lapte praf

lapte praf | Autor: lili_ana86

Link direct la acest mesaj

buna mamicilor,
am o si eu o problema, de cateva zile ii dau la bebe meu numai lapte praf pt ca eu am ramas fara(sa facut apa chioara,zer).. am inceput cu Humana si sa constipat, inainte avea 4 - 5 scaune pe zi moi acum are 1 pe zi si ala ajutat de mine cu supozitor cu glicerina si e ceva mai tare. am trecut pe Milumil crezand ca nu ii prieste Humana si vad ca e tot la fel. mor cand il vad cum se chinuie, se inroseste tot si tipa cat il tin plamanii. azi mia zis o asistenta sa incerc sa ii pun in lapte 5ml de ceai de musetel. acum sa vad daca are efect..
sincer as vrea sa ii dau Humana pt ca Milumil mi se pare f gras..
voi ce lapte folositi si cum a reactionat bb la el? e normal sa aibe scaunul asa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Din cate stiu eu, humana este mai consistent decat milumil.
Plange bebe dupa ce il alaptezi sau cum ai constatat ca nu mai este bun laptele tau?
Oricum, chiar daca 'e zer', ca tot vine caldura, il poti hidrata cu lapte de la san.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Copiii hraniti cu lapte praf fac kk mai rar decat cei alaptati. Nu ii mai pune supozitor zilnic.
Cum adica ceva mai tare? Daca e o pasta ca mustarul e normal.
Ce varsta are puiul tau?

Laptele matern arata mult mai transparent decat laptele praf sau de vaca, nu inseamna ca e apa chioara. Oricum daca nu te mulgi pana la ultima picatura, tu scoti doar partea apoasa care tine de sete si e normal sa fie f. subtire.

Edit: Nu ii schimba prea des laptele.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ana86 spune:

bb meu are o luna jumatate.
am obs ca e apa chioara cand m-am muls de cateva ori si era aproape ca apa transparent si fara gust, de musl m-am mai muls pana acum si era alb gras si avea un miros dulce..
scaunu la bb e ca o pasta, sunt ingrijorata ca pana acum era moale si de mai multe ori pe zi..
nu prea ma pricep sunt o mamica tanara si tot ce stiu e din ce am citit :) e prima oara cand am "contact" direct cu un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Consistenta si frecventa scaunului bebelusului se schimba pe masura ce creste, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Iar laptele tau e bun. Daca bebe nu plange de foame si ia in greutate normal, atunci poti fi sigura ca e bun laptele tau. Daca mai ai lapte pune-l la san. Daca nu, nu e o nenorocire, continua cu lapte praf. cum a spus Mariuacasara, laptele praf da scaune ceva mai consistente decat laptele mamei.
Curaj si nu te mai panica, va fi totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Inca ceva: si aspectul laptelui matern se schimba pe parcurs

Mergi la inceput

Daca face o pasta inseamna ca nu e constipat. Bebelusii constipati fac "bilute".
Laptele ala f. gras si cu miros dulce era probabil laptele de tranzitite. Laptele matur e la inceput aproape transparent si spre sfarsitul suptului devin ceva mai gros dar nu se compara la aspect cu laptele de vaca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_ana86

bb meu are o luna jumatate.
am obs ca e apa chioara cand m-am muls de cateva ori si era aproape ca apa transparent si fara gust, de musl m-am mai muls pana acum si era alb gras si avea un miros dulce..
scaunu la bb e ca o pasta, sunt ingrijorata ca pana acum era moale si de mai multe ori pe zi..
nu prea ma pricep sunt o mamica tanara si tot ce stiu e din ce am citit :) e prima oara cand am "contact" direct cu un bebe

You have a choice. Live or die. Every breath is a choice.Every minute is a choice.To be or not to be..

Stai linistita ca e perfect normal. Sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ana86 spune:

am uitat sa spun ca dupa ce papa san plangea si il durera burtica, dupa ce am inceput cu laptele praf nu mai are crizele alea de colici asa rele ca inainte si doarme mai bine, in timpul noptii se trezeste papa il pun in pat si adoarme singur, fara sa il tin in brate ca inainte.. doar dimineata face urat ca vrea sa faca caca si nu poate. si am si avut grija ce mancam, fara condimente, prajeli, sucuri,etc..

Mergi la inceput