Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA DIMINEATA BURTICI

SI NOI AM SCHIMBAT ASTAZI SEMNATURA
Felicitari celor care au schimbat semnatura , sa cresteti mari
Multa bafta celor care isi vor vedea bebeii astazi

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salut burtici!Neata'
Aniast daca mai apuci sa intri...noi la primul zbor cu avionul cu Bobi am facut bronsita...de la aerul conditionat.L-am inchis la noi, dar Bobi a stat doar in picioare pe scaun, in fata noastra erau 2 copii si aerul conditionat de la ei era indreptat exact catre noi si nu ne-am dat seama ca l-a batut pe Bobi exact in cap si tot concediu s-a dus de rapa.... Asa ca grija la aerul conditionat.....mai ales daca e sensibil la asa ceva.

Concediu placut!

Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna dimineata, viitoare mamici dragi

Mult ati mai scris de vineri.
Bafta multa si clipe minunate fetelor (Ghiocela, Eveline) care merg la morfologia de trim 2. Sa veniti cu vesti super bune!

Eu am racit putin in weekend si duminica am stat doar in pat sa bolesc . Cred ca am schimbat 3 randuri de haine din cauza transpiratiei
Si ca sa puna capac la asta, mi-a cazut plombita de la dintele din fata, pe care il facusem sapt trecuta. Avem o carie relativ mica si dintele era putin ciobit. A cazut plomba de unde era dintele ciobit. Nu ma doare, dar simt ca imi pulseaza putin si am observat ca sunt sensibila la rece si mai putin la cald.
E normal? Ar trebui sa merg miercuri la ea pt control, dar oare sa sun dr sa merg azi?
Repet ca nu ma doare, dar simt dintisorul aiurea de cand a cazut bucatica de plomba

Kiti, tu ce ai mai rezolvat la dentist? Cand ti s-a desprind plomba sapt trecuta, te durea? E normal sa ai sensibilitate la rece/cald?

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Apropo de socata....stiti cumva daca se poate folosi si drojdie uscata sau doar proaspata?

Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

mihaela,alexuza felicitari pt semnatura!Sa cresteti mari!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Buna dimineata, viitoare mamici dragi

Mult ati mai scris de vineri.
Bafta multa si clipe minunate fetelor (Ghiocela, Eveline) care merg la morfologia de trim 2. Sa veniti cu vesti super bune!

Eu am racit putin in weekend si duminica am stat doar in pat sa bolesc . Cred ca am schimbat 3 randuri de haine din cauza transpiratiei
Si ca sa puna capac la asta, mi-a cazut plombita de la dintele din fata, pe care il facusem sapt trecuta. Avem o carie relativ mica si dintele era putin ciobit. A cazut plomba de unde era dintele ciobit. Nu ma doare, dar simt ca imi pulseaza putin si am observat ca sunt sensibila la rece si mai putin la cald.
E normal? Ar trebui sa merg miercuri la ea pt control, dar oare sa sun dr sa merg azi?
Repet ca nu ma doare, dar simt dintisorul aiurea de cand a cazut bucatica de plomba

Kiti, tu ce ai mai rezolvat la dentist? Cand ti s-a desprind plomba sapt trecuta, te durea? E normal sa ai sensibilitate la rece/cald?

Sunt o cu de 20+

Ingerasul meu

Off...fir-ar, ce ghinion. Pe mine nu ma durea, ca avea nervul scos, dar dc nu are nervul scos, este normal sa aiba sensibilitate la cald sau rece, cred.

si sanatate multa

Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

ionela si tu esti cu dintii?Si mie mi s-a spart ieri o masea,si una cariata mai demult m-a tinut treaza toata noaptea.Poate-mi pun proteza!Macar scap de griji!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna dimineata! Sa aveti o saptamina frumoasa!
Bafta buticilor cu ecografie azi!

Eu am asa... o stare de slabiciune parca. Nu iau si nici nu am luat nici o vitamina pina acum, asa ca am si eu o intrebare: trebuie reteta daca vreau sa-mi cumpar?
La ultimul control trebuia sa-mi dea doctora dar am uitat amindoua.

In legatura cu socata, eu stiam ca trebuie avut grija in timpul sarcinii intrucit creste tensiunea cam tot ce e facut din soc. La ce tensiune 8 cu 5 am avut tot uikendul cred ca mi-ar cam trebui putina

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput

Fistiq eu iau Elevit si nu-mi trebuie reteta.Iti da si fara.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Kiti, Ana

La mine nu are nervul scos, asa ca...

Pe mine din sapt 8 au inceput sa ma deranjeze. Ma durea una care era cariata. dar ma durea rau de tot, ca iradia durerea in ureche de nu puteam sa dorm noaptea. Am fost la cativa dentisti si nimeni nu voia sa imi faca nimic ca eram in primul trimestru de sarcina si era risc sa pierd sarcina. Dar dr mea de familie mi-a recomandat dr dentist la care merge ea si a zis ca e super ok. Am fost la ea, ca muream de durere si s-a descoperit ca de fapt aveam 2 masele cariate, una langa alta si ma dureau amandoua. Asa ca in seara aia mi-a scos nervii/obturat canale la ambele masele pe viu. Deci durere de aia n-am mai simtit in viata mea
Acum e ok, am rezolvat maselele si alea sunt ok, dar mai aveam o cariuta la un dinte din fata si dr a zis ca tre sa facem ceva, sa nu ajunga caria la nerv. Aia chiar nu ma durea deloc, dar acum vad ca sunt sensibila la rece/cald, de fapt mai mult la rece. Ieri am mancat niste zacusca rece din frigider si am simtit ca ma curenteaza pe creier cand am muscat din felia de paine

Iar tre` sa merg la dentist

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea lunga

Sunt o cu de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput