Prietene la bine si la greu - 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hello!
Multumim de urarile de sanatate, ne-au prins bine, febra e tinuta bine in frau de nurofen la 8 ore (Licurici iaca si raspunsul ). Sa vedem seara si noaptea ca atunci ii mai rau de obicei. Ce nu-mi place e ca e ragusita si un pic de stridor (respiratie suieratoare) cand plange, sper sa nu evolueze spre o laringita...

Stephy, chefuiesti?

Lidia sa-ti traiasca sotiorul! Distractie placuta sa iasa cu artificii (si cu ochisori ).

Dozz m-au uns la suflet vorbele tale!

No am terminat costumul. A iesit o aiureala ii cam urias pentru fiu-miu, cred ca daca era de trei ori mai gras ii era un pic largut numa.. No la sot ii place zice ca-i haios, lui Vlad ii place (daca am noroc sa nu dea peste nimic care sa-l deranjeze si sa-l zgarie ca tare sensibilos mai e...). Acu l-am facut, bun ii. O sa fie cel mai caraghios iepure peticit din istoria gradinitelor, dar asta e.

Raluci am admirat bubu acrobat, tuca-l mama de grasunel dulce!

No pupilic la toate, merg la calcat ca am restante trei zile nu ma mai vedeti de aburii calcatorului...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Andre, pupilici si complimente si de la mine (flori nu-ti dau ca arunci cu ele dupa mine ). Sa stii ca si ai mei m-au criticat si ma critica si acum, desi nu le-am dat nicodata emotii cu invatatul (am fost eleva/studenta model, olimpiade chestii) tot timpul aveau emotii mai mari ca mine inainte de examenele importante si incredere ioc. Asta e...

Maria chiar n-as putea sa-ti recomand pe cineva. Cand eram cu Vlad in maternitate era cu mine in salon inca o doctorita aflata la a doua fetita, ea spunea ca o va inscrie la dr. Cioata (prima sotie, pediatra) ca ar fi super ok. Dar mai multe amanunte nu stiu si nici alte nume.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIANA ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Maria chiar n-as putea sa-ti recomand pe cineva.

Nu e nici o problema, ma gandeam ca poate ai vreo fosta colega, ceva. Mersi oricum

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Dupa atatea "absente nemotivate" intru si eu la ceas de seara.Am citit putin din urma pe diagonala si-am vazut filmuletul cu ginerica
Spun si eu La multi ani STEFY si una bucata sot de Lidia

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Despre noi:

ne-au iesit si dintisorii de sus slava Domnului fara sa simtim

Astazi a papat prima ciorbita pisata cu furculita si cu zeama mai multa(pana acum o bagam in biberon si ajungea pe chiuveta). Cantitativ a mancat mai putin decat deobicei, dar ,mai important este sa invete sa inghita.....nu va zic ce sow a fost, jumatate de lingurita curgea pe langa gurita

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Salutare fetelor!

ma inscriu in lista celor ce nu le ajunge timpul si abia apuc sa citesc, de scris putin,multumim fetelor care tin pasul cu toate

Dozz- fontanela e 3/4 si e asa de la primul control, sper sa fie bine pana la urma

eu am renuntat deocamdata la fructele exotice,raman la mar si para, imediat vor aparea piersicile si caisele, desi si acestea nu ai certitudinea ca sunt k
legume papap morcov, telina patrunjel, si un pic de conopida, dar amestecate cu carnita, goale nu i plac

Shtephi sa ti revina manuta cat mai repede

tuturor sarbatoritilor din aceste zile

Many- pupam baietelul mare care sta in picioare

Liliana- sa stapaniti sanatosi achizitiile

eu am tuns-o pe amalia ca aveam lateral codite si in spate chelie, incerc sa pun o poza

Andre- nu mai fi necajita , bucura-te de comoara ta, desi stiu ca dor astfel de chestii

Pu[ici tuturor si somn usor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani Raducu!

La multe lunite Vladut!

La multi ani `sot de Lidia`!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Alexa,felicitari! Sa dea DD sa fiti sanatoase si sa fiti fericite!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani draga de Stephy si Raducu!!Pupici multi!

Hai ca imi fac curaj sa ma apuc de o labarteala...(imi frec mainile)

So, draga micuta Teo, lasa mucisorii si raceala ca mami are de peticit un costumas. Pupam atat mamica cat si pt insanatosire!

Pupam si italiencele, pe Chiara cea transpiracioasa si pe mami cea ..o bat dc mai face asa..stiu ce inseamna sa te consumi din cauza celor spuse de cei apropiati..dar nu face bine la ten

Dana.n, e un scump Davidutu cum povesteste el in filmulet

Lumi, suuper tare faza cu cachi in masinaaa am ras sa lesin. Anabelle e mai bine cu refluxul? Dar cu papa?

Mihamora, vazut si pozicile cu mandrii si tortul, ai cu ce te mandri

Mariaandrei, vreau si eu la baby aqua gym, ne bate gandul si pt o dezvoltare armonioasa Multam pt toate informatiile legate de diversificare impartasite

Simina, cum te mai simti?

Alexa, felicitari pt printesica roz sa va ajute DD sa fiti sanatoase si sa ai in continuare o sarcina fara probleme!

Dankutza, in privinta ROR-ului...hm..parca as spune pas..mai degraba l-as lasa sa contacteze aceste boli ale copilariei..sper insa la fel ca Monis sa nu intampinam probleme odata cu inceperea gradinitei etc..

Many, cum mai esti cu oboseala? O intrebare: Kamistad, gasesc in Bucuresti?

Monica, imi place tare ca bebelina face masaj..cred ca ii va prinde tare bine

Tina, cum mai esti? mai ai exemene multe de dat? Geo ce mai mestereste?

Lyly, am vazut pozicile si filmuletul cu Alex, e criminal si se pare ca ii place scaunelul de masa cel nou. Cu ocazia asta mi-am amintit ca tr sa il aduc si pe al nostru de la tara, ca in curand ne paste marea D

RamoC, mami si soricutul, sa treaca starea asta si refluxul

Andreuta, esti o super mami/wife/gagica..cam tot ce-mi trece prin cap. Te kissulesc doamna saritoare ce esti

Raluci, jos palaria! Cum mai e Bubu?

Gabitza, eu il culc pe Matei cu un body cu bulanase asa..in rest piciorusele si manutele goale..aer conditionat la minim

Lavi, te simti mai bine? Raresu cum mai doarme?

Flavours, multam pt toate egzplicatiile legate de combinatii legume-fructe-branzeturi-carnita

Apropo, am cumparat si eu cremussa La Roche Posay si i-am aplicat-o..sunt multumita, intra repede in piele.

Na_bo, iesira dintocii? Au trecut maraielile?

Ione, ce frumos ati petrecut, cer prea mult dc te rog sa bagi aici un link la poze? Thanks!

Smaranditza, nah ca v-ati chinuit si voi o leaca la recoltare

Dozz, vad ca esti in mare chef de scris, cum mai sunteti cu mucisorii?

Stephy, pup mamica, sa se dea odata pe brazda si cotul ala (o bericioaica ceva?)

Ramonika, asa e, mama e numai una..cu bune si cu rele. Cred ca fiecare din noi se regaseste cu cate ceva in comportamentul mamei..sau incepem sa avem opinii comune despre chestii la care nici nu ne gandeam

Cristina_boc, ma bucur ca pielicica lui Andrei arata mai bine

Many, m-ai topit cu Vladutu care te-a tras de tricou, i-am spus si sotului ca e primul fulgusor grabit sa o ia la goana

Ancutz, off ce e si cu dintii astia.. sper sa reusesti sa le dai de capat si sa nu ramaneti cu o mare gaura in buget

Licuriciu, si eu il scot pe Matei afara la bulanele goale. Pana acum i-am dat maieut tip body si tricou (ca sa nu ramana cu mijlocul gol), dar cred ca bag direct un body cu maneca scurta.

Cory, da Timi papa, nu se-ncurca

Ali, poate incerci totusi alt iaurt decat Danone....nu prea e iaurt..

Lalu, o pozica ceva cu bebelina cu piciorusele stranse sub fundulet pregatita sa o ia de-a buselea?

Lidiutz, cu multa intarziere ce-i drept, sotului tau, sa fie sanatos sa va iubiti mult mult de tot si sa apara cat de curand si rodul acestei iubiri!

STEPHY, , multa sanatate si cat mai multe bucurii de la cei dragi !

Raluci, acum am vazut pozele...Bubu e mai frumos pe zi ce trece, e adorabil

Coque..Kreliutz, imi place tare sa va citesc, aveti un stil aparte..si Lili, la fel si Licuriciu..va -ilesc

SI pe Dozz o mai pup o data ca are enrgie nu gluma

Monisule, , esti tare faina, incerc sa fur si eu cate ceva de la tine, ca-mi place "viziunea ta"

Incerc sa inchid..ca deja scriu acest mesaj de ..nu vreti sa stiti de cand. Fug si eu la somnic.

Maine va mai povestesc de Matei si cred ca reusesc sa pun si un filmulet si pozici noi

Sunt tare mandra ca am reusit sa ambitionez o proaspata mamica sa nu renunte la alaptat in favoarea LP si cred ca suntem pe drumul cel bun..dupa aproape luna, in care ii dadea san doar - ori pe zi, azi a pompat si 100 ml la o masa, de maine incearca sa ii dea toata ziua numai san. Doamne ajuta!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput