Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Alina2005 spune:
hello, burtici!
eu de cateva zile o tin numai in petreceri cu gratare, dar ma simt f bine.
voiam sa va spun sa intrati pe misenashop si pe bebelusultau, au f multe reduceri, de ex, pe bebelusul tau, cantarul electronic e redus la 295 lei de la 424.
Carmen, la multi ani sotului si petrecere frumoasa!
pupici!
Alina, 33+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crispro spune:
Coteasca, si eu mi-am luat saltea 105/70, de la bebelusultau.ro - cam 105 lei. Au mai multe dimensiuni, sau se pot comanda anumite marimi. Is facute de Mondocarp.
Cristina 32+ cu
racusor2010 spune:
dragutelor, voi stiti vreun electrician de incredere? in Bucuresti?
daca stiti, poate imi dati si mie PM. multumesc mult
Bulina 34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 hello, burtici! eu de cateva zile o tin numai in petreceri cu gratare, dar ma simt f bine. voiam sa va spun sa intrati pe misenashop si pe bebelusultau, au f multe reduceri, de ex, pe bebelusul tau, cantarul electronic e redus la 295 lei de la 424. |
Ce dragute sunt hainutele
![](olala.gif)
tina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 8+ si vine
![](bebe.gif)
Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coteasca/coteasca.jpg)
coteasca spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri, o sa dau o fuga pana la ikea, sa vad cand si multumesc crispo
, am intrat pe site si vroiam sa te intreb cam in cat timp iti vine comanda si mai tre sa platesti ceva in plus???
34+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
racusor2010 spune:
pe mine m-a mancat rau ca am comandat la mothercare (cateva ) si ieri am dat comanda de vreo 3 rompers si 2 paturici de alea cu gaurele si la asda...sa vedem daca imi ia comanda si cand primesc
Bulina 34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
aelita spune:
LARISA bravo sotului vrednic si meticulos !
haha de data asta sa tii mobilul de gat cand nasti,auzi???
poate vorbesti cu medicul si il lasa inauntru.se merita!
la noi inca nu e bec,doar baia si usile .restul,nu mai e praf,nu mai e var,dar e totul cu fundul in sus,pungi ,acum tot ce era pe balcon e in sufragerie,copiii scarmaaa !!!
eu m-am asezat iar ca mi-e cam rau.
oricum ma invart degeaba..
RACUSOR cauta si schimb-o,ca te umpli de nervi cu bebe in brate daca stai dupa ea si nu stie nici lucrurile elementare !
eu nu le mai am de mult.cand ma bate gandul,imi amintesc si imi trece..
cauta una care sa stie ce are de facut ca tu o sa fii super obosita,nu o sa iti arda nici sa te intrebe "unde pun cutare lucru "...
in perioada aia iti trebuie una spirt !si care SA TACAAAAAAA !!!!! pe mine ma omora aia cu vorba,fugeam,dar pe unde ma prindea,incepea
28+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
aelita si asta e cu vorbaria si ultima idee a ei a fost ca daca vreau sa imi fie bona la copil, ea sau mama ei
dar desigur, in functie de salariu...si sa nu am pretentii sa stie engleza
Bulina 34+ cu
poznas
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Multumesc fetelor de raspunsuri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Eu am platit curierul, in 2 zile le-am avut acasa. Mi-am mai luat de la ei si balsam de haine Chicco, ca era mai ieftin decat pe site-ul celor de la Chicco, plus un saculet de dormit de vara (ca si ala l-am gasit ieftin).
Cristina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
crispro spune:
Of, noi abia azi ne-am hotarat sa facem camera separata lui bebelu. Asa ca isi muta sotu biroul in alta parte, si il vom pune acolo pe bebe! Ma enerveaza ca incep cheltuielile- ba cu noul birou, care il vom cladi undeva in curte, ba cu camera lui bebelu. Pe cand speram sa mai adunam si noi niste banuti de zile negre, ca am ramas in fundu' gol...
Cu femeia la curatenie, si eu prefer sa fac, decat sa dau o gramada de indicatii si sa nu iasa bine. Vine mama in momentul nasterii, o pun pe ea la smotru si la oale
Cristina 32+ cu