NU MAI STIU CE SA CRED ! VOI CE ZICETI CA ESTE?
Raspunsuri - Pagina 5
anne-marry spune:
ok!!!!!!!!!!!
gat.ca m-am spart de ras...ups ca sa vezi unde dai si unde crapa....asa si cu mine...voi vriti de treburi seriaose si eu m a sparg de ras...ei lasa ca ma opresc la frmacie acum, si maine dimineata sau mai biune zis astazi fac testul...asta c sa imi ies din pareri, ca dac nu m-ati bate voi la cap,,,nici nu m-as inghesui la farmacie.dar, fie ca voi...ce sa faci? trebuie sa te pleci in fata majoritatii, dar eu va zic de pe acum c va oiesi negativ, pt ca asa mi-au iesit toate testele de cand ma stiu, si nu cred ca isi "vor iesi din mana" acum. in fine. eu plec acum direct la farmacie si sa nu va aud dupa aceea "plangand" cand va voi da un rezxultat negaitv. s avad dac gasesc u test care se fac in timpul zilei, ca deseara sa pot posta raspunsul, cand vin de la fcultate. ok?gata, nu mai plangeti....dr v-am zis...sa nu va aud dupa aceea cu chestii de genul ca va pare rau, sau figurine care plang, ca stiu ca o sa v apra rau ca si mie de altfel, dar .....asta este. ok?
hai c plec intr-acolo. pupcutzi dulcinei.pa...
pupici dulci...
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anis spune:
Mare figura esti anne mary...
Hai te asteptam cu testul!
Ok sefa, am inteles fara "imi pare rau" etc.....te inteleg ...si eu am trecut prin astea....si stii ce am facut...am colorat cu pixul a doua liniuta pe test....si nu stiu de ce ,dar am trecut mai usor peste situatie..si mi-am incarcat bateriile din nou!
Hai sa fie cu ochisori, iti tin pumnii!
AniS
Irinel spune:
Suntem cu ochii pe tine!!!
Serios, acum, Anee-Marry trebuie sa fii mai optimista, chiar si daca ar iesi negativ acum, nu inseamna ca totdeauna o sa iasa asa, doar pentru ca nu a fost sa fie pana acum. Eu stiu ca asa pare, ca sunt patita, dar iti spun eu ca nebunaticele de teste uneori mai arata si cum vrei tu :0)
Ai grija ce test iei!!!
Crinuta eu nu am avut nici un simptom pana in saptamana a 6-a , poate doar sani un pic mariti dar un picut...Dar nu e absolut nici o regula...
Pupici
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 8 (DPN 9 iunie)
mel_g spune:
Eu la prima sarcina nu am avut nici un fel de simptom pana la 1,5 luni cand au inceput niste greturi si niste de nu stiam pe unde sa ma mai ascund. Ei dar luna trecuta cand speram din tot sufletul ca mi-a reusit si sunt am avut toate senzatiile posibile: m-au durut sanii, am avut greturi, mergeam la pipi des, etc. Va vine sa credeti asa ceva? Ce inseamna subconstientul - cred ca mai era putin si-mi crestea si burta
Mel
Silvia_Pui spune:
Fetelor , cred ca dorinta asta de a avea un copil ne face sa avem tot felul de senzatii . Si eu trec acum prin ceea ce trece Anne -Marry. Luna trecuta am luat tratamentul Liviei si eu , care aveam menstruatia fix la 28 de zile de 20 de ani , o data sa de 2 ori a intarziat cate o zi , luna aceasta surpriza a venit in ziua 24 . Fara nici o durere , nu foarte mult cantitativ . La o saptamana de la ovulatie am inceput sa am senzatii(ziua 12 ) de greata de nu puteam sa gust mai nimic , nu suportam nici un miros de parfum sau de tutun . Dupa ce a incetat menstruatia au inceput dureri surde in abdomen si zona ovarului stang ,dureri de spate , dimineata un pic de greata si uneori in timpul zilei cand simt mirosuri mai puternice . Ieri nu am mai rezistat si am facut un test de sarcina , care bineinteles a fost negativ . Tot ieri una dintre fetele de la servici a facut o remarca - sefa mergeti prea des la toaleta ! Acum , citind mesajele voastre , adaugand si gustul de metal pe care il simt de ceva zile , sanii care parca s-au marit si faptul ca simt ca niciodata ca din interior ceva imi spune ca voi avea un bebe , chiar nu stiu se sa mai fac . De raceala nu poate fi vorba ca de un an de zile (dupa operatie )nu am pus decat pantaloni pe mine si vara si iarna si am grija foarte tare de mine . De o saptamana , plang continuu cand intru pe forum si citesc mesajele voastre . Poate de vina este si faptul ca afara ploua si este vreme urata sau poate subconstientul se teme ca este doar dorinta mea nebuna de a avea acest copil . Din ziua in care as sti cu adevarat ca voi avea un copil cred ca as plange tot timpul de bucurie . Nu stiu ce sa fac acum , cred ca voi astepta ca Anne-Marry pana voi avea ceva semne in plus . Aici in oras nici nu poate fi vorba de un control , nu am incredere in nici un medic ,iar analiza se sange ar fi un vis prea frumos aici , cred ca nici nu au auzit de ea .
Gabela spune:
Apropos de tratamentul cu plante. Am inceput doar de zece zile sa fac tratament cu tincturi si ceaiuri si deja am remarcat schimbari importante. Ma duc des la toaleta, eu care abia imi aduceam aminte ca trebuie sa fac chestia asta, chiar si noaptea ma scol si nu faceam asa niciodata inainte. La fel, mi-e greata cateodata din senin fara sa fie de la ceva anume, nu mai pot sa beau nici o gura de bere sau de cafea, au gustul denaturat...Sunt curioasa cum va fi menstra, sper sa nu se modifice fiindca era normala. La mine toate astea sunt de la faptul ca lucreaza plantutele.
Silvia si Anne, sa dea domnul ca ce povestiti voi sa fie cu ochisori!
Gabela
anne-marry spune:
fetelor NU MA CERTATI dar..nu am facut testul...serios vorbesc! NU L-AM FACUT SI ZAU DACA VREAU SA IL FAC. ce sa mai./nu pot, sau nu vine mie "bine pe chelie..." nu satiu, dar nu il fac....prea curand. poate ca mi-a disparut certetea ca am bebe in burtica, chiar dac simptomele tot mai sunt....ce ste drept, mai vagi, dar...sunt....si apopi, dac am avut acel mucus cervical, abundent..ca in lunile trecute, inseamna ca am ovulat...bla bla bla..si dupa alte criterii zic asat nu numai cu albusul de ou.....si ca sa revin, insemana deci ca nu am cum sa am bebe in burtica, nu? ...oricum, am atat de multe ttreburi incat chiar nici nu ma mai gandesc la asta...de aceea nici nu mai intru atatd e des pe forum,....treaba asat...macr de as avea netul acasa...asa la sala cand sta al meu barbat, cand angajata, iar eu...cu facultatea si casa...mai rar acum. plus ca mai invat din greu si pt postul acela de care v-am zis.
anis, esti o dulce...sti cami-ai dat cea mai buna idee? stai ca dac va iesi negativ, il colorez eu si apoi il pun in vitrina ca sa il vada toti...hihihi glumsc cu vitrina...
irinel, sunt cat de optimista dar poate dar dupa atat tim[p am ajuns cam...realista ca sa nu zic optimista ca ma contrazic... de fapt...
mel si silvia, aveti dreptate cu subconstientul, credeti-ma c in asat sunt un as!...am citi f mult si am si exersat pe aceasta tema...si nu cred ca era cazul luna asta...pt ca, nu numia ca situ sa il controlez atat cat se poate, ca sa zic asa...insa chiar nu m-am gandit la asta ca nu a fost cazul...ma preopcupa niste chestii mai mult astrigente si dac stau bine si ma gandesc,,,cred ca a situt bunul dumnezeu d c enu l-a lasat pe bebe jos, la mne in burtica, atata timp...dar poate ca de acum voi reusi sa pun trebuyrile pe fagasul cel bun, si bunul dumnezeu si maica domnului sa se induplece si de mine....de noi.
silvia, te inteleg si stiu ....exact la fel am patit si eu, numai ca la mine senzatiile de greata erau/sunt seara si acum, vaaaaag dimineata.sa ne ajute dumnezeu sa se lasa cu ochisori....de fapt sa se fi lasat...
sa dea domnul gabela, si la noi si la tine si ;LA TOATE FETELE CARE VOR!!!
pupici dulci...
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA