Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetele
Tocmai mi-am baut la birou si acum ma apuc de treaba... Am zis ca inainte sa va salut si sa va urez o zi frumoasa.

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Fetelor si al meu il uda.A_driana sa iasa bine analizele la puiul tau.Va invit la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele

LauraB foarte interesant ce ai scris tu acolo...si mi-am dat seama ca m-am abatut de la drum. Incepusem sa ma gandesc ca de ce nu papa mancare...credeam ca mancarea e importanta mai ales dupa 6 luni ...
Acum dupa ce am citit articolele puse de tine....ma bag din nou pe mai mult laptic, pe care il bea cu mare palcere.
O sa salvez imediat tot ce ai scris tu acolo

A_driana sa aveti rezultate foarte bune!

Ma duc sa o bag pe colega Sunshine in listuta, ca asa i-am promis aseara!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sunshine esti in listuta.. te rog sa verifici si sa-mi spui daca este in regula. Si te mai rog sa-mi dai data ta de nastere sa o trec.

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Hai sa va intreb ceva: voi ati inceput sa dati cereale cu gluten sau biscuitei copiilor? Mie pediatra mi-a zis sa-i dau numai dupa 8 luni, chiar daca pe ele zice ca sunt de la 6 luni... Lui Andi i-am dat de la 6 luni, dar lui Vlad nu... si tare pofteste la biscuitii lui Andi

Mergi la inceput

Eu am vazut si de la 4 luni.Eu ii dau la al meu cereale pentru noapte de la hipp,biscuiti i-am dat de la Milupa,dar am renuntat pentru ca aveau faina de orez si se constipa,trebuie sa-i caut unii fara orez.N-am intrebat pediatrul,i-am dat eu asa,dar cred ca ar fi fost de acord pentru ca odat am primit de la el o monstra de cereale de la Alete.

Mergi la inceput

Eu inca nu i-am dat branzica sau iaurt,dar as vrea.Voi de care ii dati,de copii nu am vazut decat danone cu fructe,eu as prefera ceva fara fructe,simplu?.

Mergi la inceput

Cryss, eu ii dau si iaurt si branzica lui Vlad... ideal e sa fie facute in casa... dar eu nu am astfel de "veleitati", asa ca ii dau iaurt simplu de orice fel, doar sa fie gras... lor nu e bine sa le dai dietetic. In general ii dau 1/2 de paharel amestecat cu legumele cu carnitza la pranz.
Daca ma intrebi pe mine, in nici un caz nu-i da iaurt sau branzica "de copii" sau "cu fructe"... sunt pline de coloranti, conservanti si alte substante "delicioase"... Eu lui Andi nu i-am dat decat iaurt simplu pana pe la 3 ani, de cand are practic "liber" la orice

Mergi la inceput

Acum m-am uitat pe cutie si au faina de orez si ferCred ca nu exista cereale fara orez.

Mergi la inceput

Busymummy,multumesc,nici eu nu ma pricep sa-i fac,asa ca o sa-i cumpar,de maine dimineata o sa incep sa-i dau

Mergi la inceput