Aspirante optimiste > 20 ani (511)
Raspunsuri - Pagina 4
lorena_86 spune:
bebelu
e prea devreme. l-am facut ieri si a iesit negativ
irina, bun venit! esti si tu aspiranta sau deja
eu am ovulat f tarziu, prin z21-23 cred, de aceea este prea devreme
dar nu-mi pierd speranta. oricum, v-am zis, si cand o sa am testul pozitiv o sa fiu rezervata pana o sa-l vad la eco.
pe toata lumea
lorena_86 spune:
fetelor, ma inspaimanta gandul ca as avea trombofilie. m-am tot documentat pe net .......... si mai bine nu mai citeam nimic
vai si sunt asa scumpe analizele astea si mai au si conditii speciale de transport (numai pe gheata carbonica) si nu se fac in sibiu. si pana vin eu la bucuresti o sa inebunesc
sunt asa deprimata incat iar m-a luat plansul
chiar nu inteleg, "de ce eu"
cu ce am gresit?
de ce atunci cand iti doresti ceva atat de mult nu poti....si altele......vai fetelor ma apuca nervii si cand tot suna la serviciu pt. chiuretaje, si toate cazurile cu samburei sanatosi si la unele chiar mari (10-15 sapt)..INEBUNESC.
NU ESTE CORECT
Irina_lz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 bebelu e prea devreme. l-am facut ieri si a iesit negativ irina, bun venit! esti si tu aspiranta sau deja eu am ovulat f tarziu, prin z21-23 cred, de aceea este prea devreme dar nu-mi pierd speranta. oricum, v-am zis, si cand o sa am testul pozitiv o sa fiu rezervata pana o sa-l vad la eco. pe toata lumea |
ai dreptate, e prea devreme, nu-ti face griji.
si eu sunt tot aspiranta...de vreo 2 ani tot aspir
desi cred ca mi-o merit, sau poate sunt prea superstitioasa. Am pierdut o sarcina acum multi ani in urma unui avort spontan, pe care nu o doream, fiind prea tanara. Am suferit destul de mult cand am aflat de sarcina, pentru ca in mine se luptau 2 fiinte: una care dorea sa fie mama si se atasase de mica faptura care crestea in ea, alta care stia ca nu are nici o sansa. Dpa cativa ani, cand l-am cunoscut pe sotul meu, i-am zis ca eu nu vreau copii. Cred ca ma pedepseste Dumnezeu acum pentru ce am zis asta. Sotul meu are oligospermie si nu stim daca vom putea avea vreodata copii.
bebelu86 spune:
lorena nu mai citit tot felu de chestii p net
k iti faci rau
asa citeam si eu cand tot imi intarzia, aveam dureri. si ma gandeam la tot felu de tampenii. dar uite ca nu a fost nimic. decat o simpla dereglare, care s=a rezolvat cu duphaston si am si ramas imediat.
tu ai facut ceva analize?
sti ce se petrece?
ai facut vreun tratament ceva???
hai nu mai fi suparici.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
bibitica20 spune:
bebelu vreau doar sa-ti spun ca imi plac si pozele noi, am cunoscut si pe bebe...
si eu sunt foarte suparata, parca am intrat intr-o zona neagra, sper macar sa-mi regasesc speranta mai repede
cate pacate fac femeile astea cu chiuretajele, omoara copii sanatosi pe care altii si-i doresc enorm
dar destul cu "tristetile"..tu ce mai faci bebelu, poate ne inveselesti
bebelu86 spune:
bai nene...voi vreti bataie
pai ce e cu tristetea asta pe aici?
vedeti k eu nu am voie sa fiu trista da
asa k ....hai ....inveseliti-va..k poate fi si mai rau de atat.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bibitica20 spune:
stiam eu ca te pricepi la pazit butoaiele din lume
eu ma duc sa ingras porcul in ajun, asa ca iti urez o seara frumoasa si pt mai tarziu noapte buna
bebelu86 spune:
bagta multa la examene si te asteptam sa dai de baut cand termini
noapte buna si spor la invatat
Albumele noastre
bibitica20 spune:
daca ajung prin bucuresti, sper sa ne vedem si atunci imi platesc datoriile fata de voi
noapte buna, iubita! ai grija de tine!
bebelu86 spune:
bibitica te astept cu drag.
moamaa...sper sa veniti mai multe in aceeasi perioada sa ne vdm toate la un suc undeva,
irina imi pare rau k treci prin asta
nu o lua k pe o pedeapsa de la Dumnezeu. DUmenzeu iarta pe cei care isi cer iertare, si le pare rau pt ce au facut.
eu iti daau un exemplu:
o prietena dea mea nu putea sa ramana de vreo 2 ani. ea super sanatoasa, pana la urma ii zice sotului sa mearfa sa isi faca si el sa vada k poate la el e buba
s-a dus, i-a zis k nu are nici o sansa sa ramana k gigeii sunt super lenesi si nu stiu ce naiba si nu poate ramane.
si cum erau ei suparati k nimic si nimic.
ea era deja gravida.
deci...nu te mai lua nici dupa asta..
din cate stiu sunt si tratamente pt asta..se poate rezolva..
asa k nu dispera
si sa dea DOmnu sa te binecuvanteze cat de curand cu bb sanatosi.
Albumele noastre