Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)
Raspunsuri - Pagina 6
roxyaly spune:
MY lady melodia cu nunta de flori e si cea pe care am deschis noi nunta,Ce coincidenta
Cryss_oana bine ai venit!!!!am vazut poze esti tare dulcica si tu si bebe.va pupam
Dienutza cum a fost cu carnita?bun bun sau nu prea?
Offf Camy am vazut poze din parc, intradevar prea multi ingerasi.Doamne doamne are grija de ei!!!!!1 e cumplit de greu dar asa e si viata asta nedreapta.
Adriana ce e cu starea ta proasta?hai, capul sus..
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
My_Lady0091 spune:
cryss...daca tot esti in viena...mergi la concertul de craciun?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cryss_oana spune:
My_Lady,sa fac bradul si diseara merg,poate vine si zapada daca tot e asa "frumos"
tiusca spune:
Oana-imi pare rau ca e vremea asa urata la voi.Dar si la noi a fost cam cald,si eu nu ma impac deloc cu caldura.Ma simt sleita dupa o plimbare si tare greu imi revin.
Ariana-pe unde esti?Ai iesit din butoi?
Laura?sper ca sunteti bine
Madalina?Nu ai mai postat de mult sau esti prinsa cu cpoii?Mai am un pic si o sa stam si noi in trei acasa,ptr.ca pe Matei nu-l mai duc sapt.viitoare.Deja maraie in fiecare dim.cand trebuie sa se trezeasca.Si apoi Razvanel e innebunit dupa el si se joaca cu el.
Restul fetelor ?
Nopi fugim pe afara
lorelix spune:
toate prietenele virtuale, fara exceptie!
O intrebare: CUM ADMINISTRATI VOI LA Fe? Dupa masa, in combinatie cu ceva, il accepta?
Tiusca, PENTRU DINTISOR..SI NOI VA URMAM IN CURAND...CRED...PARCA AM VAZUT CEVA LA DANIEL IN GURITZA
Camy,uite un !
Alina, foarte frumoasa poezia dedicata lui Camy si Ingerasului Darius-Andrei
Roxy, nu ti-a fost teama sa mergi cu masina la bulgari?..doar ai auzit cu ce se ocupa ei acolo......felicitari pentru curajul de care ati dat dovada placand la un drum atat de lung cu Matei
I-am dat pt prima data SPANAC(ieri), si cred ca-i adaug si azi cateva frunze in supitza
Eu toata ziua am treaba prin casa, ba spal de kk, ba fac papa, si uite asha trece ziua...si Daniel se face , azi-maine trebuie sa-i cumpar dar am o pe balcon care abia asteapta sa fie jucata pe maidan
va urez un inceput de saptamana relaxant, la noi se anunta ploi.....
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
busymummy spune:
Neatza fetele....
Eu am o stare super proasta... si am ameteli... si toata lumea din birou vrea ceva de la mine urgent
Camy, si pentru Darius
Hai sa va zic ultima gaselnita a lui Vlad... cum il pui in fund, trebuie sa fii foarte atent ce are in jur ca se impinge in maini si se arunca in cap si pe urma rade in hohote....
Va pup ca trebuie sa beau o cafea... poate imi mai revin.
Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
My_Lady0091 spune:
busymummy...dar in ce domeniu lucrezi?
cryss...eu te-am intrebat pe bune!stiu ca la viena e concert de craciun in fiecare an...ai fost?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
My Lady - Lucrez in relatii externe-PR... asa ca am destul de multa treaba. Si chiar daca e frumos, in zile ca azi imi vine sa ma bag intr-o cutie sa nu vad pe nimeni
Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
cryss_oana spune:
Scuze,te referi la concertul de la palatul Hofburg?Nu,n-am fost niciodata,si chiar daca as vrea sa merg,n-as avea cu cine,prietenul meu(daca l-as convinge ar adormi acolo).Am mers in schimb la primarie,se impodobesc pomii din parcul din fata cu beculete si se vand tot felul de suveniruri si dulciuri,iar ferestrele de la primarie sunt acoperite si numerotate cu cifre si in fiecare zi se desface cate o fereastra pana la craciun.Anul trecut insa n-am fost,o sa merg anul asta si cu bebe.