**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

relusha pai cum culc maimutica te buzzui
andreea s spor la invatat si tinem pumnii sa iei exam si sa faci cinste
alynata sa ne spui si noua "finalistii"

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-tin pumnii sa nu mai faca Vladut febra!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, multumim. Tot face, la 15.15 avem programare la medic. Am vazut pozele, e tare frumos Razvanel Si smecher tare
Cris, ai postat gresit mesajul

Pup, merg sa-l imbrac sa plecam la doctor

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

upssssdeja am inceput sa incurc paginile de la atat soare

cuscra pai fi-mea tot pe atuncea s-a trezit ca am auzit-o eu ca v orbea cu cineva dincolo,dar le-am acordat un pic de intimitate ca sa nu zica ca stau in gura lor cand fac planuri de plimbat la mare
ema invidioasooooooooo pai de ce puii mei nu vrei sa-mi dai vreo 5 kg ca sa nu te mai oftici ????nici eu nu stiu cum a a juns la performanta asta neplacuta de a fi posesorul unor zmei,dar ii dau un sa treaca mai repede
simina e dulce foc razvanel dar cu ce a gresit saracul de l-a pus tati in cosul de piata???
anna offffff,saracul vladut multa sanatate la pui si te asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Off cuscara.. copii astia ai nostri vad ca,comunica prin telepatie.. si cu Karina am probleme..alaltaieri a vomat toata ziua, ieri a inceput si diarea (si ea nu a facut niciodata pana intr-un an)..am fost cu ea medic si ne au zis ca e rosu in gat..febra nu a trecut de 37,6... Acu e mai bine dar cu tratament
simina... e dulce foc razvanel..
Stiti ca asteptam un raspuns legat d un job..ala nu a venit inca dar azi a venit din alta parte(unde nici nu ma mai asteptam) si de luni ma duc la munca.. Am niste emotii de mor cu Karina... ramane tati cu ea 2 saptamani ca bunicii sunt in vacanta

va pupam! sanatate lui Vladut...

ps si Karina imi baga desteptari numai 6-6.30..

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Multumim de aprecieri!
Anna-multa sanatate,sa-i treaca repede lui Vladut!
Annkka-felicitari ptr job,sa-ti aduca satisfactii si bani multi!Multa sanatate Karinei si multa rabdare sotului ptr urmatoarele 2 saptamani!
Cris-se saturase de stat carut si a vrut sa-i arate ca se poate si mai rau!

Fetelor va urez week-end placut cu buburuze sanatoase si dormicioase!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Am venit de la doctor. Are in continuare febra si ceva scaune mai proaste (dar de fiecare data sunt legate de febra la el) Doctora a zis ca pare a fi viroza, dar sa-i facem si o coprocultura sa fim siguri. Decoamdata nu e cazul de antibiotic, doar antitermice si hidratare. Offf, sper sa ne revenim. Luni mergem din nou la control.

fetele

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Cuscra, santate multa Karinei! Felicitari pt job, ma uur tare mult pt voi! Sa fie asa cum iti doresti!

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna gagici cu tot cu pici!
ne-am retras si la noi pe la casi...dupa ce am fost dupa cazier si alte hartoage (gen poze, fisa medicala etc)..cica ma apuc de scoala...desi am o fricaaa
Ema, vezi ca te iau ca instructor teoretic, ca ai mai multa experienta
m-am asezat un pic cu voi, in asteptarea unui frape pe care il pregateste sotul ...
Dani, asta tot din dezmatul de weekend face parte...dar rar de tot am eu parte de rasfaturi dintr-astea, si-acu ca l-am prins la cotitura, profit la maxim .
Dani, apropo de cico...eu dupa o saptamana de regim dintr-ala am iesit ofuscata ca nu simteam nic-nic si-am inceput sa combin cu leguminoase...sa zicem c-am incercat o etapa a doua si a treia...in tot cazul, meniul meu e cam asa: dimi-omleta cu telemea sau cas uscat cu ridiche sau rosie + cafea cu zaharina; pranz: ceva carne (ori in supa, ori gratar, ori cu legume la cuptor); seara: parjolute sau snitel sau ardei umplut...ala nu stiu cat e de bun ca are orez ) in tot cazul..la paine nici nu-i mai stiu gustul, in conditiile in care inainte mancam 2 felii la fiecare masa....

Cris,ce familie frumoasa!
auzi, ati fost la plaja? hai...vreau poze cu Miru si cu marea...off, cat mi-e de dor...

Anna, cum e Vladut? ce-a zis dr? sper ca de bine...
intre timp am vazut c-ati fost, multa sanatate si sa scapati repede-repede de febra!

Ankka, hai ca o sa fie bine! eu zic ca o sa-i prinda bine si lui tati si Karinei!

Lavi, tu ce mai faci? ce face piticot? da-ne un semn! trimite-i un si cuscrutei

Simina...ce smechera am vazut acolo...si voi, mami...sunteti trasniti...cum sa puneti copilul in cos? hi-hi

Mada

Picky, ce faci draguta?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

cat se kk fi-mea sa bag si eu repejor o mica postare..

annkkaa offfff mititicamulta sanatate sa se faca bine repede felicitari pentru job
simina dar se pare ca lui ii placea si acolo
anna offfffff pui mic multa sanatate si sa nu mai faca febra vladut
alic nu am fost la plaja decat o singura data sia tunci cateva minute dar in interes de serviciu cu soata ca avea nevoie de sofer,si cum el e inca pieton...dar important e ca fi-mea a vazut marea,a testat nisipul si a fost foarte incantata

Mergi la inceput