bvcb

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Se spune ca un inel trebuie sa valoreze de 4 ori venitul iubitului. Il tot pisocesc pe iubitul meu sa imi cumpere un inel ieftin, ca nu ma intereseaza ce piatra are montata pe el, etc. Iubitul meu m-a intrebat: Tu esti ieftina?

Hm, si daca nu esti ieftina inseamna ca esti scumpa?
Ca eu sunt priceless ("fara pret")

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Tot e bine ca esti priceless...pacat ca nu ai inteles mai nimic. Pana la urma nu stii cat castiga iubitul meu so...crezi ce vrei :p
Esti funny!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Buna dimineata!

Si eu, impreuna cu cateva colege, cumparam parfumuri de pe esentedelux si nu am avut nici o problema. Recunosc ca poate nu erau ambalajele in cele mai bune conditii (cind nu cumparam testere), dar in rest nimic de reprosat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

carrye, felicitari si casa de piatra !

e cam fortata comparatia cu copierea altei persoane, doar pentru ca nu poti fi unic...pentru mine chiar nu are importanta daca eu sau cei din jurul meu poarta parfumuri, haine si accesorii originale/de marca, prefer sa apreciez oamenii din jurul meu nu dupa marimea bugetului alocat aspectului exterior, ci dupa calitatile si caracterul lor...pana la urma cred ca asta conteaza mai mult...degeaba esti "pavoazat" din cap pana in picioare in marci originale si mergi la cel mai scump salon/spa, daca ai un caracter mai putin placut sau ii privesti pe ceilalti cam de sus, doar pentru ca nu-si pot permite sa dea atatia bani ca tine (aici vorbesc la modul general, nu despre tine sau altcineva de pe forum)...desigur, exista si exceptii, sunt si persoane de toata isprava, care isi pot permite sau doresc neaparat sa poarte chestii originale, nu falsuri sau replici...

inteleg ce ai vrut tu si monica sa spuneti, poate nu am formulat eu prea bine ideile si intrebarile, scuze

am vrut sa intreb de ce sa te risti sa dai milioane pe un parfum comandat pe net, despre care nu stii cu certitudine daca este original, cand poti cumpara replica acestuia. replicile pe care le folosesc eu au pe eticheta compozitia, producatorul, datele lui de contact, avizul ministerului sanatatii, termenul de valabilitate, etc. si chiar sunt foarte reusite dpdv al aromei, deoarece nu o data am fost intrebata daca m-am dat cu parfumul x sau y, in conditiile in care nu fac exces de parfum (2, maxim 3 "pufuri")...unele dintre ele chiar rezista pe piele intreaga zi...

ma refer aici la achizitiile "riscante" de pe site-uri sau de la anumite magazine (a dat cineva exemplul cu Sephora, de unde a cumparat un parfum contrafacut)
a, ca exista varianta cumpararii din duty-free sau sa ti le trimita rudele din strainatate, da, e ok, sunt originale si nu-ti pare rau sa dai banii pe ele, oricum sunt mai ieftine decat in magazine/reprezentante.
dar, asa cum spunea si monica, tocmai pentru ca suntem prea saraci, nu-i aiurea sa cumperi de pe net un produs pe post de original, la un pret corespunzator, si sa te trezesti ca primesti unul contrafacut ? daca monica nu isi putea recupera banii ? cati altii or mai fi fost in aceeasi situatie, nu neaparat cumparatori de pe site-ul respectiv ? asta mi se pare aiurea, sa dai bani frumosi si sa nu stii ce primesti, iar daca vrei sa returnezi te trezesti ca ramai poate si fara produs si fara bani...sau, si mai rau, sa fii acuzat ca tu esti cel care a schimbat produsul, ca ei ti-au trimis originalul...prinde orbul, scoate-i ochii...
asta incerc sa spun, daca nu esti sigur ce primesti sau daca nu te pricepi sa deosebesti falsul de original, mai bine cumperi o replica reusita si nu ajungi sa-ti para rau de banii dati pe un produs falsificat, vandut la pret de original...pana si columbeanca a purtat recent o geanta contrafacuta si nu i s-a intamplat nici-o tragedie, a fost doar comentata vreo doua zile in ziarele de scandal...

so, nu am vrut sa insinuez sau sa atac pe cineva, doamne-fereste, nu-mi sta in fire, am vrut doar sa inteleg de ce inca mai exista persoane care accepta/isi asuma riscul de a fi inselate si pagubite, pe bani frumosi, doar pentru ca si-au dorit foarte mult un anumit produs presupus original, pe care l-au comandat pe net, crezand ca fac economie fata de pretul din magazin/reprezentanta...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Monica, nu am nici o combinatie de nici un fel cu tipul de la esentedelux, daca asta ai vrut sa sugerezi, si habar nu am avut ca ai vorbit cu el la telefon si ce ai vorbit, si sincer, nici nu ma intereseaza, nu sunt implicata cu nimic. Am raspuns la subiect doar pentru ca mi s-a parut revoltator din partea ta, ca fiind doi ani multumita de serviciile lui, asa cum multe fete care scriem pe acest forum am fost, si venind acum cu un subiect "atentie PARFUMURI FALSE pe site-ul esentedelux" poti f bine sa ii naruiesti omului business-ul. Nu il cunosc personal pe acest om, repet, de fapt nici nu ma intereseaza daca tu crezi ca il cunosc, dar constat cu amaraciune ca noua, majoritatea romanilor, inainte de "a pune mana" efectiv sa ne rezolvam o problema, intai de vaitam, ne lamentam, spunem in stanga si in dreapta fara sa ne gandim la consecintele care le pot produce vorbele noastre. Daca tu crezi ca pentru un amarat de parfum a carui contravoaloare, exact cum ziceam si in mesajul anterior, sigur ti-o vei recupera, daca nu ai facut-o deja, merita sa ii strici imaginea unui om si poate sa ii strici afacerea...atunci no comment, suntem romani si nu ne dezicem de asta.

Bravo fetelor care va permiteti parfumuri din Sephora, din Douglas etc si care considerati ca sunt muuult mai bune decat cele de pe esentedelux. Dar daca va permiteti sa luati din magazine sau duty free-uri, sau din afara, eu una personal, nu pot decat sa va felicit. Si eu cand ies in alte tari, imi cumpar parfumuri, dar in restul anului, cand am nevoie comand la esentedelux. Si nu am avut probleme.

Si scuze, Dana ca raspund in numele tau. Eu sunt clienta a site-ului, si primul impuls cand am citit titlul subiectului Monicai, a fost sa il intreb pe tipul de la esente(habar n-am cum il cheama exact) si sa il intreb ce s-a intamplat de a aparut un asa mesaj. Din solidaritate, din curiozitate nu stiu. Era mai bine sa intram la subiect si sa o intrebam doar pe Monica ce s-a intamplat, sa ne vaitam, sa umplem pagini? Eu nu contest ca Monica nu este un om serios, Doamne fereste, sau ca nu a fost real ce s-a intamplat, sunt 100% convinsa ca asa a fost, vreau doar sa-ti spun draga Monica ca de suparare, poate ai fost prea impulsiva si nu te-ai gandit ca poti face mult rau omului respectiv, si sunt convinsa ca nu asta ai vrut.

In fine, despre parfumuri, la club chic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Am intervenit in aceasta discutie doar pentru a spune ceva scurt dar cred eu relevant(cel putin pentru unii):am luat de pe esente de lux in jur de 15 parfumuri pana acum,toate sunt perfecte ,nu am avut nicio problema.Ultimul a fost un Alien de la TM ce avea in interior un cod pe care l-am verificat pe site-ul oficial TM.Cod valid!Nu am indoieli legate de acest site si nici de acest domn care le comercializeaza ..dimpotriva, am incredere maxima ...si asa de ciuda imi voi mai comnada unul azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Moni, asa este, eu ti-am recomandat esentedelux si stiu ca este imposibil sa nu te intelegi cu dl.B!
Am discutat cu el despre problema ta care oricum ai facut-o publica.
Eu de la el nu mai cumpar decat pt a da cadou, dar nu pt ca nu sunt ok parfumurile lui, dar am renuntat la "spiritul de colectionar", vorba lui manumanu si acum am doar 3-4 parfumuri pe care el nu le poate aduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carmena

Mergi la inceput