Ghiocei de martie-aprilie 2009***212***
Raspunsuri - Pagina 17
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
La noi tine de vreo 6 luni, varianta fericita e sculatul la 7, da' asta numai cand se schimba ora, ca-i ametit... Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |
Noi ne trezim dimineata la ore cuprinse intre 6 si 8, dar avem etape....abia am terminat etapa 7.30-8, care a tinut vreo luna....si nu prea-s invatata cu ora 6

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas No, bun, constat ca-s singura inconstienta care-si lasa copchilul sa bantuie si in afara razei vizuale. Pai daca nu sta... in raza... ![]() Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |
Io poate as lasa-o mai cu incredere dar:
- prizele-s astupate, da trage de toata priza, si le scoate daca isi pune ambitia
- sertarele si usile de dulap functioneaza pe acelasi principiu ca la Ilinca-mare :) adica se prind degetele de la o mina in usa, se impinge biiine cu mina libera si se plinge
- se catara peste tot si mai coboara si free-style peste minerele de canapea; in rest stie sa se dea frumos jos din pat...
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
inapreda spune:
Suuuuper!!!! 

Sa ne spui cum a ractionat Mutzu', da? 
Multu' de sugestii 
PS. Ma bucur sa vad ca nu sint singura care cumpara jucarii en gros ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
pai nu chiar de copil mare.... adica am luat un traseu cu 2 masinute care se plimba singure pe el, foarte fain si mare, am mai luat vreo 4 masinute simple, fara muzica si alte dracii ca sa faca miscare dupa ele sa le impinga, o chestie... omida mare cu niste bilute pe spinare pe care sa o traga de sfoara dupa el, un set de cuburi de construit Mega Blocks (ca e cazul sa ne apucam de vila cu piscina ![]() ![]() ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA![]() cum am venit pe lume |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
pisigri spune:
Cativ, cu tzitzi eu patesc ceva asemanator doar noaptea; suge un pic, apoi inainte sa readoarma d-a binelea (la noi in pat) freaca sfircul intre degete. Si ma enerveeeaaaazaaaaa dar incerc sa nu ma misc, ca daca ma foiesc mai rau fac, adoarme mai greu.
Dar da, daca incerc sa ii refuz accesul la sin noaptea plinge de zici ca-i ies 5 masele deodata (care ne ies doua, si se chinuie saraca mai ales ziua...).
Eu am zis ca in iunie rezolv cumva ca nu se mai poate cu alaptatul, cred ca va fi si mai greu mai tirziu. Planul e sa plecam de acasa de vineri pina duminica (poate luni) timp in care sa iau pastile...si asta e. Mi se cam stringe inima, dar ma gindesc ca poate va fi mai usor de suportat pt ea, ca de la maica-mea nu cere :))
Pe de alta parte, ma gindesc ca exista si posibilitatea ca odata revenita acasa, de la mine sa ceara, si nu am facut nici o afacere, tot pe mine ma plinge :).
Ayla, am si eu o rugaminte; voi ati facut aerosoli inclusiv cu antiinflamator; poti sa imi spui cita dexa puneai pt Luana (si cam pe la ce greutate)? Am o pisica cu astm grav si nu o mai scoatem la capat nicium, si vreau sa o aerosolizez....dar nu stiu rata de absorbtie la genul asta de tratament; insa dozele sint in principiu asemanatoare la pisica cu cele de la copii (si la ciini mai degraba cu cele pentru adulti). Multumesc !
Aris, iar ai treaba??
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Voi va lasati copiii singuri in alta camera ? Adica sa nu fiti mereu cu privirea periferica macar pe ei? Eu nu o las nesupravegheata decit la ea in patut, si atunci doar putin, de ex cind trebuie sa ma duc la baie. In rest, o mai las de ex in dormitor pe jos si eu ma duc la bucatarie, dar stiu ca prima ei grija este sa vina in 4 labe dupa mine, iar daca ceva o intirzie ma grabesc imediat sa vad ce face. Stiu ca e normal sa se loveasca, copiii cind sint mici, dar mereu am stat linga ea sa nu alunece pe parchet, sa dea cu fata de miner de la dulap, de muchie de mobila, de nu stiu ce... asa, prin casa, a mai cazut, a estimat gresit o distanta, ceva...dar nu am lasat-o sa cada decit in locuri in care nu avea de ce se lovi (ca na, de la inaltimea ei, o cazatura in fund sau in fata pe minute nu mi se pare lovitura). Si ma intreb daca nu cumva asta este sursa refuzului ei de a pleca de linga mine... nu cumva am crescut-o nesigura in fortele ei? |
Nici eu nu o las singura in camera, decat daca e in patut. Si nu e in patut decat daca doarme.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Suuuuper!!!! ![]() ![]() ![]() Sa ne spui cum a ractionat Mutzu', da? ![]() Multu' de sugestii ![]() PS. Ma bucur sa vad ca nu sint singura care cumpara jucarii en gros |
eu am o scuza: mai vreau 1-2 copii si nu se stie ce timpuri vin... asa ca ma blindez cu ele acum; si in plus al surioarei o sa creasca tot aici, chiar daca o sa aiba casa lor tot la gramada o sa stam mai mult ca sigur; oricum planul este sa luam 2 bone la mine acasa si sa-i lasam cu ele (ca surioara o sa se intoarca f rapid la servici
)... deci la mine este spatiul de joacaPS: astea-s "scuze de pretext"... ca de fapt nu pot eu sa ma abtin....
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
Hello !!
Venim si raportam ploaie, ploaie, ploaie
!!
Cami, Ilinca, tinem pumnii pt frumoasele voastre sa nu aiba reactii secundare la uraciosul ROR pe care tocmai mi-ati amintit ca nu l-am facut asa ca o sa-l programez pe luni, sper sa se poata face !
Pisigri, si la noi e vorba de o libertate monitorizata adica o las sa se joace in camera dar arunc un ochi sa vad ce face, daca stau la calc sau in bucatarie ea de obicei face ture adica imi aduce obiecte si apoi le duce inapoi, tare se distreaza asa !!
In patut o las mai nou de cand am schimbat salteaua ca in nebunia noastra am luat una super relaxa si nu mai stiu ce extrem de groasa de s-a ridicat mult nivelul patutului astfel incat nu stiu cum a plonjat in cap
Acum avem una din iarba de mare, miroase Alexandra a fan prospat cosit ![]()
Maya, tot nu sunt de acord cu scosul afara din salon si mi se pare o aberatie enorma, pai Alexandra sa nu ma vada langa ea in momente din astea cred ca racnea de nu o mai opreau asistentele !
Nu v-am povestit de colegul nostru de salon care saracutu a facut cred atac de panica pt ca inainte sa ii puna branula urla cat putea :''ajutor !!!'' de au venit toate asistentele de pe palier la noi in salon si tineau de el dar degeaba ca maica-sa in loc sa-l linisteasca i-a dat o palma, vaca
!!Ce a fost la gura mea apoi cred ca nu are rost sa va povestesc ....
Revin ![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
Am fost cu Clau la Alergolog, la testul cutanat si, mai sa cad in depresie. Are teren atopic, cu diagnostic de conjunctivita alergica. E alergic la graminee 4+, la pisica 3+, la betulacee 2+, si acarieni 2+
In ultimele 2 saptamani e mereu cu ochii cat cepele, umflati si vanat sub ochi, am trecut prin 2 tratamente date de medicul de familie, de aceea ne-am dus la alergolog, pt ca la testele de sange nu iesea nimic pozitiv, decat un IGE enorm.
Foarte posibil la fel sa fie si Luana. Deocamdata avem tratament de lunga durata cu Aerius si picaturi pt ochisori Opatamol, dar probabil de anul viitor, pt sezonul de anul viitor, incepem imunoterapia.
A zis ca alergia este boala curateniei. I-am spus acum la Alex ce a rezolvat ca i-a sterilizat biberoanele pana la 18 luni, ca nu avem, casa plina de draperii, covoare, ca aspiram cu aspirator cu apa, ca menajera are in atributii sa spele cu produse cu clor tot, inclusiv manerele de la usi, ca nimeni nu intra in dormitoare cu haine de strada, si multe altele. Cu Luana am incercat sa nu mai fiu chiar atat de restrictiva, dar mi-e greu sa ies din tiparele impuse de el pt toata lumea din jurul lui.
Pisigri, da, am facut si cu dexa, o sa caut foaia care imi dadea doctorita, ca atata ni le schimba de la o boala la alta de nu le mai stiu. Cred ca 5 picaturi ii puneam, dar nu sunt 100% sigura. Ea are acum 8 kg si ceva, atunci cred ca avea 7 nu mai stiu in ce perioada i-am dat.
Chiar mi-a spus alergoloaga azi, ca mai bun ca dexa sau ca hidrocortizonul este flexotide, si la Luana la Szeged chiar de-asta i-a dat. Ca ultima data acum, cand au fost bolnavi, le-a dat inhalatii cu hidrocortizon hemisuccinat si in combinatie si cu ventolin, i-a zapacit de cap, erau ingrozitor de agitati si nervosi, cu Clau nu ma mai intelegeam deloc, si Luana nu mai dormea somn neintrerupt.
A fost o faza draguta la alergolog, m-a intrebat doctorita daca eu sau tatal copilului are teren alergic (adica eu sunt mama, mama naturala adica, de la care putea mosteni). I-am spus ca eu nu stiu sa am, dar tati face alergii respiratorii, dar nu stie exact alergenul. Si daca are frati/surori, riscul sa faca sunt foarte mari.
Eu ma panichez toata cand imi sunt copiii bolnavi, acum nu mai sunt in stare de nimic.
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
Dodo-pui spune:
Ayla
e normal sa te panichezi atata timp cat in secunda doi reactionez spre binele copiilor.Multa sanatate si sa dea DD ca Luana sa nu aiba nimic.
Noua ne-a sosit si DT ads si antipoliomeliticul...si maine la 10,30 avem programare sa le si face....si cu asta am terminam cu vaccinul de 1an.
Maine sunt dupa amiaza acasa dar pe 2 plec dimineata cu ei la B si ma intorc seara....nu stiu daca pot intra...
daca numai intru va
si imbratisez cu drag...sa fiti sanatoside la mic la mare si invers
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
Fetelor, eu va
. Sunt un pic intoarsa pe dos de o problema de familie. Nepotul meu, care azi a dat bacul, a accidentat mortal o babutza care traversa aiurea. Legea ca legea, dar cu constiinta nush ce se face el...

Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)