Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)
Raspunsuri - Pagina 17
busymummy spune:
Neatza fetele
Tocmai mi-am baut la birou si acum ma apuc de treaba... Am zis ca inainte sa va salut si sa va urez o zi frumoasa.
Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.
cryss_oana spune:
Fetelor si al meu il uda.A_driana sa iasa bine analizele la puiul tau.Va invit la o
vias spune:
'neata fetele
LauraB foarte interesant ce ai scris tu acolo...si mi-am dat seama ca m-am abatut de la drum. Incepusem sa ma gandesc ca de ce nu papa mancare...credeam ca mancarea e importanta mai ales dupa 6 luni ...
Acum dupa ce am citit articolele puse de tine....ma bag din nou pe mai mult laptic, pe care il bea cu mare palcere.
O sa salvez imediat tot ce ai scris tu acolo
A_driana sa aveti rezultate foarte bune!
Ma duc sa o bag pe colega Sunshine in listuta, ca asa i-am promis aseara!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Sunshine esti in listuta.. te rog sa verifici si sa-mi spui daca este in regula. Si te mai rog sa-mi dai data ta de nastere sa o trec.
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
busymummy spune:
Hai sa va intreb ceva: voi ati inceput sa dati cereale cu gluten sau biscuitei copiilor? Mie pediatra mi-a zis sa-i dau numai dupa 8 luni, chiar daca pe ele zice ca sunt de la 6 luni... Lui Andi i-am dat de la 6 luni, dar lui Vlad nu... si tare pofteste la biscuitii lui Andi
cryss_oana spune:
Eu am vazut si de la 4 luni.Eu ii dau la al meu cereale pentru noapte de la hipp,biscuiti i-am dat de la Milupa,dar am renuntat pentru ca aveau faina de orez si se constipa,trebuie sa-i caut unii fara orez.N-am intrebat pediatrul,i-am dat eu asa,dar cred ca ar fi fost de acord pentru ca odat am primit de la el o monstra de cereale de la Alete.
cryss_oana spune:
Eu inca nu i-am dat branzica sau iaurt,dar as vrea.Voi de care ii dati,de copii nu am vazut decat danone cu fructe,eu as prefera ceva fara fructe,simplu?.
busymummy spune:
Cryss, eu ii dau si iaurt si branzica lui Vlad... ideal e sa fie facute in casa... dar eu nu am astfel de "veleitati", asa ca ii dau iaurt simplu de orice fel, doar sa fie gras... lor nu e bine sa le dai dietetic. In general ii dau 1/2 de paharel amestecat cu legumele cu carnitza la pranz.
Daca ma intrebi pe mine, in nici un caz nu-i da iaurt sau branzica "de copii" sau "cu fructe"... sunt pline de coloranti, conservanti si alte substante "delicioase"... Eu lui Andi nu i-am dat decat iaurt simplu pana pe la 3 ani, de cand are practic "liber" la orice
cryss_oana spune:
Acum m-am uitat pe cutie si au faina de orez si ferCred ca nu exista cereale fara orez.
cryss_oana spune:
Busymummy,multumesc,nici eu nu ma pricep sa-i fac,asa ca o sa-i cumpar,de maine dimineata o sa incep sa-i dau