HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tutulyna buna gravidutelor si mamicutelor luni 24 mai ora14.15 s-a nascut un printisor DARIUS GABRIEL 3100g 51cm suntem bine sanatosi voiosi si putin coliciosi. pe toate mamicutele,gravidutele si pe BBmami 1saptamana |
SA FITI SANATOSI,PAPACIOSI SI SA CRESTETI MARI
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
sunset_zuzi spune:
neata fete
am intrat sa va spun ca am primit mesaj de la ale...acum pleaca la spital...hai bebe karina

Doamne ai grija si de noi
14+ 
flory_blanca spune:
Ale mult curaj, ca o sa fii o mamica curajoasa si foarte fericita.

Lena eu m-am nuantat o data si eram programata la coafor in saptamana 34 dar am nascut. Asa ca eu cred ca e ok vopsitul in sarcina, doar in primul trimestru nu am vrut ca aveam ceva temeri intr-adevar.
Felicitari Tutulyna .
Sa iti traiasca bebelusul si sa te bucuri de el.
Eu sambata m-am hotarat sa alaptez la san toata ziua. Zis si facut. De dimineata am inceput si spre surpinderea mea bebelina papa cate 70-80ml de la san, nu mai avea nevoie de completare de la bibi decat de vreo 20 de ml. Insa toata fericirea a fost scurta. In ziua aceea a fost toata ziua maraita, nu dormea ca lumea, nici nu dormea nici nu statea treaza, noaptea care a urmat a fost un fiasco, noi rupti de oboseala ea deja nu mai manca ca lumea si nici nu dormea ca altadata. Duminica rupta de oboseala am cedat si am trecut din nou pe bibi cu lapte muls, si ca prin minune ea s-a linistit si-a respectat orele de somn ca altadata ne-am jucat seara vreo doua ore si azi noapte a dormit tun vreo 5 ore asa ca toata lumea e fercita.
Jos palaria pentru mamele care reusesc sa alapteze exclusiv. Chiar va admir. Eu se pare ca nu reusesc cum trebuie asa ca am hotarat ca facem pana acuma, deoarece ea a crescut foarte bine asa, e multumita si se odihneste bine. Si noi si mai fericiti pe langa ea ca nu suntem sfarsiti de oboseala si ne-am obisnuit cu un program si un anumit ritm. Poate ca par egoista dar mi-e greu sa o iau acum de la capat cu altceva, alt program alte obiceiuri si se pare ca si ei la fel. Noi suntem multumiti de ce am obtinut pana acum si nu mai am puterea sa schimb nimic. Daca de la inceput se hranea de la san poate era altceva, dar asa cum au fost si multe griji ramanem cu mulsul. Sper doar sa mi se pastreze laptele macar cat e acum si sunt foarte multumita.
Mami de fetita frumusica foc!
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui Flubby Buna fetele! Remember me!?!?!Vreau sa felicit toate mamicile si bebicii din aceasta odisee, sa fie sanatosi, norocosi, necoliciosi si asa cum vi-i mai doriti voi! Iar la mamici multa rabdare si laptic!!! De asemenea vreau sa va anunt si nasterea puiului meu, tot o floricica grabita si el. Dominic Alexandru (pana la urma acesta este numele final) s-a hotarat sa vina pe lume duminica 23.05.2010, la ora 12:30, la 37,3 sapt; cu 2,930 kg si 52 cm; scor apgar 9/10. Nasterea a fost vaginala. Acum suntem acasica in perioada de acomodare si ne este un pic mai greu dar promitem sa revenim si cu povestea nasterii. Pupici la toata lumea si nastere usoara fetelor care urmeaza. rxd de Dominic 1s+ |

Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
lenabum spune:
FELICITARI TUTULYNABB SANATOS SI NOROCOS
HAI ALE

+35
bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin
flory_blanca spune:
O intrebare daca ma puteti ajuta. Mai pot face ceva acum cu vergeturile aparute in sarcina. Desi nu m-am ingrasat mult si m-am dat cu creme peste creme am ramas cu niste vergeturi oribile pe abdomen, si multe si proeminente.
Mai pot face ceva sa treaca sau macar sa se mai estompeze?
Mami de fetita frumusica foc!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui gabriela_s ref la cursurile de nastere,mi-am adus aminte de MINGEA medicinala,o minge din aia mare pe care cica sa o luam cu noi cand nastem,sa stam pe ea si sa ne cracanam,ajuta la coborarea copilului am de la fi-mea o minge din aia cu maner,de sarit,ma si vad cu ditai bagajul si cu mingea aia,topaind triumfatoare pe holurile de la spital![]() ![]() Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana![]() --->>>> Mai sunt cateva zile <<<<---Blog de mama si nu numai |

ESTI TARE!!!!!!!!!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Neataaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Am dormit de la 23 pana la 5.Asa ca servesc eu cafeluta si un "ciorn cu cocolata",cum zice nepotica mea![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
MULTUMIM PT TRATATIE!
SI BEBE NU S-A TREZIT SA PAPE?????
corinasmile spune:
Neatza!!
Am servit si noi cafeaua, multumim frumos! 
Felicitari multe Flubby si Tutulyna!!!
Sa fiti sanatoase voi si mai ales puiutii vostri, sa aveti parte doar de bucurii!!
Noi ne pregatim de vizita la dr si avem emotii, ca de obicei ![]()
Ale, curaj mult, sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste orice incercare si sa te bucuri de marele eveniment!!!

Mira, Nana, v-a coplesit dragostea fata de floricelele voastre si nu mai aveti timp pt noi? ![]()
Dati un semn ca sunteti ok 
Urez o zi cat mai buna tuturor burticilor si mamicilor!
Corina
35s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 5s si apoi... 
Viriniana spune:
Buna dimineata ![]()
A venit vremea sa va spun si eu ca ma pregatesc maine sa merg la spital pentru marea intalnire 
Am sperat sa nasc natural, dar se pare ca nu se poate deoarece bebelina are dubla circulara de cordon si nu coboara => nu incep contractiile...nu incepe travaliul...nika
Asa ca 01.06. Am vazut ca Ale a plecat deja spre spital, credeam ca vom naste in aceeasi zi, adica maine...
Bafta multa, nastere usoara!
Iata ca am depasit 40 saptamani!!
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

1saptamana
Remember me!?!?!
(11.01.2007) si
Mai sunt cateva zile
si un "ciorn cu cocolata",cum zice nepotica mea