Palatoschizis si formele sale
Raspunsuri - Pagina 20
ginye55 spune:
Cecilia ce mai face Frusi? E bine?
Cami sper din suflet sa veniti cu vesti bune azi. Cu vorbitul...si Edi nu zice decat mama, clar. In rest zice "ca" la "pa", "aca" la "apa" si cam atat. Ne intelegem prin semne. Nush cand o sa inceapa sa vb ca deja ma ingrijorez.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Claudia greu si la noi cu cladura...nu doarme, nu mananca, e marait...azi montam AC ca nu se mai poate asa. Am mai fost la soacra-mea la curte, dar dupa 12 tot teroare e. Am asteptat vara si acum...
Am si eu o veste buna: am reusit sa scoatem cert de handicap, asa ca pot sta cu puiul pana la 3 ani acasa.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
corina_tutza spune:
Flori felicitari! Si noi trebuie sa ne apucam de dosar.Nicoleta am auzit de doctorul Albean de la Brasov si am inteles ca opereaza buzita destul de devreme, pe la trei luni daca nu ma insel.
Fetelor si noi murim de cald...aer conditionat am unul mobil dar nu-i bun de nimic...o sa-l schimbam zilele astea ca este o caldura in casa la noi de pici, ieri pe la 5 erau 34.2 grade. Si baietii mei refuza sa manance si Radu s-a umplut de sudamina de la transpiratie.
NicoletaZ spune:
Asa este, Corina. La 3 luni opereaza buzita si dupa 9 luni palatele. Sincer, mi-a placut discutia purtata cu el. Si mi-a raspuns la toate intrebarile. Si chiar mi-a dat mai multe detalii fara sa intreb eu. Se vede ca stie despre ce vorbeste. Voi merge si cu sotul meu la el, sa vada si el si dupa aceea ne hotaram. Ne-ar fi mai usor si din punct de vedere al ortodontului, respectiv logopedului.
Astazi mergem sa repetam audiometria la o policlinica particulara. Sa ne tineti pumnii.
Legat si de problemele auditive, mi-a explicat dr. Albean de ce pot aparea. Vestea buna este ca se pot corecta prin operatiile de inchidere de palat (daca sunt facute corect). Asa ca suntem optimiste. Chiar daca ar fi ceva, nu este nevindecabil.
Intru diseara sa va spun ce am facut cu testul auditiv.
cameliam spune:
Luni mergem la control, tocmai am vb la tel cu prof Urtila si ne-a zis ca e posibil sa nu se vada omusorul ca e inca un pic de edem acolo... dar ca ne lamureste cand vede cu ochii lui ce si cum, luni.
Deci pana luni... asteptam cu sufletul la gura.
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Cecilia ce mai face Frusi? E bine? Cami sper din suflet sa veniti cu vesti bune azi. Cu vorbitul...si Edi nu zice decat mama, clar. In rest zice "ca" la "pa", "aca" la "apa" si cam atat. Ne intelegem prin semne. Nush cand o sa inceapa sa vb ca deja ma ingrijorez. Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
cellia78 spune:
Salut!
Am deschis capitol nou; va rog sa continuam AICI
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!