Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 6
tuchita spune:
Luny, hai ca poate fac niste poze in parc!
si mie mi-e dor sa va vad live!
Raluca, te sfatuiessc sa ii iei niste sandale normale....nu foarte scumpe.
Lui Seb i-am luat papuci de interior de la Ni nik si n-a sta deloc cu ei in picioare...numai descult il gaseam.
Cu sandalele e mai bine!
Fug sa imbrac maimutele!
Nicoleta spune:
Neata.
Dupa activitatile de ieri din padure copiilor li s.au reactivat mucii...
Olgule, da, Stefan merge super acum cu bicicleta, cu mers fara sa stea pe sa, cu mers in viteza la vale, cu intors fara sa coboare de pe bitza (curbe, chestii...). La el a fost spectaculos, a invatat brusc!
Sa aveti o zi super azi!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
luny spune:
gata, Mateiu' doarme, c aiar s-a trezit cu noaptea-n cap, dar macar a dormit toata noaptea..
vad ca nu mi-a raspuns nimeni la sondajul cu laptele noaptea si alergatul de bezmetic in parc, inseamna ca al meu e altceva decat normalul.. asta e, altul n-am
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Luny a mea nu bea lapte noapte, nu se trezeste de loc.
Acum de cand e asa cald, se mai trezeste si cere niste apa (depinde si ce mananca seara).
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Luny Daria se trezeste noapte pentru suzeta sau cand se intampla sa faca pisu in pat. De alergat - ea nu alearga departe de mine, nu se aventureaza in locuri periculoase, dar am altul care face toate cele descrise de tine, escaladeaza tot ce se poate escalada, baga in sperieti oameni binevoitori, veniti sa se relaxeze in parc. Eu sunt relaxata cateodata, probabil ca m-am obisnuit, dar sunt si momente cand ma doare burta de la atata incordare.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
luny spune:
Raluca, Cristina
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
salutrare!
Tocmai trecem prin centrul Bacaului...asa ca trimit cate un pupic pt Raluca si Cami -frumos orasul!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
CristinaGoji spune:
Nico - iar ai trimis ploaia la noi???
Naty succes la Iasi!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Nicoleta spune:
Luny, Stefan era genul, cand era micut, care nu statea o clipa! Insa el se cam si impiedica (are platfus... era si mai bashtit, asa!) si eu mereu eram in urma lui. Nu se uita, nu isi dadea seama de pericol. Sau poate asa il percepeam eu, mama speriata! Sau testa la greu limitele situatiilor sau/si pe ale mele... Matei se aventureaza si el, nu conteaza daca suntem sau nu cu el, insa daca isi da seama ca nu poate, cere ajutor.
Azi inainte de somn Stefan mi-a spus ca luna asta mai au de invatat doar o litera. Si Matei m-a luat de mana sa imi arate luna pe cer . Inca mai spune si masinii de spalat rufe "brum-brum". Si, pe langa "unu" si "ot" acum mai spune si "duoa" (doua). A inceput sa ii merga gurita, pe limba lui, ma ales!
Mi-a plecat sotul, sper sa ajunga cu bine, zbor direct, 7 ore...
La noi sta sa ploua...
Nicoleta spune:
Cristina, a venit singura! Si si-a chemat si prietenii, care sunt pe drum (adica pe la noi, ca tuna si este innorat!!). Asa ca pregatiti-va sa primiti "intariri". Primavara plangacioasa, ce mai!