Aspirante optimiste > 20 ani (511)
Raspunsuri - Pagina 5
camcris spune:
mai fetelor sa va zic intamplare, am o prietena care m-a sunat aseara sa-mi zica ca are scurgeri maronii pe chilot, gravida in 2 luni, am vb. cu un gineco si i-am spus ca poate fi grav sau nu, azi de dimineata a mers la dr. si i-a spus ca era bb mort de mai multe zile si i-a facut chiuretaj ,era foarte suparata aproape ca-mi plangea in telefon nu am avut cuvinte nu stiam ce sa-i zic, ea mai are o fetita de 3 ani dar stiu ca-si dorea acest copil, chiar ma bucuram pentru ia
bebelu86 spune:
offff...
imi pare rau cami pt prietena ta.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
bebelu86 spune:
noapte buna gagici
maine s-ar putea iar sa nu intru ff des k mai are al meu de finisat lucrarea
dar de marti pc=ul e al meu
si va urez de pe acu
sa aveti o sapt frumoasa si usoara.
si sa avem parte numai de vesti bune
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
mandreeac spune:
Dragele mele, am intrat sa va salut. Aici e totul ca in povesti, ne simtim minunat. Poate da Domnul sa se prinda si bebe pe aici. Va pup dulce pe toate si cand voi mai intra astept sa vad cat mai multe cu 2 liniute.
Lorena tinem pumnii.ai incredere ca totul va fi bine
bibitica tinem pumnii la examene. pupici
Va pe toate, toate!
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
PaulaFrida spune:
Neatza fetele
haideti la o www.signplus.co.nz/images/Menus/1McCafe_Frappe_500.jpg" target="_blank">cafelutza buna
ce distractie faina ati tras pt didi
as fii intrat si eu,dar am stat cu sotiorul si ne-am jucat pe calc,ne-am distrat si noi
bebelu esti o frumusica si jumatate,dar nici bebicul tau nu e mai prejos,e tare dragalas mititelul
gata,am terminat si a treia folie de AC ieri,normal ca m-am gandit sa nu o mai iau si pe a patra,dar nu am unde sa merg la dr sa vada daca s-au curatat ovarele,ca astia de la noi sunt vai si amar de capul lor,asa ca mai bine ma duc eu la dr meu ca poate o sa vrea sa-mi dea si niste analize de facut,asa inainte de a ramane gravidutza.a trece repede si asta si dupa aia ne punem pe treaba
am inceput si cu acidul folic.
va-acesc pe toate si va doresc un inceput de saptamana minunat
.........................................
Marriage ticker
TTC ticker
cos_minutza spune:
Neatza!
Paula multumim de cafelutza.Deci AMR 1 luna
Irina bine ai venit si sedere cat mai scurta ca aspiranta!Sunt tratamente pt problema sotzului si chiar trebuie sa fie un subiect aici pe DC despre ea.
Lorena capul sus,o sa vina si vremea noastra
Bibitica bafta la examene
Camcris imi pare rau pt prietena ta
A fost o furtuna la noi azi noapte
la toata lumea si o saptamana frumoasa si usoara!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Bebelu pe tine t-am uitat
multi!!!!
Edit: si pe mandreeac o
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
camcris spune:
neata fetele
paula esti o dulcica
bebelu, cosminutza,mandreeac, didi, bibitica,doula,anamira,Iubita.mara,Talida
si pentru cine am mai uitat multi