**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

heiii...ce-i pe-aici? nu schimba nineni capitolul?

ma uit prostita la ultima stire: plata indemnizatiilor se amana pt sfarsitul lunii! IDIOTII!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

eumada- bravo pentru kk,asa ca de ziua ei
alic ce fac,amana plata? da sunt nebuni??????????

Poze cu piciu' la 10 luni

EDITAT:acum se vad pozele

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Am trimis pe contul comun niste poze cu eva.filmul e prea mare da` o filmez numai 30 de secunde si pun si aia..pozele sunt de azi toate..de fapt una e din alta zi.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

uite si o bucata in cap,adika eu,la ora asta bantui singura pe site,ca ma trezit una bucata sot tare nervos pe fratisooo ca sta pe fiecare zi pana la 2-3 dimineata la tv si aici curentul e f scump,asa ca somnul meu sa dus pe apa sambeteisi ca sa fiu mai in forma m-am dus si-am bagat si ceva la ghiozdanel,nu va ganditi la tortul pe care l-am facut azi,de fapt ieri,asta doar asa sa pot scrie mai cu forta,uuuuuuuuuupsssssssssss am auzit un grohait la babyfon-oare cine e!?sotul,bineanteles,ma si speriat
astazi merg cu bebita mea la vaccin si mi-e o mila de ea,de mor

cris-stii ca ai ramas datoare cu reteta de blat de tort?
lavinia-tu pe unde mai umblii,vezi ca-ti ia altul postul de kaspar
anna-mama-uite ce cuscra informata am,stie si vremea din germania,cred ca a vb dariusica cu rebekuta si ia spus,asa e ana,cuscra are dreptate,vremea e schimbatoare aici si ceva mai rece ca-n romania;unde anume mergi?ca pot sa-ti trimit prognoza pe zilele acelea, poate dai si o fuguta pe la mine sa bem o cafea si sa papam o prajiturica
adina-felicitari pt dintisori si la muulti ani razvanel,nu se vad pozele cu baiatul
cuscra-vezi ce te ascult,cand imi spui sa tac,tac,cand imi spui sa vb,umplu pagini
eumada-ma bucur ca ati scapat de constipatiesi la muulti ani fericiti eva cu intarziere
alic-ai primit poza cu rebeka pt album?
FETELE,DAR NU SCHIMBA NIMENI CAPITOLUL?VREAU SI EU PAROLA DE PE CONTUL COMUN SI POATE MA RISC EUgagicile

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Ce faceti? Poftiti la !!!!!!!!

Ieri i-am cumparat costumas lui Vladut, nici nu-mi vine sa cred, ca renuntasem sa-i mai caut, dar a fost sa fie

Iry, cununia religioasa e in Hamburg, iar restul nuntii e in Luneburg. Dupa o sa ne indreptam spre Luxemburg, poate cu un mic ocol pe la mare. Tu pe unde stai?
Ema, faci placja, ai? Cum mai merge scoala de soferi, mai ai mult pana dai examenul? Multumesc pt informatiile despre vreme, asa in linii mari stiam ca e mai racoare
Alexa, asteptam poze cu cheliuta Felicitari pt mersul singurica zuzele mici si pe cea mare
Cris, ce faci, tot cotaiala? de aia chiulesti? Te astepata fetele sa dai perfuziile si tigarile? Incerc sa nu-mi mai fac griji cu banii, sa speram ca ne baga astia indemnizatia sa am si eu cu ce sa platesc rata Sa nu-mi spui ca esti la plaja?

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Iry, tinem pumnii sa nu o doara pe Reby la vaccin sa ne spui cum sunteti

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici
cuscra....las ca-i bine, mai stai si tu treaza ca mie mi s-a acrit...vezi daca nu il faceti partas la nota de plata???? asa patiti...frate, frate da branza pe bani ca e scumpaaaa...acu intre noi fie vb, tv ala nu consuma astfel incat sa te doara capul numai ca asta e convietuirea in N pers...daca nu sunt toti pusi la plata apar chestii de genul...ca doar nu e venit in vacanta cumnatatu....e de ceva vreme acolooooo... sa nu doara bubuta
ano fac plaja, da....ca sa ma duc la mare neagra si sa fac un ban cinstit cu cris la vandut seminte. mai am vreo 5 sau 6 sedinte de condus, nu stiu exact cate si dupa sa ma bag la examen la politie....om vedea...sper cat mai curand...cat despre vreme...daca suferi de frig sa ai si tricouri sau bluzite subtirele cu manecuta lunga, daca suferi de cald iti va fi numai bine. Si la Luxembourg cam la fel e vremea...acum depinde...poti sa prinzi si ft cald. oricum nu te increde ft tare in prognoza pt ca e schimbatoare de la o ora la alta. ocol la mare zici....deci ar fi super fain ca in acest ocol sa cuprindeti si Olanda si Belgia pe langa Luxembourg...pare destul de mult ce zic eu dar ia in considerare ca e autostrada si se merge brici si nici nu e obositor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici sectorici

La Multe Lunite inainte Serban Alexandru sa cresti mare si voinic

La noi e horroraseara la 9 avea febra si la juma de ora dupa de i-am dat nurofen avea 38.4 si maraia,se miorlaia..azi la 5 si un pic se trezeste si incepe sa planga..ma duc la ea si ardea..avea 39,3 astept sa se faca ora 9 ca sa iau legatura cu prietena mea unde am fata inscrisa(dr. vine dupa ora 10 si am de mers pana acolo cam vreo 40 min cu masina mea) si concluzia e urmatoarea..ne iese caninul de sus dreapta

acum sa va dau trabuce ,vougue si perfuzonessoaice

alexa offfffffff mititicaasa am patit si noi cu un dintisor de sus,dar din fericire nu a fost nevoie de interventii ca s-a rezolvat de le sinesper ca si la voi sa fie okia sa te vad eu acum cum ne prezinti micuta chelioasastii tu cum e la noi..astia cu marea visam la munte si inversacum cine sa ne mai inteleaga
ema da tuuuuuuuuuu,dar nu ai briza marina ca mine care-mi sufla pe la buci si le da bronz autentic
adina pai sa sti ca daca tot te oferi,vino incoace sa ma ajuti sa fac un mai gramada de lamborghini la copii astiacazarea e moca ca te tin la minema bucur ca ati scapat de chinmama lor de canini
mada ma bucur ca a dat roade remediile si ati scapat ieir de constipatie
alic iti spun sincer ca ma asteptam la asa ceva din partea lorniste nenorociti
adina vazut piciule tare dulceeeeeeeeeee
mada vazut si pe micuta eva cum stat cocotz in patut
iry tinem pumnii sa nu doara tare vaccinul si va trimitem un pupic sa nu faca febra rebekutavaleuuuuuuuu...stai sa o caut sa vad pe unde e ca sa nu uit ceva pe drum din ea si bag rapid si retetaeu nu ma bag la schimbat capitolul ca o astept pe picky
anna multam de cafeluta,chiar am nevoiece fain..arata-ne si nou costumatia,plsdin pacate nici plaja si nici cotzaiala,e tero amea cu febra si stau de paza
ema unde puii mei atata cinste??ai uitat ca asemenea activitati parca sunt neimpozabile,nu??dar macar dai o mana de ajutor sa le fac cadou de nunta la copii masina

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

neata mamici!
cuscra-nu merge cu parola aia sa te loghezi,cred ca-mi trebuie alta pt numele de utilizator,pe aceea o aveam si eu,oricum ms
pei cuscra ce sa-ti spun cu tv ca sta non-stop la el,zilnic pana la 2-3 nu face exceptii niciodata si cateodata mai sta si la computer si la tv;in fine daca te-ar mai ajuta cate-un pik ai mai inchide ochii,dar daca-l pui sa faca ceva riposteaza imediat,ca,cica,nu e treaba de barbat,la el toate sunt treburi de femeie;nu stiu frate cum poate numai sa stea,nici macar cu fata nu ma ajuta,in fine asta e situatiunea,pe sot il enerveaza la culme,pe mine nu prea,ka m-am obisnuit si mi-e mila de el,ii iau mereu apararea si mi-o iau eu in bot,bn vb vine
anna-in Hamburg zici???ohhhooo,nu putea-i sa te duci mai departe,glumesc,pei sunt 800 de km de mine
cris-cate seminte si porumb ai vandut?nu-ti trebuie cumva contabil ?

gataaaaaaaaaaaaa...........................a incepuuuuuut soooooooopranaaaaaa,ma duc ca am ciorbita de vitel a ei pe foc fetele

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

offffffff cris,eu care credeam ca esti cu seminte pe tero a noastra sa treaca repede febra
mamicile din umbra-voi de ce nu ne scrieti nimik?nu mancam pe nimeni,credeti-ma

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput