Prietene la bine si la greu - 19

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Am vazut poze faine de Bubu, Chiara si Ariana (i tort sa lesini nu alta ).
Raluci - nu ai coborat inca patutul? daca se ridica si Bubu subit intr-o zi asa ca Vladut? (ca-s doar cateva zile intre ei....)

sper ca we asta scriem si noi cateva pagini, sa nu bananai iar ca nebuna singura pa aici...

Sthephy -bem si noi o bere pe seara?

asta mi-am propus sa fac azi

chiar shtephy te asteptam la o bauta

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Sa incep cu urarile: la multi ani, Shtephy, sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de copiii tai minunati si de toti cei dragi tie! Sa ai parte de mult noroc si numai de zile frumoase!

La multe lunite, Raducu si Vladut!

La multi ani, Lidia, pentru sotul tau! Abia astept sa ne dai vestea cea buna.

Alexa, sa fie sanatoasa samburica ta roz! Ma bucur tare mult pentru vestile bune de la tine.

Dia, sanatate multa lui Teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Acum un mesaj de lauda la adresa voastra. Sunteti fiecare deosebite si formati un grup minunat! Imi face mare placere sa va citesc postarile, nu sunt doar instructive, dar si sensibile, de suflet. Imi place cum va incurajati una pe alta, cum fiecare are cate o vorba buna pentru cine e mai blue sau in butoi.

Ati scris tare mult si frumos de ieri, nu stiu daca reusesc sa raspund fiecareia, dar le doresc multa sanatate fulgusorilor bolnaviori, pofta buna celor mofturosi, rabdare mamicilor!

La noi continua mucisorii la fetita, de data asta asezonati cu cate o tuse pe ici, pe colo. Febra nu, asa ca sper sa treaca toata combinatia in cele 2 saptamani regulamentare. Eu sunt cu gatul in pioneze, mama lui de aer conditionat de la dr din cabinet, ca de la el ni se trage (bine, combinat cu mega-stupizenia mea de pleca senina fara nicio bluzita cu maneca lunga la mine...). Lasa ca trece si raceala asta!

Sper sa mai apuc sa recitesc din urma, ca parca doream sa mai zic una-alta, dar fara sa citesc nu imi aduc aminte ce .

Va impartasesc si voua obiectivul meu pt azi si maine: sa finalizez selectia de poze si sa fac dvd-urile de la botez. Daca reusesc, o sa pun niste poze si pe contul comun. Sa vedem acum ce randament voi avea.

Si o ultima stire: am testat metoda cateva picaturi de otet pe buretele de vase si hop cu el la microunde... S-a lasat cu zeci de intrebari, ca ce e dom'le cu mirosul asta de otet in casa??? M-am vazut nevoita sa declar ca am scapat sticla de otet din mana, nu de alta dar husbandu' e anti orice e bio si sanatos si pro orice chimicala. Am decis sa astept cu prepararea detergentului pt spalat rufe sau vase, asa ca am trecut la chestii mai light si azi mi-am procurat ulei esential de Tea Tree ca sa ma bucur de multiplele-i proprietati.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dozz, uite de aia ai intrat tu pana la urma in vorba cu noi, ca 'la tine place de noi'..si apoi noi suntem ca si grupu alcoolicii anonimi'ma numesc laura si am o rechinasa de aproape 7 luni'
Sanatate micutei tale, imi aduc aminte ca a mai fost racita acu vreo 3-4 saptamani..Ce le mai trageti iar..

Si santatate si lui Teo , Diana ce tratament ii dai pt febra? asa ca sa stiu si io ..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La multi ani Stephy!!! Sa fii sanatoasa fericita si sa treaca mana cat mai repede!
La multi ani si sarbatoritilor de azi!
La noi e super fain afara..iar eu astept sa se trezeasca gaza sa iesim si noi...poate nu patesc ca ieri..cand ne-am terminat de imbracat..a aparut un nor negru...si apoi ploaia...
Cum preparati piureul de fructe?
Va pupik pe toate!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Tocmai i-am aratat la una bucata sotz urarile voastre. Va pupa pe fiecare in parte si va invitam la pizza, praji, suc , bere, limoncello.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI Shtephy!!! Multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi.

LA MULTI ANI FUGUSORILOR DE AZI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

shtephy - la multi ani [ s]
pt. sotz de Lidia

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DozzSi o ultima stire: am testat metoda cateva picaturi de otet pe buretele de vase si hop cu el la microunde... S-a lasat cu zeci de intrebari, ca ce e dom'le cu mirosul asta de otet in casa??? M-am vazut nevoita sa declar ca am scapat sticla de otet din mana, nu de alta dar husbandu' e anti orice e bio si sanatos si pro orice chimicala. Am decis sa astept cu prepararea detergentului pt spalat rufe sau vase, asa ca am trecut la chestii mai light si azi mi-am procurat ulei esential de Tea Tree ca sa ma bucur de multiplele-i proprietati.
Eu de haine spuneam ca nu miros a otet Eu zic sa nu faci detergentul daca il deranjeaza, e posibil ca in timpul spalarii sa simta, al meu simte, eu nu. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Ceau fetele,

In primul rand vreau sa o pe Andre si sa o asigur ca e apreciata si iubita mult, mult si de tati si de buni, dar uneori noi oamenii suntem tare si ne gandim ca e evident tot ceea ce apreciem la cei dragi, asa ca le spunem doar care sunt lucrurile ce ar putea fi imbunatatite. si eu am fost foarte complexata din cauza faptului ca ai mei ma criticau tot timpul
Ai vazut? Tot ce trebuia sa faci era sa ne spui ca esti in pana de complimente si noi am si sarit Mai ales la ce solutii bio ne oferi (am cumparat ulei de tea tree de la dm )

Stephy sanatate multa, sa revii pe forum la capacitate maxima

fulgusorilor sarbatoriti saptamana asta

Felicitari Vladut, primul fulgusor biped prin forte proprii

Felicitari Alexa pt samburica roz

fetele blue

Nu mai stiu ce si cui voiam sa spun, din motive de nesomn: si buburuza mea e racita, avem niste muci urati, fixati in gat, de abia respira, azi-noapte la 1 avea 38.5, i-am pus un supozitor de paracetamol si dupa o ora scazuse la 37.4, temperatura ei normala. Am reusit sa dormim de la 2la 5 cu tzitzi in gura, iar apoi pana la 8, am mai atipit cate 5 min. Febra nu a mai facut. Deci Diana cred ca e ceva in aerul din vestul tarii Tu ce tratament ii dai? Eu deocamdata i-am pus doar apa de mare in nasuc, sa pot aspira ceva, sa manance. Mai voiam sa te intreb daca stii vreun dr de fam pediatru ok in Timisoara, ca doctorita noastra si-a reziliat contractul cu casa de asigurari si trebuie sa o inscriu pe Miruna altundeva.

Sper sa revin cat de curand cu vesti mai bune

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput