**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

iry asta e sper sa scapam repede ca e un chin,vezi ca ti-am trimis PM

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

uitam pu si pozele noi in care sunt si cele de la mare http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5482887342374971522

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, offf, sanatate multa! Ar fi bine sa dati o fuga pana la doctor, nu cred ca are cum sa fie de la canin febra asa mare. Poate e o viroza care se manifesta doar prin febra, dar mai bine sa stai linistita ca a vazut-o un medic O sa pozez costumasul sa vi-l arat.
Iry, mare distanta, imi pare rau ca nu ne putem vedea. Si noi tot ciorbta de vitel avem pe foc
Ema, o sa vizitez si Belgia nitelus, mi-ar placea si Olanda, dar nu sunt fonduri cred...vedem la fata locului. Offf, pacat ca nu esti in Belgia, ca poate ne vedeam...dar poate imi ziceai si tu ca Iry, ca esti in capatul opus al tarii Iti tin pumnii cu examenul, o sa te descurci sigur! Cat mai stai in Romania?

Ma duc sa pozez costumasul

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

anna am vb cu dr. si asteptam sa vedem cum se manifesta azi cu ce mi-a indicat ea..daca e la fel pana maine,fuguta la dr. si musai tratament

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Miru, la plaja si la iarba verde Ce mare s-a facut, e o scumpa, si ce atenta si serioasa e in tot ce face

Gata, m-am conformat si am facut cateva pozici la costumas http://family.webshots.com/photo/2339532960106226777fpAhhQ

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

anna ,mama mama or sa lesine gagicile una cate una ca gainile cand vad cocos nou in actiunechiar e super fain costumasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

cris-am inteles ca vrei sa schimbe ele capitolul dar nu stiam de ce nu-mi merge sa ma loghez,credeam ca sunt eu
anna-hmmmmmmmmmm ce costumas frumos i-ai luat lui vladut,si mie-mi pare rau ca nu ne putem vedea,dar asta e!

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Cris,Iry, multumim, oricum era singurul pe care l-am gasit, am avut noroc

Cris, sa ne tii la curent cu ce mai face Miru

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salutare!

cris inseamna ca pot sa-mi fac bagajul,eee,poate mai ai ceva de prasit,mai vindem un pahar de seminte,imi platesc eu cazarea prin munca .
Scumpa tare Miruna si tare delicata,eee,o adevarata domnisorica.Offf,saracuta de ea...mama lui de canin ca trebuie batut .
Vara asta poate reusim si noi sa ajumgem la mare ca nu am fost niciodata.
anna-mama fain tare costumasul,va face ravagii printre fete Vladut.

Copilotu'meu doarme acum.A dormit si azinoapte,mai mult in pat cu noi,dar important e ca a dormit si m-am putut odihni si eu,ne-am trezit la 9 juma,eu care la 7 eram drepti.
Un dintuc spart bine gingiuta,celalalt numai cu un coltisor,iar el toaaata ziua sta cu manuta in gurita,mititelul.

la voi!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cris tero si sa ne tii la curent
http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5482887517558210050
ce tricorochie areeeeeeeeeee sa mori nu alta
ano nu aveai cum sa ma ratezi in Belgia, ca stam in Bruxelles pe langa un obiectiv turistic, resp Atomium dar oricum, la cat e de mareeeeee acea taraaaa sigur ne vedeam chiar de nu ajungeai prin oras, ca noi suntem plimbareti...asta e, data viitoare...sa-mi spui cat timp ai pt Belgia si daca vrei informatii despre ce sa vedeti...ft dragut costumasulll

Mergi la inceput