NU MAI STIU CE SA CRED ! VOI CE ZICETI CA ESTE?
Raspunsuri - Pagina 4
papadie spune:
Anne Mary eu cind am ramas prima data insarcinata in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul a inceput sa curga mucus dintr-acela alb. Nu albus ca la ovulatie. Ma rog eram la cumparaturi si m-au apucat dracii ca am crezut ca-mi venise ciclul si tocmai imi cumparasem un test de sarcina. Poti sa-ti imaginezi ca pina acasa mi-am boscorodit sotzul ca de ce l-a luat (el il cumparase ). Ajung acasa surprise nu erau rusii si in urmatoarele 5 minute mi-au aparut si dungulitele rosii. Insa de atunci (imediat dupa pierderea sarcinilor) intotdeauna inaintea ciclului am scurgeri din alea albe asa ca nu este neaparat un semn sigur de sarcina.
Iti doresc sa fie cu ochisori
anne-marry spune:
ANIS SI TOATE FETELE...NU STIU NICI EU CUM DE REZIST...DAR A CTE TESTE AM FACUT....NICI PRIN CAP NU IMI TRECE SA FC UNULSI SA IL VD NEGATIV...PUR SI SIMPLU NU MAI VREU TESTE NEGATIVE. ACUM AM DURERI USOARE, VAGI DAR CONSTANTE IN PARTEA DE JOS A BURTICII, DECI MA GANDESC CA POATE FI SI O RACEALA. ASA CA MAI BINE AASTEPT. CEEA CE MA INTRIGA ESTE CA AM VALURI-VALURI IN CARE SANII DE FAPT SFARCURILE MA DOR CHIAR MA USTURAAAAAA DE NU POT ATINGE NIMIK DE ELE....SI AZI DIMINEATA MI-AM PRAJIT UN OU CARE IMMI PLACE LA NEBUNIE SI MI-E VENIT RAU...DACA MAI MANCATM....DAR POATE CA TOTUL ESTE SI DIN CAUZA VREMII. DACA AS FI EU IN SINEA MEA SIGURA CA ESTE SARCINA, NU AS EZITA NICI O CLIPA SA FAC TESTUL PT CA STIU CA I-AS PUTEA RADE...TESTULUI IN FATA CA IN SFARSIT VAD SI EU DOUA LINIIUTE...DAR CA SA VAD IAR UNA SI SA RADA EL, TESTUL =, DE MINE....MAI BINE NU.
SI SCURGERILE ACELEA ALBE CARE AU INCEPUT DE IERI-ALALTAIERI SUNT CHIAR ENERVANTE.
fwetele care ati mai avut bebi in burtica....voua vi s-a initmaplat sa aveti urina...ups! scuze..., inchis ala culaore in timpul srcinii? zic pt ca cel putin astazi m-a speriat de inchisa ce era la culoare..dar zic iarasi ca poate fi de la vreo raceala ca si toater celelalte. deci: pe 3 noiembrie facem 2 ani de cand ne cunoastem, eu si sotul, si atunci voi face tesyul,. daca iese pozitiv va fi surpriza mea pt el. dac nu, nu...pupici dulci
pupici dulci...
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
papadie spune:
ne tii in sah pina pe 3 ??????????:O
am citit la alt subiect ca ai avut ceva pb la un mom dat (testul cu 2 liniare si rusii dupa) asa ca parerea mea esa faci testul si daca e sarcina sa megi urgent la dr. tinand cont de istoricul tau medical.
hai sa fie cu okisori
Irinel spune:
Anne-Marry, daca aveam eu jumate din simptomele tale as fi fost sigura ca e bb.Dar stiu cum e ca nu mai crezi ca vreodata testul ar putea arata si altceva. Sincer eu nu am avut absolut nici un semn doar intarziere de o zi si ceva de ciclu...
Greturile abia acum le am () si sunt tare rele, iar sanii doar ca au mai crescut un pic dar nu m-au durut prea rau.
Dureri ca cele de ciclu dar mai usoare poti avea si la sarcina (eu le-am avut si uneori si acum perca mai am da rar), e un lucru absolut normal.
Chestia cu urina nu stiu ce sa zic...
Papadie are si ea dreptate ca tu ai avut probleme cu sarcina aia de care a zis doctora ca ai pierdut-o spontan, ar fi bine sa stii daca esti graviduta ca sa iei masuri sa nu se mai intample asa ceva, sa faci analize sa vezi daca e totul in regula.
Sa nu crezi ca vreau sa te bat la cap, pana la urma e decizia ta si ar fi intr-adevar frumos sa afli exact de aniversarea voastra. Insa eu am o prietena care a ramas anul asta de doua ori graviduta si a pierdut ambele sarcini (una ca si tine spontan, da a vazut cand l-a eliminat pe bebe si la cealalta a trebuit sa o chiureteze)
Inca o data, scuza-ma ca nu vreau sa te sperii si totul poate fi foarte bine, de altfel nici nu e sigur ca e bebe, dar ar fi bine totusi sa stii...
Sunt si fete care nu au nici o problema si nici nu stiu ca sunt gravide pana tarziu (ieri a citit sotul cred ca in Evenimentul Zilei dar nu sunt sigura, de o fata care a ajuns la doctor ca o doare pe jos si doctorul i-a zis stai aici ca nasti -ea habar n-avea ca e gravida ). Sunt atatea fete care isi doresc la nabunie un bebe si au tot felul fe probleme pana sa ramana gravidute si dupa, iar la altele totul vine asa de natural... uneori nu pare corect, dar toate sunt lasate de la Dumnezeu.
Oricum, indiferent ce faci, Dumnezeu sa te ajute sa iti indeplinesti dorinta si sa nu fii iar dezamagita.
Te pup cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 8 (DPN 9 iunie)
Lauraa spune:
Eu nu inteleg de ce te tii singura in suspans. Ai facut atatea teste, poti sa mai faci unul ca n-o fi foc. Teste negative ai mai vazut,asa ca... Dar daca e sa fii gravida, la istoricul tau se impune sa mergi la dr. cat mai repede. Eu nu as mai sta pe ganduri. Poate esti intr-adevar si sarcina necesita sustinere la inceput si tu nu faci nimic..treaba ta
Päpä, si eu in ziua cand trebuiau sa imi vina rusnacii am avut scurgeri albe si tot asa am crezut ca mi-a venit,eram in aeroport si dadeam okii peste cap de nervi ca mi-au venit chiar acolo si tre sa merg la buda publica.M-am dus si.... pauza... Dupa cateva zile insa am avut o pata mica maro si atunci am chiar crezut ca sunt rusii. Mi-am pus OB si am plecat la plaja.Cand l-am scos era ALB...
Laura
matia spune:
Crinuta, draguto, nu-i nici o regula!Eu am intrebat-o pe Livia daca si pe ea au durut-o sinii si mi-a spus ca nu! Nu a stiut, pur si simplu nici n-a banut pina la 1.5 luni cind i-a spus medicul!
Când apa-þi ajunge la gurã.....CAPUL SUS! Matia
tantica spune:
Buna fetelor
Ma scuzati ca ma bag si eu in seama dar
vreau sa va spun ca fiecare organism reactioneaza
diferit,nu este o regula.
Mai intai trebuia sa va spun ca sunt o mamica de mai
2004 iar cand am ramas,am avut o durere de sani groaznica
cred ca inca de la conceptie, sfarcurile erau mai inchise la culoare si foarte sensibile,iar eu eram foarte nedumerita
pt. ca era prea devreme sa vina rusii si aveam mucusul acela
pe care nu l-am deosebit de albusul de ou.
Cu toate astea presimteam ca sunt
Va doresc multa bafta la si nu disperati
o mamica cu un sufletel in burtica
Nati spune:
Tantica, BINE AI VENIT!!!
Si stai linistita ca nu ne deranjezi,si nu ai de ce sa-ti ceri scuze,mai bine ne-ai da reteta ta,sa reusim si noi sa avem un BB mic.
Toate cele bune,si mai vino prin vizita la noi.
Te pup!
Sa auzim numai de BINE!!!
PS-Anne,hai mai repede cu testul,ca ne fierbi pana pe 3noiembrie!Hai bebica!!!!
Maruca spune:
anne-mary, nu m-am putut abtine sa nu zimbesc citindu-ti mesajele, scrii asa de haios, parc-ai fi linga mine povestind....
si, desi nu sunt o aspiranta, m-a intrigat titlul pus de tine, am fost curioasa, si uite asa am citit pina la sfirsit si m-am hotarit sa-ti scriu, mai bine zis sa te rog fie sa-ti faci testul, fie sa mergi mai repede la doctor! toate - si vreau sa subliniez, absolut toate - simptomele descrise de tine le-am avut la debutul sarcinii! si ar fi pacat sa nu iei toate masurile de precautie acum, la inceput, inainte de a fi prea tirziu! nu vreau sa te sperii, nu vreau "sa-ti rida testul in fata" dar pentru tine, si pentru un eventual bebe, e mai bine!!!!!
it doresc din tot sufletul sa fie sarcina, sa ai un copil sanatos si-ti tin pumnii sa ne spui ca esti