**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 24
bluekidoo spune:
Buna mamici de buburuze.. sa aveti bebei sanatosi si fericiti
Eu sunt o mamica de iepuras martie-aprilie 2010 si va cerem un vot pe manuta de sub poza (daca doriti sa ni-l oferiti binenteles) http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/72
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
cris_82 spune:
iry pai si eu tarziu m-am pins ca vrei sa schimbi capitoluldara lasa ca cica trebuie sa apara cuscra-mea in seara asta,sau poate ne vede picky
anna deocamdata e mai binisor...37,8-38,4,dar sper sa nu fie ceva grav
adina daca te oferi voluntara pentru munca,e binete rog frumos sa completezi ca e si o adevarata terorista in miniaturanu te jena draga,ca nici soata mea nu a vazut cum arata muntele,dar anul asta poate reusesc sa fac ceva in privinta astava trimitem un pe gingiuta sa scapati si voi de chin
ema acum e copil cuminte si baga somn ca azi mai mult de o juma de ora nu a dormitiar tinuta ei de gala se datoreaza caniculei ..noroc cu tricourile de la tnuva sunt 100% bbc ca tare racoroase sunt
bluekidoo un vot de la mine ai te mai asteptam pe la noi daca-ti face placere o mica barfa
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
DanaMi spune:
hello gagici
LA MULTE LUNITE INAINTE EVA , RAZVAN SI SERBAN !!!
Cris , multa sanatate lui Mirunici, pupam fata sa treaca febra, Doamne nu stiu ce e cu copiii astia ca si pe mine ma dispera Bubu cu febra de vreo 3 zile tot imi face, imi vine sa o iau pe aratura cand o vad cu bubite si cu febra si maraita de caldura si faptul ca nu am iesit din casa de o saptamana nici nu mai vb, gata ca m-am plans cam mult pt o singura zi
am vazut pozici tare frumoase, mai fetelor eu inainte sa o am pe Bubu parca mai vedeam asa uneori cate un copil mai uratel dar de cand am nascut , ori s-au nascut numai copii frumosi ori ii vad eu altfel
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
alic spune:
fetelor, am intrat sa va spun ca tocmai am constat ca mi-a intrat alocatia pe card; de indemnizatie nu stiu nic, ca asta vine cu postasul...dar banuiesc c-o primesc maine
va pupacim inzacit!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
buburuze2009 spune:
Salutare
Vad ca daca eu nu mai intru nimeni nu schimba capitolul...pai fetelor ce s-a intamplat???? nici voi nu ati mai intrat????
Avem capitol nou AICI
Asa ca va invit cu drag sa-l umpleti si sper sa fie activitate mai multa
Revin imediat cu cate ceva despre noi, intai sa-i dau la fata papica ...
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzoaicele le beau euca-s cheauna,trebuce cubaneze si vougue
La noi iar a fost horror,prima trezire la 3:40 dimineata,apoi la 5 si un pic si la 7 era in picioare..si de fiecare data cu maraieli si febramorrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
alic multamabea aseara dupa ora 4 au intrat si la noi banutiice face naty???
dana ,asa e,maraiala asta si cu caldura ne pune capac...tu mai vezi numai copii frumosi,ei lasa ca am vazut si eu un copilas in oras care era tareeeeeeeeeeeeeeeeee poate cand o mai creste or aparea si trasaturile mai frumoase
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor