Palatoschizis si formele sale
Raspunsuri - Pagina 5
ginye55 spune:
Cecilia ce ati facut azi la dr? Sper ca vestile sunt bune!
Edit: am primit mesajul tau azi.
Corina are probleme cu logarea. Sper sa reuseasca si ea sa intre maine.
Eu maine sunt la Bucuresti toata ziua, la o prietena. Asa ca sa nu mai dai disparuta, Cecilia.
Pup fetele, strumfii si strumfitele!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
myhaela_25 spune:
Ceci pt lista ta
Mihaela ,mami de Nadira,23.10.2007,cheilognatopalatoschizis unilateral,hranita cu biberon normal,operata la buzita,nas,gingie la 6 luni la M.S.Curie de dr.niculina bratu.iar cea de a doua operatie la palatul moale si dur tot la m.s.curie tot de dr.bratu la varsata de 2 ani si mai urmeaza o operatie de retus la nasuc si undeva intre palate tot la dansa cam prin august mergem la control sa vada dans ace si cum.
si inca ceva parca karla fetita lu roxana din cate stiu e nascuta pe 30.12.2009nu pe 30.01.2009 nu te supara pe mine ca am indraznit dar de........
legat de nadira am scapat de pampars si ziua si noapte nu mai folosim deloc ca nu se simte bine cu pampars vrea chilotei.tota ziua ar sta numai afara deloc in casa.
inca ceva vreau sa intreb mamicile nadira mea are 2 ani si 8 luni aproape si nu i-au dat ultimul rand de masele practic ar trebui sa-i mai iasa 4 maselute.ati mai auzit asa caci eu nu mai am stare am auzit ca ar trbui sa aibe toata dantura pana la 2 ani jumate dar ei primul dinte ia dat la 1 an si o luna.va pupic
cellia78 spune:
'na seara!
Am fost la dr; care a zis ca ea pare total recuperata de talvalg; isi mai tine un pic piciorusele (doar talpitele) cumva usor intoarse; dar ne-a zis dr ca asta e ceva frecvent la copii mititei, la inceputul mersului; a zis ca nu prea ar vedea-o cu ghetute ortopedice speciale; dar ca, pt linistea sufletelor noastre, sa-i facem prin septembrie, pe comanda, niste ghetute ortopedice din piele, normale, la care se adauga niste talonete; dar asta nu e ceva neaparat; doar ca sa ne linistim.....evident, ca sa nu crap de griji, ii vom face. Ca ne-a zis ca nu-s incomode ca cele speciale. Deci nu o supara.
Si ma gandesc acum ca am mers la medici de ortopedie care o vedeau operata sau purtand "cel putin 6 luni" niste ghete ortopedice speciale, fixate intre ele de o bara metalica (imi scapa denumirea)..........
Mi-a placut de dr ei de acum :" Sigur, eu ca medic va pot cere niste ciubuc, va pot baga in spaime, va pot chema la mine de 20 ori/ luna, va pot descrie situatia asa incat sa alegeti ORICE va ofer, indiferent de pret, ca e vb de copilul dvs; dar....sunt si OM; nu pot sa-mi bat joc de parinti si de copii..."
Bre, Flori, pai poate maine te invarti in zona cu mine si ne vedem si la ochi, ha?
PS: merci de instiintari: aia cu mesajul si aia legata de Corina!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Roxa (si care mai doreste dintre voi), iaca aci scurt de tot ce si cum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150180&SearchTerms=Stiati
Am omis multe din "poveste" (ca era suspecta de sindrom DiGeorge, ca era cat pe ce sa i se dea tratament pt epilepsie la 12 zile de viata, etc,etc), dar nah.....in mare cam asa au stat faptele...
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myhaela_25 Ceci pt lista ta Mihaela ,mami de Nadira,23.10.2007,cheilognatopalatoschizis unilateral,hranita cu biberon normal,operata la buzita,nas,gingie la 6 luni la M.S.Curie de dr.niculina bratu.iar cea de a doua operatie la palatul moale si dur tot la m.s.curie tot de dr.bratu la varsata de 2 ani si mai urmeaza o operatie de retus la nasuc si undeva intre palate tot la dansa cam prin august mergem la control sa vada dans ace si cum. si inca ceva parca karla fetita lu roxana din cate stiu e nascuta pe 30.12.2009nu pe 30.01.2009 nu te supara pe mine ca am indraznit dar de........ legat de nadira am scapat de pampars si ziua si noapte nu mai folosim deloc ca nu se simte bine cu pampars vrea chilotei.tota ziua ar sta numai afara deloc in casa. inca ceva vreau sa intreb mamicile nadira mea are 2 ani si 8 luni aproape si nu i-au dat ultimul rand de masele practic ar trebui sa-i mai iasa 4 maselute.ati mai auzit asa caci eu nu mai am stare am auzit ca ar trbui sa aibe toata dantura pana la 2 ani jumate dar ei primul dinte ia dat la 1 an si o luna.va pupic |
Mihaela, mersi!
Si cum sa ma supar, mai, ca observi greselile? Nu de-aia, intre altele, ne vedem aici? Doar ca parca asa a zis ea, eu am luat cu copy/paste....
Verific si corectez! Merci!
si pt Nadira! Pai e domnisoara, mai! Ce sa mai faca ea cu pampers? Ha? Mi se pare normal! Pai domnisoarele si mai ales printesele nu mai poarta asa ceva! Ce mai are in repertoriu?
Mai, eu nu am ajuns la masele, mai avem! Dar nu m-as stresa! Stiu ca sunt atatea pareri....Eu as merge, ca sa ma linistesc, la un medic stomatolog; pe bune! Dar, nah, vezi ce mai spun mamicile pe aici!
roxa82 spune:
Neatza fetele!
:))))vai ce dusa sunt...auzi la mine 30 ian:)))Noroc cu Miha:))Pe 30 dec 2009 e nascuta Karla....m-am intimifastacit din cauza matale bre Ceci....de bucurie k te-am gasit:))ofof mai mai Aaaaa si mai specifica tu acolo k e bilateral,hranita cu tetina de la Nuk...Scrie tu din nou acolo.pop dulce
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxa82 Neatza fetele! :))))vai ce dusa sunt...auzi la mine 30 ian:)))Noroc cu Miha:))Pe 30 dec 2009 e nascuta Karla....m-am intimifastacit din cauza matale bre Ceci....de bucurie k te-am gasit:))ofof mai mai Aaaaa si mai specifica tu acolo k e bilateral,hranita cu tetina de la Nuk...Scrie tu din nou acolo.pop dulce |
emanuelsrbn spune:
Sarutmana fetelor,
Sunt Emanuel, sotul Ralucai, nu am mai rezistat doar sa citesc si mi-am facut si eu cont.
Cred ca ar fi util ca pe prima pagina sa postam si diferite resurse ce vin in ajutorul parintilor care au copii cu palatoschizis.
De exemplu, adaug eu aici link-uri catre:
1. Un reportaj aparut la Stirile ProTV, cu d-na Dr. Niculina BRATU si echipa de suedezi care au venit anul trecut in Romania:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/malformatiile-la-nivelul-fetei-tratate-si-in-romania.html
2. Emisiunea "Traieste sanatos" de pe Antena 2 din 23.04.2009, ce l-a avut ca invitat pe d-nul Dr. Emil URTILA:
www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/23-04-2009" target="_blank">http://www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/23-04-2009
emanuelsrbn spune:
Navigand pe Internet, am gasit pe Descopera.ro, ceva interesant cu privire la cercetarile in vederea imbunatatirii tratamentului pentru palatoschizis:
www.descopera.ro/dnews/5759290-tratament-revolutionar-pentru-gura-de-lup" target="_blank">http://www.descopera.ro/dnews/5759290-tratament-revolutionar-pentru-gura-de-lup
roxa82 spune:
:)))))))))Ce tare e Emanuel:)))))Nu s-a putut abtine auzi la el;)))))Si yo nu m-am putut abtine sa il comenetez...:))))))))Bravo taticule...bine ai venit pe forum....Pai ce....numai Ralu?:))))