Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Becca are 7,460 kg....69 cm...si 6 luni

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

s-a nascut cu 3,600 kg...si nu e asa grasa.
fete pe mine ma scuzati saptamana asta.mai am 2 restante si daca nu le iau nu intru in licenta

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Da,corect busymummy,asa e.Mamele se streseaza,acum ca sunt unii care mananca mai puitn decat altii asta nu inseamna ca nu mananca.Am patit si eu cu David la 1 an si un pic ,intr-o zi nu a vrut sa manace decat iaurt si banane si l-am lasat in pace.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

nush ce pana mea au setarile astea.merg aiurea...selectel..dau culoare sau bold..si mi le ataseaza la sfarsit in loc de inceput si sfarsit
v-am pupat.petrecere frumoasa...in tara oricum e jale...si la tv ploua cu kk de toate culorile

Citat:

Mergi la inceput

fetelor va multumesc mult de raspunsuri
Lady treci fuga la invatat,sunt sigura ca o sa iei si restantele,dar fara invata nu se poate.Spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Si eu sunt de acord cu pediatra,eu sunt stresata cu lichidele,mi-e frica sa nu se deshidrateze(consuma in jur de 800-900 ml pe zi).Lady,spor la invatat si succes la examene.

Mergi la inceput

Fetelor am vazut ca spuneati ca au perioade in care nu mananca nimic,nepotica mea pe 8 face un anisor si de 2 saptamani nu vrea decat lapte si fructe,e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, SA FIE SANATOSI SI SA-SI BUCURE PARINTII
david la 6 luni are 7300 gr, cam putin...nascut cu 3700 gr...
a inceput sa pape si el carnita, ii place...

intreba careva (nu mai retin cine) daca dormim cu geamu deschis... noi dormim cu geamu deschis...sunt 26-28 de grade in casa cand ii cald afara...david n-a patit nimic...
maine mergem sa-i recolteze sange pt hemoleucograma completa, sper sa fie ok...

eu inca n-am iesit din butoi, chiar ma adancesc mai tare, inca incerc sa gasesc solutii....revin....
pt toate

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Adi scuze ca intreb, poate ai spus si eu n-am fost pe faza,de ce trebuie sa-i face hemograma lu bebe? Si cu pasa proasta ce e?ha spune-ne poate te putem ajuta.

Mergi la inceput

Si pe mine ma scuzati,dar nu stiu ce e hemograma!?

Mergi la inceput