Sper sa nu le faca pe amandoua ca ma darama...
Cand stai acasa cu copilul bolnav cine da medicalul? Doctorul lui de familie? Sa ma pregatesc si cu asta avand in vedere ca doctorul meu de familie nu m-a vazut din 2007 . Nu cade bine sa stau acasa, pentru ca vine valul doi de concediere colectiva; de fapt nu cred ca mai conteaza ca doar ne concedieaza pe toti
.
Ma pregateam si eu sa-l trimit pe Luca in iulie la bunici, acum stau sa vad daca se imbolnaveste sau nu.. Am nevoie si eu de o vacanta, dar nu cred ca imi iau zile libere in vara asta, daca nu mergem nicaieri.
O saptamana frumoasa
Yagmur si Luca

dianav spune:
incercati pe youtube "ce-i asta"
este vb despre un scurtmetraj cu un subiect impresionant.
Un tata in varsta isi intreaba fiul matur, la o discutie pe o banca, aratand spre o pasare " ce e asta?". Si pune intrebarea asta de cateva ori. Fiul se irita....Tatal ii aduce un jurnal unde notase acum vreo 20 si ceva de ani, cum intr-o zi, la varsta de 3 ani a fiului, i-a raspuns cu calm si iubire de 21 de ori la una si aceeasi intrebare "tati, ce e asta?"...fara se se enerveze
uitati-va!

ruxandra_sb spune:
3 zile si 3 nopti.. boierii mei au fost desculti, desculti.. nu s-a atins coaja de sapun de ei.. numai nisip si mare, au fost piscati de gaze si tantari, taiati de scoici, daramati de valuri, batuti de vant si arsi de soare..
.. au vazut puzderie de stele si valuri fosforescente, pelicani in zbor, antrenamentul ratelor salbatice, lisitele, barza cea prietenoasa, lopatarii.. o soparla jucausa (parol ca era printre jucariile de nisip).. au dormit in muzica valurilor si s-au trezit odata cu soarele
G a plans cand am plecat.. si io
vrem inapoi
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb 3 zile si 3 nopti.. boierii mei au fost desculti, desculti.. nu s-a atins coaja de sapun de ei.. numai nisip si mare, au fost piscati de gaze si tantari, taiati de scoici, daramati de valuri, batuti de vant si arsi de soare.. .. au vazut puzderie de stele si valuri fosforescente, pelicani in zbor, antrenamentul ratelor salbatice, lisitele, barza cea prietenoasa, lopatarii.. o soparla jucausa (parol ca era printre jucariile de nisip).. au dormit in muzica valurilor si s-au trezit odata cu soarele G a plans cand am plecat.. si io vrem inapoi ..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris) |
cu alte cuvinte ai fost la mare d-na boieroaica

zi-mi ca nu la noi ca va fi vai de poponetul tau

si noi tot desculti prin nisip si mereu la balacit.le clantane dintii de frig,da' nu se dau iesisi de bunavoie

mami de Crinuta si Raducu

dandusa spune:
citat din mesajul lui Donia dandusa, si la noi cu scandalurile obisnuite intre frati, lovea si Cristi pana cand Roxana i-a intors-o. Ma cam enervam eu in sinea mea ca ea statea ca un sac de box, dar nici nu puteam sa-i spun nimic, pana intr-o zi cand n-a mai rabdat si l-a lovit si ea. Am incercat sa ma fac ca nu vad, nu aud, ca astea sunt totusi chestiuni pe care trebuie sa si le rezolve ei, si acum vad ca desi certurile continua, cum e normal ![]() |
pana acum nu prea am avut prb de genul asta pt ca Crinuta era vesnic intelegatoare,prea intelegatoare chiar!daca se enerva pt ca el smulgea in loc sa ceara voie,il certa si-i explica ca n-a procedat corect.o data,de doua ori de noua ori,pana cand a vazut saraca ca vb singura si a inceput sa procedeze la fel ca el.se enerveaza amandoi,nu cedeaza niciunul si ma vad nevoita sa arbitrez de teama sa nu se raneasca.Radu nu vrea sa imparta cu nimeni,nimic.nici afara cu alti copii,nici in casa cu Crinuta.smulge de peste tot si fuge cu ele.inca mai merge cu distrasul dar f greu.nu pot sa ma abtin sa nu zic...,Crinuta nu era frate asa

acum astept sa treaca si perioada asta,sa coopereze si el mai mult,ca de inteles...intelege tot,comunica f bine,isi exprima nemultumirile,nevoile...

dandusa spune:
Laviniaaaa,
si eu astept pozeeee cu voiiii.mi-e dorrrr de ochisoriii lui Mihaita si de mami cea cocheta si frumoasaaa focc
Yagmur,
va da pe toti afara???doamne...,groaznica situatie!ce ai de gand sa faci,pleci afara?sper sa nu ia Luca nici o boala !
Lacra,
pune poze cu tunsulica

aka spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb 3 zile si 3 nopti.. boierii mei au fost desculti, desculti.. nu s-a atins coaja de sapun de ei.. numai nisip si mare, au fost piscati de gaze si tantari, taiati de scoici, daramati de valuri, batuti de vant si arsi de soare.. .. au vazut puzderie de stele si valuri fosforescente, pelicani in zbor, antrenamentul ratelor salbatice, lisitele, barza cea prietenoasa, lopatarii.. o soparla jucausa (parol ca era printre jucariile de nisip).. au dormit in muzica valurilor si s-au trezit odata cu soarele G a plans cand am plecat.. si io vrem inapoi |
asa mi s-a facut un dorrr. ce ma fac...pot pleca cu pui asa mic? ca parca nu-mi vine. si in casa am 30 de grade. si ce o mai "invidiez" pe Dandusa...
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Laura13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
nu pot sa ma abtin sa nu zic...,Crinuta nu era frate asa ![]() ![]() acum astept sa treaca si perioada asta,sa coopereze si el mai mult,ca de inteles...intelege tot,comunica f bine,isi exprima nemultumirile,nevoile... mami de Crinuta si Raducu |
ioi si uite asa imi aduc aminte de vremurile in care veneam in casa plangand de suparare, ca dani a plans si a facut criza la magazin, ca nu intelege ca nu e bun/voie/n-am bani pentru ceva. nu ca s-ar fi terminat vremurile alea, dar acum is puternica si nu mai plang

si uite asa imi aduc aminte de ce sunt setata sa incerc sa fac si io o fata, poate o fi mai intelegatoare.

bine, multumesc lui DD, dani e un copil cu care te poti intelege, mai ales acum, cand a mai crescut, cu rabdare. dar tot imi doresc un copil si mai intelegator

vreau si eu la mare

si dani pleaca la noapte la bunici

pup.
Laura

Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

dandusa spune:
citat din mesajul lui Laura13 ioi si uite asa imi aduc aminte de vremurile in care veneam in casa plangand de suparare, ca dani a plans si a facut criza la magazin, ca nu intelege ca nu e bun/voie/n-am bani pentru ceva. nu ca s-ar fi terminat vremurile alea, dar acum is puternica si nu mai plang ![]() si uite asa imi aduc aminte de ce sunt setata sa incerc sa fac si io o fata, poate o fi mai intelegatoare. ![]() bine, multumesc lui DD, dani e un copil cu care te poti intelege, mai ales acum, cand a mai crescut, cu rabdare. dar tot imi doresc un copil si mai intelegator ![]() ![]() ![]() vreau si eu la mare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si dani pleaca la noapte la bunici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pup. |
mie inca mi se pare mic Radu sa inteleaga cu adevarat ce inseamna "mami n-are bani" sau "raftul de langa casa nu-i sanatos",n-are cum...,clar!darrr intelege refuzul meu din ton sau exprimare...,cu siguranta intelege pt ca raspunde imediat tipand.aici intervine de fapt diferenta dintre copiii mei!Crinuta nu reactiona atat de impulsiv din prima,astepta sa-i explic pe ton calm,bla,bla...avea mai multa bunavointa,era mult mai deschisa si mai mult,f curioasa.pe cand Radu se impune din prima.uneori am sanse cu distrasul dar de multe ori,nu!si mai e o chestie,Laura!daca la primul copil aveam fixul cu ciocolata gustata tarziu si never-ever suc din comert(simple exemple),la Radu am fost mult mai relaxata si m-am vazut in postura in care aveam de ales intre a o priva si pe Crinuta sau a-i da si lui Radu sau a o invata pe Crinuta sa manance pe ascuns.dintre toate cele 3 variante,am ales-o pe a 2-a.f rar dar amandoi!
cumva,te inteleg de ce erai asa suparata si plangeai ca nu intelegi de ce Dani face asa si pe dincolo!vorbim la al doilea copil

aveti vreun gand de bb 2?
va asteptam cu drag la mare

dandusa spune:
Aka,
nu vad prb cu bb asa mic si marea.imagineaza-ti ca ai nascut aici:))
eu as veni cu bb asa mic.doar ca...,marea sa fie pe post de aerosoli si plimbari de seara de dupa ora 19 sau pana in ora 9 dimineata!nicidecum sa stati la sezlog cu umbreluta plus agitatia de pe plaja etc.desi este jumatatea lui Iunie,este plinnn de turisti!Sambata n-am gasit loc de parcare in Mamaia pe o distanta impresionabila.nu ne-a venit sa credem...
aaa sa nu mai zic ca la noi mai adie o briza,mai o baie...,nu-i nebunia de canicula din Buc...asa ca,va asteptam!