NU MAI STIU CE SA CRED ! VOI CE ZICETI CA ESTE?
Raspunsuri - Pagina 3
Irinel spune:
Doamne Anne-Marry cat esti de rabdatoare... Eu cred ca de mult mai faceam inca un test.
Tu ce test ai facut prima data, atunci cand a iesit negativ?
Oricum eu iti doresc din tot sufletul ca perioada asta de asteptare sa merite si sa aiba cel mai frumos rezultat
Pupici
Irina si bebe(ii?) din burtica
piatra lunii spune:
Anne-Marry, si eu iti doresc sa fie cu bucurie, pe masura asteptarii tale. Eu pot sa-ti spun din experienta mea ca pe mine ma dureau sanii tare deja la cateva zile de intarziere,si mai ales noaptea cand ma intorceam de pe-o parte pe alta sau dimineata cand ma ridicam din pat, si parca erau si mai mari nitel. De dus la baie, nu ma duceam mai des ca de obicei , insa mi-era foame mai des decat de obicei.Acum depinde de fiecare in parte,dar poate regasesti unele din simptomele tale,daca le ai.
Sa auzim vesti bune,si de la tine, si de la celelalte aspirante, cat mai curand!!
cu drag,
Piatra lunii
anne-marry spune:
sunt aici! tst nu am facut..chiar asa ma gandesc..tare rabdatoare mami sunt..dar stiti de ce? de frica sa nu iasa iar negativ si asa ca mai bine satu si...trag speranta. am zis ca astept ceilalti rusi, si daca tot vin, fac un test si apoi si o echografie ca sa fie treaba...treaba.
v-am zis parca, nu?
-am momente in care nici nu suport sa ating sanii cu nimik...dar cu nimik...maieu, sutien, etc
-mai ales seara ...dar ma si mir de ce tocmai seara am momente in care imi este rau...de rau cu stari de greata si tot tacamul,
- si in restc e v-am mai zis...astazi chiar pe timpul zilei am simtit si ca o vaga durere asa...constatnta cam ca inainte de ciclu, care a cum amai trecut. ma gandesc numai sa nu fie iarasi vreo raceala s au iarasi vreo dereglare.
acum vad c a aparut si mucusul acela...ca m intarziat saracul.
in timpul srcinii au loc scurgeri din acelea, sau asta inseaman ca nu sunt gravida si are loc acum ovulatia...sau ce o mai fi sicum si ce/ voi ce credeti?
pupicei si scuzati intarzierea, dar....
pupici dulci...
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
narcis spune:
draga anne mary
i-ti doresc din suflet sa fi insarcinata. Este o experienta a vietii - este ceva de nedescris.
Eu am un baietel de 13 ani - azi i-a implinit. Dar mai am si probleme de dereglare hormonala, si dorinta de a mai avea cel putin un bebe. In urma cu doi ani mi-a intirziat ciclul citeva saptamini. Am fost foarte fericita si nu m-am dus la doctor, pentru ca eram convinsa ca sunt insarcinata. Dar n-a fost cum am vrut eu.
Nu te lasa influentata de ce am scris. Bucura-te de fiecare zi din viata ta - si nu uita sa gindesti positiv.
Narcis
anne-marry spune:
NU MA LAS NARCIS INFLENTAT IN SENS NEGATIV. TE CRED SI SUNT CONSTIENTA CA ESTE ADEVARAT. IN MAI MI-A INTARZIAT SI MIE 15 ZIEL DAR DOCTORA CARE MI-A FACUT CONTROL CAND AU VENIT RUSII.....DECI CHIAR ATUNCI, A ZIS CA AM PIERDUT SARCINA. ALTA, DUPA O LUNA A ZIS CA AM O DEREGLARE HORMONALA SI DE ACEEA MI-A DAT TRATAMNET PT REGLAREA CICLULUI. DE ACEEA ZIC CA A RFI PREA DE TOT CAND TOCMAI FACUSEM TRATAMNETUL SI SE REGLASE ACUM .,....TOT DEREGLARE SA FIE...IN FINE...NUMAI BUNUL DUMNEZEU POATE STI.
sa va mai intreb ceva. deci. rusii au venit in a 15 azi, f putin, vreo 3-4 ore sau cam asa ceva ATUCNI, IN MAI!!! NU ACUM, si s-au oprit . apoi ai revenit dupa 2 zile si docotra atunci a spus de avort...v-am zis. ei cand au revnit a fost marti . pana vineri s-au oprit si am facut un test care a iesit POZITIV! dar adupa o lun acnd am facut echograf a zis ca nu este nimik. SE POATE SA FI FOST SARCINA SI AVORT CUM A ZIS DOCOTRA ATUNCI SI TESTUL S AFI IESIT POZITIV CA INCA RAMASASERA..URME CA S AZIC ASA DE LA SARCINA...ADICA HORMONI IN CORP? asta a fost atunci, dar...intrebam si eu..pt ca si atunvci cu o lun ainainte imi venise la fel ca luna asta si doctora zicea ca avortul a fost in lun a doua, deci...cine stie,poate ca acum o fi altceva nu musai raceala sau dereglare... datul cu capul este pt raceal sau dereglare ...
pupici dulci...
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
adonia spune:
anne-marry aceleasi simptome cere le ai tu (dureri de spate, sini durerosi, scurgeri abundente)le-am avut si eu,trebuia sa-mi vina rusii pe 1 oct.si nu au venit,am sperat ca si tine sa fie BB, dar ieri au venit si tot asa putin si maro,dar au venit asta e.............Nu iti spun asta sa te descurajez,dar sa nu te bucuri prea tare si apoi sa suferi.
Sper ca la tine sa fiesi eu te-as sfatui sa mai faci totusi un test
adonia
Nati spune:
Anne-Marry,cred te urmez in experienta ta cu menstruatia,ieri mi-a venit o picatura si gata.Ii spun sotului ca mi-au venit rusii,el de acolo imi zice:OK! trag o fuga pana la farmacie sa-ti cumpar calmante!
Nici pana in momentul de fata mie nu imi vin rusii,macar sa-mi vina maine,sa stiu o treaba.
Asa ca nu esti singurica,am calcat pe urmele tale,probabil din cauza ca ma tot gandeam la problema ta,ce o fi de nu iti vin rusii.
Eu una nu ma gandesc a o posibila sarcina,pentru ca nu are cum sa fie,am fost prea ocupati luna asta cu o groaza de treburi,si oboseala pe masura,nu ne mai ardea de nimic.
Tie iti doresc sa fie BB,si la toate fetele,da doamne sa ne bucuram de un BB pana la craciun.
Sa auzim numai de bine!!!
Corina G spune:
Narcis, sa iti traiasca baietelul!!! Si sa ii faci un fratior sau surioara cit mai repede, ca asta iti doresti!!
Anne-Marry, esti f. tare. Nu stiu cum poti sa nu faci un test de singe, sau chiar doar de urina, dar sa stii clar cum si ce este.
Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!
Simptomele tale par a fi de sarcina (chiar si secretia alba), dar aceleasi simptome pot fi provocate si de alte cauze, cum ar fi dereglarea hormonala de care s-a vorbit.
In orice caz, noi stam pe ghimpi aici. Da-ne o veste buna cit mai repede!!! :o)
Cu drag,