Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

8 iunie la doctor...adica 36 fara o zi

si tot saptamana aia trebuie sa merg sa vb cu anestezistul, neonatologul, sa vad ce analize trebuie sa imi faca...astea fac parte din contractul de nastere, separat de toate analizele facute tot la CMU

trebuie sa sun sa ma programez, ca cica neonatologul e dimineata, anestezistul dupa-amiaza, in functie de nasteri, deci mai multe drumuri

tu mergi doar sa semnezi contractul si gata?

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

eu trebuie sa ma programez prima data ...am sa sun maine...oricum cred ca voi face mai multe drumuri, medicul meu consulta intre ora 14-16, iar pentru contract si discutii cu neonatologul si anestezistul trebuie sa merg dimineata

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

tina, n-am nascut chiar asa usor....am facut prea multa epidurala si nu prea puteam sa imping la sfarsit plus ca bebe era sus..in fine..nu va mai povestesc. Pentru ca eu nu puteam sa imping pe ale a tras-o putin cu vaccum-ul plus epiziotomie mare. Bine e si capoasa ca ta'su asa si cu diltatie maxima la mine tot nu iesea. Va sfatui doar sa faceti o singura doza de epidurala si nu mai mult ca nu mai puteti impinge apoi.
Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Am mai auzit ca tb doar o doza ca sa mai poata participa si mama...asa un pic!
Dar cat a cantarit Alexia la nastere?

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tina, alexia a avut 3550 gr si 52 cm dar e mai capoasa asa...doctorita a exlamat cand a iesit..."motanita cea capoasa" si mi-a zis apoi ca e extrem de frumoasa. Ca ea are experienta cu copii nou nascuti si ca va fi o frumoasa... A si a avut si circulara de cordon.
am niste poze o sa vi le arat cu ea de cand s-a nascutl. sunt pe laptopul de la garsoniera insa. tre sa le aduc sa le am sa compar cu nectarie sa vad de seamana cand o veni

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!!!
Eu nu am terminat ca am avut ieri 2 mandre sa ma ajute si s-au foit facand amandoua acelasi lucru pana cand am trimis una acasa de nervi, si la final sa constat ca tot ce facusera in 6 ore era sa manance si sa aspire si sa dea cu mopul etajul, nu va zic nervi!!!

In fine//
Larisa felicitari pt apropierea de start

Racusor hai ca daca stai cuminte vine la 37!!
Mi-a placut pov Larisei, asa e si sootul meu ( a facut scoala catolica si crede ca lucrurile mari se intampla ziua)

Vine sora mea azi la mine, maine e zi de medic si ziua sotului, am pregatit un gratar cu prietenii pe terasa si un cadou din partea mea si a lui Leti!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen sa iti traiasca sotul si sa fiti o familie fericita in continuare

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Carmen, sa iti traiasca sotul si sa aiba grija de fete!
Al meu sot acum cu nasterea noaptea e obisnuit. Ar fi o idee debusolat daca ma apuca nascutul ziua. Chiar zicea intr-o zi ca ce ne facem ca pana in Baneasa ziua facem o gramada. Apoi tot el calm...stai ca tu nasti noaptea nu imi fac probleme. Putina constanta dom'le nu?

Bine aici ma refer la declansarea travaliului noaptea ca eu am nascut-o pe Ale pe 13 iulie la ora 13 si 47 de min adica 14 fara 13 minute.

AMR 8 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neatza si de la mine!

nu stiu ce ziceti voi de col deschis daca va duceti des la toaleta..pai eu ma duc de la 5-8-9 ori pe noapate si am col lung si inchis..dar nah..apasa pe vezica..e normal samergem des la wc

cat despre eurovision, sunt asa bucuroasa pentru Romania si sictirita pe Germania. Melodia aia nu a fost cine stie ce si pipita aia a cantat ca dracu'. plus ca asa aranjament nu am vazut de cand ma uit la eurovision. singura tara din care se dadeau imagini live era ..ghiciti de unde?...da...din GERMANIA ..

mi-a placut Turcia, trebuia sa ia numarul 1..mi-a placut si Moldova, Ucraina, Armenia...

----------------------------------------------
my somebody....

33+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

racusor m-ai intrebat ce patut..e unul d e lemn, bleu, dar nua re poza lui pe site..de la bebe design vreau sa iau..sa vedem daca avem bafta ...si, tu nu te mai stresa atat!

carmen, of si cu femeile astea..

----------------------------------------------
my somebody....

33+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

LArisa, deja mi-l imaginez pe al meu... o sa fie stresat de cred ca o sa se certe cu toate usile Sper numai sa nu-l dea afara din maternitate. Lasa ca de data asta vei naste mai usor, poate mai coboara putin sarcina dupa sapt 37

Elena, sanatate multa iti doresc, sper sa nu fie varicela, ca din cate tin eu minte, Laurika a avut si a fost f neplacut, dar nu e pb pt bb

Carmen, LA MULTI ANI SOTULUI! Sanatate si armonie si mult noroc in viata de familie! Petrecere frumoasa!

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mersi fetele de urari, ma chinui sa-i rescriu felicitarea ca facusem o greseala ortografica, si nu stiu cum sa fac sa iau o alta felicitare curata din cutia care este sus si lui nu ii pot cere sa imi aduca, nu stiu unde mi-a fost capul cand am scris am adaugat o litera in plus

Vreau sa-i dau cadoul inainte , adica in seara asta ca este ceva extrem de valoros si nu vreau sa i-l dau de fata cu invitatii , as arata ca sufar de grandomanie!!!

In rest Germania NU cred sub nici o forma ca avea calitati vocale de locul 1, dar asta e, poate ei deja au platit avansul pt organizare, femeia aia a avut o prezenta nepotrivita, nu a fost sincronizata si de departe una dintre cele mai slabe voci ale concursului, ureche si dans nu mai vorbesc, romania mi-a placut, s-a vazut ca paula are voce puternica si a fost sincronizata frumos plus o alta calitate pianul, nu multi au stapanit si un instrument, deci zic eu un loc binemeritat, pian sincronizat, voce, melodie comerciala, si coregrafie frumoasa!!
Si poate turcia pe locul 1!
PAREREA MEA!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput