Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
aelita spune:
BELUISTEF nici tie nu ti-au facut analiza de varicela sa stii sigur daca ai facut-o in copilarie?
RACUSOR f bine ca s-a dus sotul la curs,asa se implica si ei in multe.
APARATORILE.da,la inceput e importanta vizibiliatatea lui bebe.
nu mai zic ca si noi,daca sa zicem ca aveti patutul langa patul vostru,aveti nevoie sa il vedeti cu un ochi,vorba aia ,si in somn
Nu va fie frica de lovituri,fetelor,eu la toti copilasii numai asa am vazut,pe jumate,si niciunul nu avea lovituri.
loviturile vin mai tarziu,prin casa.
si primele,ca sa stiti,vin din cazaturile din pat ,cand ii punem pe pat normal si intr-o secunda ei sunt jos !
eu am patut de lemn,iar cel de panza il avem strans,e doar pt voiaj.
copilul se spala din prima zi ,cu sapun,cu buric cu tot,asa cum zice si RACUSOR,sa nu va fie frica si sa nua scultati babisme cu nu se spala..
cade f repede spalat !
RACUSOR,e greu sa te duci si tu la curs,dar gasesti sigur sa le citesti.
eu ma duceam la prima sarcina,dar nu am fost la toate ca imi era f f greu sa stau acolo 2 ore pe un scaun.
DRAGAICA,prinde praf lenjeria,pune eventual una noua pe care o vei spala,sau alt cearsaf asa ca sa nu vina praful pe patut.
eu le tineam acoperite .
e bine sa pui o jucarie in patut,un ursulet,cica sa nu fie patutul gol.babisme,dar ma gandeam ca o fi vreo energei pe acolo "goala" si ca e mai bine sa fie patutul plin.ei,prostii
stai sa fac o poza sa vezi ce paturica fac eu.sa vedem daca din poza iti dai seama,din revista,ca nu am scaner la laptop.
EUROVISION:
OANA da da,Moldova meritau mai mult,ma asteptam sa fie printre primele locuri !
oricum e ciudat sistemul de votare,se voteaza intre ei pe tari..
nu se voteaza dup amelodie neaparat.
in functie de oamenii plecati din tara...
melodia Germaniei eu nu o remarcasem,poate nu am ascultat-o eu bine,dar mi s-a parut de ultim loc initial..
LARISA-
Citat: |
" de ce nu imi raspunzi la telefon. vrei sa fac infarct?" |
CARMEN-La multi ani,barbatului!!
stiiiu cum e sa se foiasca prin casa si sa nu faca ce trebuie in ore !! de-aia m-am si lasat pagubasa,dupa cateva schimburi,ca eu nu pot cu nervii apoi..mai mult munceam eu pe langa ,sa le arat,sa le spun cum vreau..si da-i si pune mana ca in final faceam mai mult efort! asa ca eu m-am potolit deocamdata ca sunt maniaca si am pretentiile mele si mor cand imi calca rufele si nu sunt cum le vreau eu,dau cu fierul de zici ca le e frica sa apese...apoi eu le iau iar la mana sa le impachetez cum trebuie..deci alta munca.
mopul pe jos trebuie dat intr-o directie sa nu ramana urme,si nu pricepe nimeni! trebuia sa pun iar eu mana...
lucrurile grele nu se faceaaau, adica mutat canapele,dat pe sub pat,mutat noptiere..astea tot eu le faceam!
se facea numai pe deasupra,iar eu la cateva luni de asa curatenie pe deasupra faceam eu generala si munceam mai mult ! ca se aduna pe unde nu se vedea...
am avut una car emintea cu nerusinare,ca a dat pe aici si pe acolo,ca si cand eu nu vedeam ! cum ieseam afara cu copiii pleca si ea,o vedeam in statie...
ii lua o vesnicie sa goleasca masina de vase !!!!!!!!!! de imi pierdeam rabdarea.lua cate o farfurieee asa aleeene si mergea cu ea la dulap,si iar se intorcea...nu se apleca,avea oase in burta,si punea vasele cum apuca,nu la locul lor,adiuca facea late teancuri la intrarea dulapului,si in spate gol,si apoi zicea ca nu mai au loc restul si le lasa pe-afara.si eu apoi ma asezam la dulap,scoteam tooot,si reasezam! adica mai multa munca decat sa le pui din prima fiecare pe lcoul ei.
si eu sunt si proasta si nu le zic nimic,si pt ca nu ma pot schimba,am hotarat ca nu mai iau pe nimeni...M-am saturat de probe,apoi imi e jena sa le dau afara,nu imi convine si le mai tin o luna...timp in care nu le zic nimic,si tot nu imi place sa le zic sa nu mai vina...
aveam una de se vaita continuu,atat stia,sa vina sa imi povesteasca,ea avea chef de vorba,despre situatia ei si toata familia...venea plangand ca nu are bani..si mai mult plangea decat muncea..mi-era mila,clar..si de mila ramaneam eu ca fraiera.
La tine e nasol ca nu ai ce face !!!! doar sa le dai afara si sa iei una competenta.
dar cea care iti vine zilnic nu se descurca???
eu am sotul care face.azi a frecat baia pana m-am trezit eu,a facut faianta si geamurile si oglinda,tot,lustru !!!
acum spala usile la dulapuri,il aud gafaind.
el murea cand vedea cum flescaie femeia alene cu cate un spray..fara apa..
ca el e cu ligheanul dupa el,cu solutii,si ma goneste pe mine sa nu inhalez ..si apoi usuca bine cu carpe uscate.
mai avem doar balconul !
ma rog,si aranjatul in casa...cand ma gandesc la maruntisuri,seratare,cred ca arunc multe sa nu le mai asez.
28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Otiliav spune:
citat din mesajul lui larissa_79 [Bine aici ma refer la declansarea travaliului noaptea ca eu am nascut-o pe Ale pe 13 iulie la ora 13 si 47 de min adica 14 fara 13 minute. Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Tii ce fata punctuala. Super .
Pentru prima nastere a fost foarte bine zic eu.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
paula de gura mea sotul a luat o salopetita marimea 50 si 2 body-uri...dar sunt mici de tot
asa ca i-am zis sa nu mai ia nimic
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
aelita, si la noi e azi totul bec. A muncit ieri vreo 7 ore, pe ceas. Sotul e tare meticulos cand face curatenie. Are solutia lui speciala de parchet, mai nou carpa si solutie speciala de plita si inox, spray-uri ptr usi, geamuri. Eu daca n-am pus mana pe nik de cand sunt insarcinata si implicit in casa noua nici nu mai recunosc solutiile. Plus ca la fiecare are carpe speciale de la capra nera etc etc A si cand am luat chiuvetele si cabina de dus de la Ravak a cumparat si de acolo solutii speciale de curatat ptr cada, chiuveta etc. Cam multi bani dar chiar merita. Totul arata impecabil dupa ce curata, nu zgarie nu nimic....
i-am zis ca le-am povestit fetelor experienta nasterii si ca v-ati amuzat....a zambit. Oricum povestisem si la prieteni etc....oricum e convins si acum ca are dreptate si trebuia sa il anunt ca ma duc sa nasc nu sa il las asa fara nici o explicatie...a crezut ca am lesinat de la durere sau ceva....
Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Tii ce fata punctuala. Super . Pentru prima nastere a fost foarte bine zic eu. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra |
da..n-am stat f mult dar cum n-aveam contractii si erau membranele rupte mi-au bagat perfuzii la greu plus ca iesise si dr din garda si se grabea sa plece cred. Dura mult mai mult fara pefuziile alea.
Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
aelita, ce m-am distrat cu femeile tale..
si a mea e cam lenesa asa, dar acuma ce sa fac ei i se pare ceva demn de lauda ca da canapeaua la o parte sa aspire, cand asta mie mi se pare ceva de rutina...ea face ce ii place, adica ce e mai usor...i-am zis sa spele faianta in baie si ce a facut, a pus lichid pe faianta, a dat cu apa si cica a spalat-o, nu tu frecat, nu tu nimic...si cand am intrat in baie sa mi se faca rau, gemuletul nu il stersese si era plin de urme
acuma nu i-am mai zis nimic, dar cand ne-om muta sa vezi ce stau cu gura pe ea, ca purecii o mananca daca nu
mai ales ca o sa fiu acasa 6 luni o sa am timp sa o educ
Bulina 34+ cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Sheritra spune:
citat din mesajul lui racusor2010 sheri, platesc la baneasa eco, dar am dat ultima data doar 280 RON, am 20% reducere ca sunt abonata...cred ca era o doctora mai no name asa, ca nici nu mi-a mai zis nimic de IR-uri....in fine... poate la gemeni e mai mult? tipa aia de la curs era cica neonatolog la Maternitatea CMU...o cheama Iancu Elena Melania...nu stiu daca lucreaza ca pediatru si la CMU...asta l-am intrebat si eu pe sot si eu ma gandesc sa apelez la un pediatru care sa vina acasa; tot 1 mil e vizita... desi o sa imi inscriu copilul si la CMU, pe abonamentul meu...dar cred ca platesti la CMU Kids, chiar daca au abonament, doar ai anumite reduceri...trebuie sa ma interesez si eu ce si cum... Bulina 34+ cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Am abonament de familie, intra toata gasca, o sa-si ia teapa cu noi ca vom fi 5 ! Pe Ale am dus-o doar o data, acasa doar trei vizite d'ale pediatrei, ca daca n-a fost bolnava, n-a avut nimic-nimic? Primavara asta i-a curs nasul si am bagat-o pe naturiste. Vizitele au fost strict pt vaccinuri, in rest DC-ul sa traiasca!
Acum ca s-a marit gasca o sa-i colind mai des.
Tu daca stai in oras gasesti dr mai ieftina la taif, mai cauta si tu pe Google, ca o sa vezi dupa ce vine bb se duc banii ca pe apa, o gramada de unguente, lotiuni, sprayuri scumpe, pampersi, etc, mai reduci de unde poti.
Shery 32 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -4
matusa77 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 hehe si eu sunt in luna a 8-a de ieri...aoleu abia in luna a 8-a? Azi am 32+. Eu sambata schimb semnatura. matusa, noi ar trebui sa ne aliniem la start cam o data. Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 8 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ Imi place ideea. |
saptamana 32 Ducu
Sheritra spune:
citat din mesajul lui Otiliav Eu am vazut-o ieri si cred ca poate fi folosita bine mersi pana la 2 ani dupa care nu o arunci, poti scoate rufele din masina de spalat in ea. |
Sau faci toamna zarzavaturile in ea.
Sau rosiile de bulion.
Sau gogosarii de otet !
Shery 32 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -4
ooana spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Mersi fetele de urari, ma chinui sa-i rescriu felicitarea ca facusem o greseala ortografica, si nu stiu cum sa fac sa iau o alta felicitare curata din cutia care este sus si lui nu ii pot cere sa imi aduca, nu stiu unde mi-a fost capul cand am scris am adaugat o litera in plus Vreau sa-i dau cadoul inainte , adica in seara asta ca este ceva extrem de valoros si nu vreau sa i-l dau de fata cu invitatii , as arata ca sufar de grandomanie!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 30+ cu AMR 9+ |
sa aveti parte de o petrecere frumoasa, fiind ultima in 2
cu cadourile si eu procedez la fel..i le dau cand suntem doar noi 2...
eu zic ca poti inlocui felicitarea si cu o coala A4 daca iti este la indemana...oricum cuvintele tale vor valora si nu suportul
Oana 34+ - Matei