Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
Noi raportam asa:
Ela in vizita la Cristi , i-a facut cunostinta cu maica-sa, cu catelul si cu carnetul de note a lui sora-sa... azi au facut o saptamana si s-a simtit ciudat in vizita la ai lui... maica-sa i-a zis ca o mai asteapta!
Ruxita spune:
Ayanna, mersi de aprecieri, dar eu ma stiu deja (ca as fi extraodinara!) am fost intotdeauna sclipitoare, in scoala-facultate, imi puneam la respect profii si intotdeauna de cand ma stiu am fost cu 1-2-3 pasi inaintea tuturor (profii imi dadeau intotdeauna exercitii de rezolvat inainte cu vreo 2-3 teme, am inceput sa lucrez la 16 ani ca profa de solfegiu...la job faceam cam ce faceau 5 colegi de-ai mei luati la un loc (super-eficienta)... acum insa nu mai vreau sa fiu super-eficienta, vreau sa-mi incarc bateriile, vreau sa mai acumulez cunostinte, vreau sa mai fac un master (comunicare), mai vedem... nu m-as grabi sa ma intorc la servici, dar inca nu stiu cum ma voi simti peste o jumatate de an, parte din depresia de care m-am tratat se datora si faptului ca nu aveam unde sa-mi consum energia si imi pierdusem simtul utilitatii... reversul medaliei e sa ti se para ca toti in jurul tau o freaca, ca greul cade pe tine, ca spre deosebire de altii care isi termina jobul la 17 tu mai ai treaba pana pe la ora 23 ... dar promit sa nu ma mau lauuuuudddddd!!!!
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Ayanna, mersi de aprecieri, dar eu ma stiu deja (ca as fi extraodinara!) am fost intotdeauna sclipitoare, in scoala-facultate, imi puneam la respect profii si intotdeauna de cand ma stiu am fost cu 1-2-3 pasi inaintea tuturor (profii imi dadeau intotdeauna exercitii de rezolvat inainte cu vreo 2-3 teme, am inceput sa lucrez la 16 ani ca profa de solfegiu...la job faceam cam ce faceau 5 colegi de-ai mei luati la un loc (super-eficienta)... acum insa nu mai vreau sa fiu super-eficienta, vreau sa-mi incarc bateriile, vreau sa mai acumulez cunostinte, vreau sa mai fac un master (comunicare), mai vedem... nu m-as grabi sa ma intorc la servici, dar inca nu stiu cum ma voi simti peste o jumatate de an, parte din depresia de care m-am tratat se datora si faptului ca nu aveam unde sa-mi consum energia si imi pierdusem simtul utilitatii... reversul medaliei e sa ti se para ca toti in jurul tau o freaca, ca greul cade pe tine, ca spre deosebire de altii care isi termina jobul la 17 tu mai ai treaba pana pe la ora 23 ... dar promit sa nu ma mau lauuuuudddddd!!!! |
No, ca incepi sa ma intimidezi de-amu'...
Io am facut si cursuri de dezvoltare personala si tot n-am self esteemu' asa de bine pus la punct. Nu tre' sa caut mult ca sa gasesc 'buba'.
Bravo tie...tine-o tot asa.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
No, ca incepi sa ma intimidezi de-amu'... Io am facut si cursuri de dezvoltare personala si tot n-am self esteemu' asa de bine pus la punct. Nu tre' sa caut mult ca sa gasesc 'buba'. Bravo tie...tine-o tot asa. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
si asta nu a fost tot! am zis ca nu mai intimidez pe nimeni si ca-mi pastrez parerea extraordinara despre sine pentru mine... de mentionat, asteptarile din partea celorlalti au fost enorme ... mi s-a reprosat deseori ratarea (aptitudinilor de exceptie)...deocamdata n-am realizat nimic important pe masura self-esteam-ului... incerc sa cresc 2 copii si cam atat...
micki_mica spune:
Buna seara fetele!
Noi revenim la citit din urma.
Am fost la plimbareala, acum lenevim toti 3, satui si ficare cu jucaria lui. Tati joaca ceva pe calc, Kiti e ocupat cu elefantul Arti, si eu forumeala putin.
Cum a fost weekendul vostru?
Ne ducem sa mai citim din cap 69.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
ana_g spune:
mammm, cati greieri canta pe aici.....pai cred si eu..plimbareala, nu forumeala. ce aiurea suna, da nu editez, care ar mai fi farmecu?
mi-am dat seama ca imi doresc si o fetita, atunci cand va fi sa il avem si pe al 2 lea. deocamdata mi-e suficient puiul de langa mine.
caldura mare in continuare!!! daca il scot afara, tre sa ii mai pun un rand de haine, ca eu am 29 de grade in casa, afara probabil vreo 25, estimez eu.
la noi e un mini santier de vreo 2 saptamani, ca avem botez pe 19 iunie si sotu a vrut sa schimbe parchetu, iar noul parchet a scos la iveala tot felul de porci, tot felu de crapaturi, treburi din astea, pe pereti, asa ca suntem cam alandata cu mobila, biroul meu nici nu mai stiu unde e, scriu pe genunchi etc.
imi place ideea ruxitei de a avea o poza cu puiul, asa, la inima. eu am zeci de poze, dar nici una pe hartie.
gata, neuronul a capitulat...noapte buna!
mama unui pui...Stefan
ratusca_mica spune:
Salutare din deplasare!
Am citit cam pe fuga, abia acum am reusit sa intru...
Stiu ca sunt exagerata cu ce am luat la noi, insa este prima plecare cu Andrei, si am fost foarte stressata. La urmatoarele sigur voi mai tria, "experienta" isi va spune cuvantul. Cu sterilizatorul ce sa zic, l-am luat pt ca la mine acasa eu nu am reusit sa fierb tetinele si protectiile de silicon, adica le-am fiert si s-a depus un strat de ceva pe ele si apoi a trebuit sa le spal din nou Si m-am gandit ca daca mi se intampla si la soacra-mea la fel, am imbulinat-o!
Andrei a fost extrem extrem de cuminte, a dormit tot drumul cu exceptia trezirilor pt papica. Oricum, drumul de 7 ore si-a spus cuvantul, cand am ajuns l-am scos juma de ora afara si apoi nu ne-am mai putut intelege cu el, n-a mai facut nici baita, a papat si a dormit lemn pana a doua zi!
Am uitat sa mentionez ca era cat pe-aci sa nu mai plecam deloc, pentru ca strumful a facut febra sambata dimineata, avea 37,8. eram cu bagajele toate in mijlocul casei si ma uitam la ele si ma gandeam ce ar fi mai potrivit sa fac: sa despachetez si sa aman tot, ca nu cumva sa fie inceputul unei viroze (si mama si sotul au fost raciti in ultimele 2 sapt) sau sa ii dau inainte cu planul, cu riscurile de rigoare.... am ales sa plecam totusi, in ideea ca eventualul tratament cu Panadol si supozitoare cu paracetamol se poate administra oriunde... Acum imi pare bine ca am plecat, Andrei e bine, nu mai are temp, este ce-i drept un pic fonfait dar se rezolva cu batisa )da, am luat-o si pe asta! )
Foarte greu fara tati, nu am mai fost despartiti de o vesnicie, cand plecam eu in delegatii... un sentiment foarte ciudat, nu sunt eu, nu e tabloul complet.
Insa ma bucur nespus ca dorm si voi dormi o saptamana cu strumful in camera si-i voi auzi fiecare oftat, fiecare cascat, fiecare stranut si fiecare vorbulita si asta ma mai consoleaza! Oricum, abia astept ziua de vineri!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
La Multi Ani Cristi de Xela, sa fii sanatos, sa cresti mare si, mai ales, sa o bucuri mereu pe mami!
Ruxita, eu am mare nevoie de sistemul de proiectie a gandurilor pozitive, eu sunt cea care se gandeste tot timpul la ce nu are, insa nu in sensul explicat de tine ci ca frustrare mai degraba, ca motiv de a fugi de ce am in momentul de fata! Si asa ajung de fapt sa nu ma bucur de nimic din existenta actuala... din pacate si sotul e cam pe aceeasi nota, deci suntem un cuplu de zile mari Si cand ma gandesc la rece, am atat de multe pentru a fi fericita! Si am si momente in care sunt fericita, insa din pacate le sterg zilnic din minte cu kkt-uri fara sens... of, prea multa filozofeala, ma culc pana nu moare calculatorul ca nu am scos si incarcatorul.
O noapte faina va doresc alaturi de puiuti!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ayanna_xem spune:
RUXITA, am citit povestea puilor tai iubiti...impresionanta! Ti-am lasat mesaj acolo...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Blue_flower, felicitiari pentru achizitii! Nu ni le arati si noua? Nici eu nu merg cu gaza singura in masina. Pe principiul daca vreau sa urlu...urlu al meu da lectii masinii de pompieri. Si nu se calmeaza decat in brate, no matter what... De oprit sa-i dau sa pape ar fi ok, asta n-ar fi problema, dar sa opresc din cinci in cinci minute sa-l calmez si asta in conditiile in care locuri de parcare ioc, eu una nu risc. Chiar, mi-am facut planul cum ajung la autostrada si cea mai buna varianta e cheiul dambovitei... Macar acolo nu provoc nicio ambuscada. Si nu-l pun in dreapta, chiar daca sigur ar fi mai linistit. N-as mai fi eu . _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Eu l-am pus din prima in dreapta, cum sa il pun in spate? Si de ce crezi ca e mai sigur in spate? Eu ma gandesc ca daca e sa fie ceva, ca doar la accidente ne gandim, daca e sa intre o alta masina in mine, nu e nici o diferenta intre partea din fata dreapta sau partea din spate dreapta. Daca intra o masina in partea din dreapta a masinii mele, tot aia e, indiferent unde sta scaunul copilului. Eu in altii nu intru, ca sa zic ca e mai sigur in spate...cam la asta m-am gandit eu.
Si sa stii ca uneori e f atent la copaci, masini, se uita pe geam si isi suge degetele, plange doar cand e plictisit/obosit. Eu merg frecvent cu el singura, pt ca ma duc la masaj la picioare si nu am cum sa ma duc cu sotul meu, ca masajul e pe la pranz. Si la doctor tot singura ma duc.
Nu am nervii necesari sa pozez hainutele lui, astea cumparate noi, mi se pare ca nu am timp nici lui sa ii fac poze, darmite hainutelor...sunt nitel disperata de lipsa de timp...sorry.
Ma duc sa dorm. De abia la 11.30 a binevoit sa adoarma dupa ce a urlat toata seara. Gata, nu mai am voie sa mananc cirese. La anu' poate!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm