Raspunsuri - Pagina 5
ayleen spune:
Astazi am inteles cat de naiva pot sa fiu, cheltuind milioane bune pe parfumuri replica/imitatie/facatura/porcarie, spuneti-i cum vreti, pe care le-am cumparat din PAVILIONUL H!
De-a lungul timpului am cumparat de acolo patru parfumuri barbatesti si unul de dama (pe care le-am oferit cadou), fara sa-mi pot face o impresie, nefolosindu-le eu.
Luna trecuta mi-am cumparat de acolo un Cacharel0- Noa. Mirosea bine, dar nu se prea simtea... Stiind ca acest parfum este unul mai putin persistent, am crezut ca e normal asa, desi nu persista nici pana la serviciu! Astazi, intr-o prostie, mi-am cumparat un Lanvin- Eclat d`Arpege. Fiind un parfum discontinuat, nu am avut niciodata ocazia sa-l testez in alta parte. Mirosul este placut, suav... Am ajuns acasa, am facut dus, mi-am dat cu un sfert de sticla si abia-abia miroase!
Am intrat deci pe internet si am descoperit ca parfumurile replica se vand cu 30 de lei/ bucata, en- gros. Sunt descrise ca fiind copii fidele ca aspect, asemanatoare ca miros, dar care nu persista. Asta am cumparat eu. Am dat intre 120 si 180 de lei pe niste facaturi de 30 de lei! Si am cumparat 8 parfumuri, de-a lungul timpului.
Asa ca... feriti-va, ca eu m-am pacalit. Sticla de Noa curge, a propos. Nu pulverizeaza
Parfumurile calitative pe care le-am cumparat pana acum pentru mine si sot, de-a lungul ultimilor ani, au fost de pe Fragrancex (cred ca 10 buc) si Strawberrynet (vreo 15, poate). Persistente, cu note de varf, de mijloc si de baza, se dezvolta pe piele si... mirosi a parfum, nah! Te intreaba lumea cu ce te-ai dat, ca, mmm... mirosi frumos!
Recunosc ca nu as mai avea curaj sa mai cumpar vreun parfum de pe vreun site romanesc! De la mall, da, dar l-as desface si l-as mirosi in fata fetelor, acolo, ca sa vad, naibii, pe ce dau banii.
T_Ioana spune:
Noah, m-ati speriat....
Doar ce m-am "conversat" cu dl B(cum ii spuneti voi) pe mess urmand sa ma hotarasc ce achizitionez pt sot de Craciun. Anul trecut i-am luat un Diesel-Fiuel for Life de pe esentedelux.ro si este perfect, original tot ce vrei!
Si pt ca exista mici "polemici" vis-a-vis de locul de achizitie vreau sa va spun ca pana anul trecut mi-am luat parfumuri sau din Duty-free sau de la un magazin specializat din oras. Inm cautarea unui cadou pt sot anul trecut (si stiind ca isi doreste Fuel for life) am mers la magazinul respectiv, am testat parfumul si ...pretul. Costa, la 75 ml EDT, 385 lei.....de pe esente am luat EXACT acelasi parfum, la aceeasi cantitate si tot EDT cu 180 lei. CAm asa e si povestea cu Sephora. Adica e clar, nu cumpar replici, vreau parfumuri bune, originale (pe haine, incaltaminte, bijuterii nu cheltui sume impresionante dar pentru parfumuri daca e nevoie strang banut langa banut) dar nu vad de c e as arunca banii cand pot sa gasesc acelasi parfum ca in magazin la pret mult mai bun pe net!!!