Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu nu am putut sa votez ca Ungaria nu a mai trimis reprezentant anul asta, si deci nu a fost inclusa nu au aratat nici nr de telefon

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele!!! Vroiam sa va intreb daca stiti de unde as putea sa cumpar salteluta pt patut, mentionez ca patutul este din panza, pliabil. Am fost peste tot(Cora, Carrefoure, Auchan) si am gasit de dim 120/60 ori mie imi tre o dim mai mica ceva de genu 105/70 si nu stiu unde sa mai caut...poate aveti voi vreo idee sau vre-un link dupa care pot comanda. Am vrut sa iau si cadita din aia cu forma dar mi s-a parut exagerat de scumpa: la auchan era 26 lei dar era doar una murdara si am zis sa n-o luam, iar in carrefoure si cora erau 80lei, o diferenta de pret enorma, acelasi model, aceleasi dimensiuni.. Ne-am multumit cu niste hainute pt bb si niste cosmetice de la DM, unde am vazut si pampers babylove care cica ar fi buni pt bb. Va pup

34+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Carmen,

La multi ani! Sa-ti traiasca sotul si sa bucurati de printesa Leti!

Distractie placuta!

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

eu am chemat pediatra acasa ( atentie nu medicul de familie) imediat ce am ajuns si ne-a explicat tot si a scris si pe caiet. Cam tot ce e in cursul de azi ne-a explicat si scris ( eu banui ca e vorba de aceeasi pediatra, dar vb eu cu racusor sa ma conving). Asa ca n-am avut nevoie de alte cursuri. Sotul a bagat si el la cap si apoi a prestat in fiecare seara....tot ce era pe lista. Se pricepea mai bine ca mine. Eu doar ii dadeam la mana: ser fiziologic, compresa sterila, etc. etc.
ea ne-a dat si lista cu ce medicamente sa avem in casa si cand si cum sa folosim, ce am eu voie sa mananc si ce nu....etc etc.

Larisa 32 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Despre ce pediatra e vorba? De la CMU, nu?
Eu la Alesia aveam una care venea acasa, abia am gasit-o sa vina unde stam, dar lua atunci 1 mil, acu si la gemeni, nu ma mai joc, ii duc la CMU, mi=e cam departe pana in Eroilor, dar sunt mici si ma gandesc ca stau cuminti. Tot vor avea abonament, macar sa-l folosesc, dar nu stiu la cine sa merg.
Cu Ale am mers o singura data, m-a facut pediatra albie de porci ca am copilul prea slab si ca ea nu stie ce sfat sa-mi dea, dar sa am grija sa-l ingras. Nu conta ca avea un an si nu fusese bolnava, racita nici macar 5 min!
Racusor, am vazut ca tu mergi la eco in Baneasa, nu platesti acolo? Eu am fost la una singura si mi-a luat 5 mil, in restul sediilor nu ma costa.
Iar durerile de fofo sunt date de constiinta incarcata ca n-ai stat cuminte, cunosc, cum ma foiesc de cateva ori normal ca ma doare pe undeva, intru in panica, ma cert ca de ce n-am stat cuminte.... cum imi trece cum ma ridic doar pt cateva minute si plec juma de ora din pat! Viermi in ce sa fac

Shery 32 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mamici cu experienta, va rog sa imi dati un sfat cu privire la alaptare:

- citesc cursul de la Carmen, al Anei Culcer si scrie asa: ca e f important ca fiecare copil sa fie lasat sa goleasca alternativ la fiecare masa cate un san pentru a-si lua toate tipurile de lapte care ii sunt necesare. practica de a muta un copil de la un san la altul dupa 15 minute nu are baza stiintifica si va duce la colici (va manca doar lapte cu apa si lactoza) si la insatisfactia copilului (ca nu ia cantitatea suficienta de graasimi de la sfarsitul suptului)

- ieri la curs sotului i-a spus ca un copil trebuie mutat de la un san la altul dupa 15 minute...dar niciodata tinut mai mult de 30-40 minute la san (atat sa dureze practic alaptarea la o masa)

voi cum ati facut? cum era cel mai bine pentru bebe? ca cele 2 teorii se bat cap in cap

(eu cu cititul si cu listele mele cred ca va zapacesc )

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Dr Spock zice ca trebuie golit un san, apoi treci la altul. In plus ajuta la refacerea rapida a stocului de lapte un san golit complet. Si neaparat nu mai mult de juma de ora, hai 40 de min la inceput. Altfel se invata sa stea numai la san si sa motaie, si nu mai papa cum trebe, plus laptptele se reface mai greu ca nu-i stimulat pre bine.
Plus la bb nu apare foamea daca sta si-o lincaieste picatura cu picatura, doua mese consecutive de proigram si sa vezi ce mancacios vitezoman devine.

AMR -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Sheri, mi-a sarit in ochi AMR tau...Doamne, ce putin a mai ramas...imediat ne pui poze cu fetitele tale
Am fost si eu la cumparaturi, am luat un body , o bluzita cu maneca lunga si pantaloni, dar mi se sa pare ca hainutele NB( nr 50) sunt prea mici si celelalte prea mari. Nici nu ii mai iau pana nu il nasc...si apoi o sa ii iau mai multe cand vad ce si cum.
Carmen, aniversare frumoasa si LA MULTI ANI !!! sotului tau
La Eurovision am adormit, nu am rezistat f mult, ca venisem obosita de la nunta, dar m-am bucurat ca am luat locul 3...mie mi-a placut si Danemarca.
Cred ca mergem pana la gradina zoologica, va doresc si voua o duminica placuta in continuare

Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetele!!! Vroiam sa va intreb daca stiti de unde as putea sa cumpar salteluta pt patut, mentionez ca patutul este din panza, pliabil. Am fost peste tot(Cora, Carrefoure, Auchan) si am gasit de dim 120/60 ori mie imi tre o dim mai mica ceva de genu 105/70 si nu stiu unde sa mai caut...poate aveti voi vreo idee sau vre-un link dupa care pot comanda. Am vrut sa iau si cadita din aia cu forma dar mi s-a parut exagerat de scumpa: la auchan era 26 lei dar era doar una murdara si am zis sa n-o luam, iar in carrefoure si cora erau 80lei, o diferenta de pret enorma, acelasi model, aceleasi dimensiuni.. Ne-am multumit cu niste hainute pt bb si niste cosmetice de la DM, unde am vazut si pampers babylove care cica ar fi buni pt bb. Va pup

34+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

La Ikea s-at putea sa aibe salteluta, si au si cadite ieftine, 30 ron parca

AMR -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sheri, platesc la baneasa eco, dar am dat ultima data doar 280 RON, am 20% reducere ca sunt abonata...cred ca era o doctora mai no name asa, ca nici nu mi-a mai zis nimic de IR-uri....in fine... poate la gemeni e mai mult?

tipa aia de la curs era cica neonatolog la Maternitatea CMU...o cheama Iancu Elena Melania...nu stiu daca lucreaza ca pediatru si la CMU...asta l-am intrebat si eu pe sot

si eu ma gandesc sa apelez la un pediatru care sa vina acasa; tot 1 mil e vizita... desi o sa imi inscriu copilul si la CMU, pe abonamentul meu...dar cred ca platesti la CMU Kids, chiar daca au abonament, doar ai anumite reduceri...trebuie sa ma interesez si eu ce si cum...

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mercic fetele pentru raspunsurile in leg cu alaptarea

si eu ma gandeam ca are sens ce zice Ana Culcer in cartea ei, si Dr Spock....dar cum sotul a venit cu altceva de la curs, am zis sa intreb mai bine

Bulina 34+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Racusor ideal este un san la masa. Asa cateodata au mai servit domnisoarele si cate doi sau unu juma'. La Elisa nu m-am muls niciodata in 15 luni de alaptat. Am pus-o la muca suplimentar daca aveam ambii sani plesnind de lapte, ca uneori luam pastile pentru stimulare si tot luam si dupa aceea dadeam pe afara de lapte
Coteasca, la IKEA au cadita ieftina si cu ceva antiderapant pe fund. Numai ca-s doar albastre
Gata, uite aici www.ikea.ro/ro/Produse/103/10537/Articole_pentru_bebelusi/LÄTTSAM.htm" target="_blank">cadita. Eu am vazut-o ieri si cred ca poate fi folosita bine mersi pana la 2 ani dupa care nu o arunci, poti scoate rufele din masina de spalat in ea.

Carmen, sotului, sa aveti o aniversare frumoasa!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput