Prietene la bine si la greu - 19
Raspunsuri - Pagina 12
Andrecluj spune:
Va pup si eu in fuga pe toate fara exceptie. Fetele, am incercat sa caut pampersi de vara, dar nu gasesc nimic, decat din cei lavabili, pe care nu am pus mana, dar pe youtube mi se par grosi. Mai sap. As vrea sa scriu mai mult, dar starea asta blu ma impiedica, so ... pupilici Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
RamonaCopot spune:
Salutare,
eu nu mai am timp nici de bancuta, nici de o barfa mica... Broscoiul meu
vrea numai in brate. Abia ajungem cu el in parc si apoi urla sa il iau in brate, de adormit la fel, numai in brate...is rupta de maini. Nici ergo carrier nu mai e bun pt el . Prea mamos l-am facut cu iubareala noastra . Abia astept sa vina tata-sau (anul asta, candva) sa il mai care si el, desi de acum are preferinte la cine vrea in brate si cred ca o sa il pacalesc tare greu sa stea si la el, mai ales ca is cam straini . Printre altele, tot cu muci este si cand plange, mai ales noapte mi se pare si mie ca se aude asa ragusit/suierand, ca data trecuta la laringita . Credeam ca scapam de dr...dar inca nu sunt in stare sa il tratez singura.
Am vazut ca si Teo draga noastra e cam ca si noi si imi pare rau ca se chinuie si ea si mami ei, mai ales acum cu iepurila in desfasurare.
Tortul Ramonei e delicios tare la vedere, noroc ca stau asa departe de ea, ca sigur ma autoinvitam la o portie .
Am vazut adineauri poze faine de Santiago, cu mami la buricul gol si tati intretinand atmosfera , dar comentarii nu ma lasa sa pun.
Mi-e dor de pisicoasa de Lumi, pe care nu am mai admirat-o de ceva vreme in poze . Cand vine tati R la voi, ca parca acusi trece luna, nu?!
Si cam atata...parul lung si mintea scurta .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
Ramonika spune:
fetele, am auzit de la vecinul care i-a spus sotului ca fiica-sa are pampersi de vara... n-am apucat sa vaz cu ochiul meu, sau s-o intreb pe vecina despre pampersii astia. sper sa ma vad cu ea cat de curand si sa vad ce si cum... ca la caldurile care cica ne asteapta in vara asta, cred ca prefer sa las copilul cu fundul gol...
azi am sarbatorit 6 luni, am fost la bunici la tara, am facut gratarel si am papat tort. sunteti invitate.
culmea coincidentei, tocmai ieri am comandat de pe okazii un scaunel de masa si probabil persoana de la care l-am comandat avea sa mi-l puna la posta maine. insa... ce am primit de la nasi cadou de 6 lunite??? ghici ciuperca ce-i? scaun de masa Bertoni...
asa ca i-am scris persoanei in cauza sa nu mi-l mai trimita.
insa daca vreuna din voi doreste scaun de masa Bertoni aproape nou cu vreo 90-100 lei (transportul inclus), sa imi spuna, va dau adresa de mail a persoanei care vinde. il puteti vedea aici: http://www.okazii.ro/catalog/40516169/SCAUN-DE-MASA-quot-BERTONI-quot-.html
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
lylyana.ion spune:
Ramonika, sa-ti traiasca Ruxandra frumoasa si pletoasa
urez si mucosilor Gabitzei si Ralucai de mami Lauradi
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
RamonaCopot spune:
Fete...toate ati lasat patutul in jos? Mie parca nu imi vine sa il la jos de tot, mai ales ca nu are treapta de mijloc...
Vaiiiiiiiiii...fug sa las patutu jos ca Dominic e in picioare
Ramona ,
Lumi_Richard spune:
La multe lunite Raluca,Eva si Dragos!
RamoC,mult va mai chinuiti,tare sensibil e Domi.Poate gasesti si tu un pediatru bun,sa nu mai dai peste vreun nebun sa-ti bage si alte `cuie`. Curaj si multa sanatate lui Domi.
Richard vine peste 5 zile
Eu am dat patutul la nivelul de jos de mult,mai bine sa previn decat sa se intample vreun accident. Acum vreau sa o invat sa doarma in patutul ei si ziua,dar nu prea imi reuseste.
Si s-a ridicat baiatul singur in picioare,bravo,ai baiat mare!
Strumfy,papa super bine papusica ta! Poate ne intalnim curand,abia astept sa vad cat de mare este!
Ali,lasa ca poate gasesti si tu un moment,noi vom fi tot aici
Fetelor,ieri a vazut o fetita de 9 luni care mergea,o tinea mama ei de manute! Ce repede incep unii!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
Ruxi!!! sa cresti mare! si mami, sa-ti traiasca printesa cu codite!!
RamoC - ce fain ce s-a ridicat Dominic . Multa sanatate
la noi patutul are o singura pozitie (jos) asa ca eu il ridic de 7 luni de n ori.... dar oricum de cand mi-a cazut din pat, nu ma gandesc decat cum sa preintampin alte accidente...
Many - da, blenduite toate dimpreuna.
Interesanta treaba cu patatul dintilor
Strumfy - banuiam ca la asta te refereai cu piureul: daca lasam fructele crude sau nu, de aia te-am intrebat. Eu le-am dat tot timpul crude, date pe razatoarea de plastic, ce le face extrem de fine. Toate inafara de mango pe care l-am bagat la cuptor si apoi l-am bagat in blender, pentru ca mi se pare usor atzos. Am inteles ca bagate crude direct la blender, nu prea ies asa de fine. Pe de alta parte, fierte isi pierd din calitati...
strumfita mare
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
RamonaCopot spune:
Abia acum am vazut si noi pe Santiago cantaretul cu morcovelul in gurita, iar Dominic se uita cu mare atentie la el .
Am mai vizionat si pozici multe si frumoase ale Chiarei, careia mi-am adus aminte ca i-am urat doar in gand LA MULTI ANI pentru cele 6 lunite. sper ca mai primesti si acum gandurile mele de bine mami de Chiara si ca pana la urma ati avut o aniversare fffff frumu, fara nori pe cer si in suflet.
Pozici noi am mai pus si noi aici, de vreo cateva zile, dar pana sa pun eu link-ul cateva mamici dragi ne-au si vizionat .
Ramona ,