Am gasit de curand pe net informatii despre tratamentele laser asupra cicatricilor si semnelor de pe piele. Problema e ca nu gasesc discutii concludente, pe forumuri; nu stiu unde sa-mi fac o programare, ce clinica este mai buna. Am gasit vreo doua clinici dermatologice, si numai la una, un tarif. Nu ar fi o problema de bani, daca ar avea rezultate, dar nu se dau garantii, ca de obicei si se recomanda 4-6 sedinte...
Daca ati incercat tratamente laser, de orice natura si mai ales, ati avut rezultate, spuneti-mi de unde sa incep.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop
:) Lucrez eu intr-o clinica privata si avem Laser Cutera.
Initial ai nevoie de o consultatie si medicul stabileste de cate sedinte ai nevoie. O sedinta laser Genesis spre exemplu, costa 590 lei si in general ai nevoie cam de 6 sedinte.
Cat despre schimbari...eu una nu vad nimic la femeile alea dar ele vin. Ti se fac poze inainte sa vezi diferentele pe parcurs. Programari se fac, mai mult de atat nu pot sa ma pronunt. Daca ai nevoie de detalii suplimentare iti raspuns.
Merci Carrye. Am gasit consultatiile ca ar costa 200lei, apoi nu stii daca metoda prescrisa da rezultate. Ok stiu cum sta treaba in dermatologie, cate mii de boli exista, cam cateva sute sunt catalogate si doar cateva zeci au tratament.
Problema e ca nu vreau sa-mi inrautateasca semnele si as vrea sa incerc pe o zona restransa, intai. Laserul Genesis costa aprox. 600lei, dar pe ce suprafata de piele, cati cm2? Banuiesc ca una e sa se aplice pe o alunita, si alta e pe jumatate din spate, nu?
Din ce oras esti?
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop