Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Laura,merci de urari!Dienutze,ii si cant in timp ce il curat,dar degeaba Cand era mai mic nu aveam probleme,dar acum...Vroiam sa va intreb ceva,bebelusii vostrii se constipa de la orez,sau banana,ca al meu cum ii dau,cum se constipa?Fierul vi l-a prescris pediatrul,al meu nu mi-a dat nimic.O sa-l intreb saptamana asta ca merg la controlul de 7 luni,dupa 3.Mai e ceva,mie mi-a zis ca are o usoara fimoza si ca aici pana la 3 ani nu se baga acolo,voi, mamicile de baietei,ii decalotati,mie mi-a fost frica sa umblu,dar mi-e frica sa nu se infecteze daca il las asa,nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
La multi ani tuturor copilasilor!Sa creasca mari,frumosi si sanatosi.Sa ne bucuram de ei in fiecare zi si sa ne amintim mereu ca ei sunt minunile noasrte pentru care traim in fiecare zi!

Fug ca s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetelor!

iar vreme urata cand noi protestam..de data asta un protest chiar de ziua micutilor!

Dienutze eu chiar zic sa te linistesti..cu toate suntem intr-o perioada in care nu ne dam seama chiar de tot...copii plang...sunt maraiti...iar noi nu intelegem intotdeauna ce au...suntem oameni...dar nu mame denaturate....bine????? Hai, capul sus, esti o mamica extraordinara!

Tiusca Flavius papa banana si nu se constipa...inschimb de la orez da...de-asta il evit

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Si o dedicatie pentru copilasii nostrii: sa le dea Doamne Doamne multa sanatate, sa creasca frumosi, cuminti...
Sa ne bucure vietile asa cum o fac acum!

Sa ne traiasca toti copilasii din lumea asta!!

http://www.youtube.com/watch?v=zN7CNqsmGkc

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Dienutze-e normal ca uneori sa fie maraiti si sa nu ne dam seama de la ce este.De aceea le luam si noi prin excludere.Si tu esti o mamica excelenta daca ti-ai dat seama in final care este problema.
Si Razvanel traverseaza o perioada de maraieli si cel mai fericit este seara cand suntem toti,si ne jucam.In restul ziei este marait si ma vrea numai pe langa el.
Laura-sa nu crezi ca a mancat cu pofta carnita,dar a mancat.Ieri ,de ex.,aceeasi combinatie d'abia a mancat-o.Sper ca maine sa ajungem la pediatru si sa ne recomande ceva suplimente de fier sau vreo reteta miraculoasa prin care sa manance si carnita.
Oana-eu batista bebelususlui o folosesc la o cantitate mare de muci,altfel in curat numai cu ser fiziologic.Mi-e frica ca o sa-i irit rau mucoasa si sa nu ajung ca la Matei,la operatie de polipi.De fapt pediatra mi-a zis fara batista bebelususlui.Dar eu o mai folosesc cand vad ca are prea multi muci.De ex.acum,nu pot sa zic ca are prea multi muci asa ca il las in pace.
My_ladyce face frumoasa ta?Mai are temp.?
Din pacate azi e urat afara si tare as fi vrut sa fie soare.
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Am descoperit ca sunt o mama denaturata, nu imi inteleg copilul si il fac sa sufere
Pt prima data nu am inteles ce e cu ea!
Era un fel de constipatie! Un fel pt ca a facut kk, doar ca insuficient si o durea burtica rau!
Dupa urlete si ragnete mi-am dat seama ca nu facuse cantitativ normal in ultimile 2 zile si i-am pus un supozitor cu glicerina. Nu va pot povesti cat a facut!
Apoi a redevenit copilul vesel pe care il stiam!!!!!
Deci sunt ...fara comentarii. Imi radea cu gurita pana la urechi si mie imi dadeau lacrimile de tampita ce am fost ca am lasat-o sa sufere! Deci

Posibil sa se fi constipat asa de la carnita, maine si poimane intrerup.

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

nu esti mama denaturata..nu mai vorbi prostii..un bebe poate plange dintr-o mie de motive..nu esti houdinni ca sa iti dai seama imediat..le iei prin excludere...si gata...nu iti mai face procese de constiinta in van..esti MAMA nu robot.
si nu carnitza e de vina..eu am observat..cand nu prea bea lichide..se constipa..nici a mea nu a facut mai nimic ieri..azinoapte am "umflat-o" cu ceai...si dimineta a facut moale..si galben...
si eu ii dau fier...dar ea inghite tot...de micutza(1 luna) ii dau cu linguritza orice...rareori cand scuipa afara....
cu batista bebe ii place cand ii scot mucisorii..sta asa cuminte..numai sa nu fie obosita...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

LA MULTI ANI COPIILOR DIN TOATE COLTURILE LUNII...
SA VA FIE PRESARAT DRUMUL CU PRAF DE STELE...VIATZA SA VA FIE CERNUTA CU FLORI....SA PASTRATI INOCENTZA IN SUFETE....SI BUCURIA DIN OCHI...

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

tiusca..nu nu mai are temperatura...multumesc frumos de intrebare..acum sa ne reglam si cu papa..ca nu mai mananca mai nik..

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogutu1 spune:

Neata,
LA MULTI ANI!!!!! PT TOTI COPII!!!!!
Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei.

Nu am mai scris de mult, dar am mai citit printre picaturi.
Incepem si noi sa mancam carnita sper sa ii placa.
De cateva zile si-a schimbat programul nu se mai trezeste pe la 9 dimineata ci pe la 7.
Sper sa nu tina prea mult trezitul asta matinal.

Mama de Natalia Sofia(28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, dragele mele

Sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi, fericiti, sa ajunga Oameni, sa isi faca o lume mai buna pentru ei si copilasii lor!

La multi ani, minunile noastre dragi!

Multumesc pentru vorbele frumoase, fetelor, dar de cand s-a nascut am stat clipa de clipa impreuna si, nu ma laud, dar am inteles-o mereu, si cand a fost maraita stiam de la ce este, si cand ii place ceva, si cand ii e frig, si cand ii e foame, si cand se plictiseste etc
Dar ieri nu am ghicit-o din prima!
A trecut, of!

Oana, si a mea cred ca se constipa de la fulgii de orez cu roscove. Eu mai aman cu banana, imi e teama sa nu fie alergenica.
O sa incerc, merci Alina, ceai, intr-adevar, lipsa de lichide pe caldura asta poate duce la constipatie.
Mai e varianta cu suc de morcov, doar ca am gasit doar morcovi turcesti plini de uratenii. Astept pe cei romanesti.
Eu evit cat pot legumele si fructele din Turcia.

Fug caci ma cheama piscotica.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput