Palatoschizis si formele sale

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Simona, mai Simona, haide, indrazneste!

Chiar sunt curioasa ce mai face Claudia!!!
Ce si cat mai papa? Cum?
Cum este?
Mai da afara? Da pe nas?
Vino, bre, aci si da raport, ca tare-s curioasa!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Intrebare pentru cine a operat la Timisoara copilul (in special, dar nu numai): noua ne-au zis sa nu-i dam gris (in lapte) ca se prinde de fire si nu e bine. Bun, asa am si facut, partea proasta e ca nu mai tin minte pana cand n-avem voie cu gris? C-am intrat in pana de idei la papa... Oare pana cad toate firele? Sau doar in primele 2 saptamani dupa operatie era restrictia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewy spune:

Legat de testul auditiv, in aprilie cand a facut asta Eduard, a adormit in brate dar asta nu a fost suficient, el avand traheostomie se auzeau secretiile din gat (chiar daca l-am aspirat) si asta facea ca testul sa nu fie concludent si ni s-a propus reluarea lui sub anestezie in cursul lunii iunie. In urma documentarii (inclusiv parerea voastra a contat) am ajuns la concluzia ca testul mai poate astepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Seara buna!

Cami, din cate imi aduc aminte, restrictiile sunt pana cad firele.

Cecilia, din pacate nu am avut cum sa ajung si la tine. Timpul scurt, lume multa de vazut, copil zvapaiat, obosit...data viitoare.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ewy ce este traheostomia?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Pfiii, de asta ma temeam... eh, asta e. Si la voi cand au inceput firele sa cada si cand au cazut de tot, mai tii minte? Parca asa incet trece timpul, ma gandesc ca ne-am operat de 2 saptamani si ceva, hai 3 saptamani imediat si am senzatia ca au trecut luni de zile. Tot asa patisem si cand era Ale mica, la vreo 3-4 luni si asteptam sa o pot pune in carutul sport, sa stea in fundic, aveam senzatia ca parca sta timpul in loc, nu mai aveam rabdare. Parca nu-s ardeleanca la fazele astea...

Citat:
citat din mesajul lui ginye55
Cami, din cate imi aduc aminte, restrictiile sunt pana cad firele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Buna seara, fetelor! In sfarsit am apucat si eu sa intru pe aici pe la voi! Buna seara, Ceci! Ce mai faci? Intreaba-ma despre ce vrei tu referitor la operatie... Asa ar fi muuult de povestit...Sa vad cum se da mesaj privat pe aici si-ti dau, daca vrei, si nr meu de tel., ca sa vorbim cand vrei, cat vrei, ce vrei. Sunt obosita la maxim pentru ca sunt bolnava (de vreo 2 sapt, de la 3 zile dupa ce am ajuns acasa din spital) si am luat la pastile de mi-a venit rau....Sper sa imi treaca odata ca sa ma pun pe picioare si sa fiu in stare sa fac si eu mai multe lucruri pe zi, ca acum as zace nonstop.
Va pup pe toate! Noapte buna!!

Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Multumesc si eu, Cecilia, pentru informatiile legate de testul auditiv.Astazi am fost si noi sa il repetam. S-a chinuit o ora d-na sa i-l faca. Dar cam fara succes. Mai mergem saptamana viitoare sau peste 2 saptamani sa il repetam. Iesise, in cele din urma, aproape bine pe urechea stanga. Ar mai fi incercat, dar a venit control de la Casa de Asigurari si a ramas pe saptamana viitoare. Sper sa fie totul bine. Noi am ajuns la testul cu electrozii. Noi am tot testat-o acasa cat am putut,fiind atenti cum reactioneaza. Mie,sincer, mi se pare ca aude. Se pare ca are conductul auditiv ingust si nu poate sa introduca bine sonda respectiva in urechiusa ei si din cauza asta aparatul nu poate inregistra cum trebuie.
Ewy, tu ai fost sa faci urmatorul test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Am postat inainte de a citi al doilea mesaj al tau, Ewy.
Cat despre sedare sau anestezie la testul auditiv, mie mi s-a spus ca este vorba despre sedare si nu despre anestezie. Si mie mi s-a spus ca, daca nu iese nici testul cu electrozii, ar urma sa ne trimita la Bucuresti pentru un test sub sedare. Eu sper sa iasa. Si la noi inregistra aparatul toate zgomotele, chiar si respiratie ei. Cred ca se intampla acest lucru si din cauza faptului ca nasucul comunica cu gurita si atunci se aude altfel, uneori, cand respira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna seara bineanteles ceci ca ne vedem aici dar nu prea mai am loc de domnisorica mea la calculator ar vrea doar ea sa stea la pc.si cum face dimineata ochii primul lucru cere papa dupa care mergem pa si o tine cu mergem pa pana merg cu ea afara inrest este bine a incept sa vorbeasca mai bine.si sper sa ma lase sa intru si eu mai des pe aici .va imbratisez cu caldura.noapte buna

Mergi la inceput